0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Да ви кажа нещо весело. Мъжът ми сега гледал по Дискавъри как осеменяват прасе и каза, че спермата на нереза била около 200 мл. И аз му казах да бяга да произвежда такова количество, че няма начин с толкова сперматозоиди да не стане нищо. Че това е най-сигурният метод за забременяване  :D

Е, посмяхме се вкъщи, надявам се и вас поне малко да съм ви развеселила.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
А най-кофти ми става като взема да обяснявам кое как става за децата, какво трябва и не трябва да се яде и т.н. като ме питат: А колко деца имаш? И аз: Ами николко. Много тъжно ми става тогава, особено ако е придружено с дежурния коментар: Ами какво чакате? Тогава ми идва да изкрещя, че нищо не чакам, че искам деца, може би повечето от тях, но естествено си премълчавам.

:bighug:
Мегииии, да знаеш, че никак не усещам усмивчицата ти. Скоро ще бъдеш мама, и дори си те представям как идващите мами в магазина ти се радват на тумбачето и те питат: "За кога го чакате?" ,а ти им казваш " Чакаме коледниче" и доволно, доволно се усмихваш, а в очитети се чете безкрайно щастие.
Мечтай Меги, а не тъгувай....
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Re: Април ни навестява с много положителни ре
« Отговор #202 -: Април 02, 2008, 22:11:56 pm »

:bighug:
Мегииии, да знаеш, че никак не усещам усмивчицата ти. Скоро ще бъдеш мама, и дори си те представям как идващите мами в магазина ти се радват на тумбачето и те питат: "За кога го чакате?" ,а ти им казваш " Чакаме коледниче" и доволно, доволно се усмихваш, а в очитети се чете безкрайно щастие.
Мечтай Меги, а не тъгувай....

Дани, да ти кажа честно, разплака ме (отдавна не бях плакала) от щастие, точно за това си мечтая и сега тайничко се усмихвам да стане така, макар и през сълзи. Но този път наистина е от щастие.
« Последна редакция: Април 02, 2008, 22:13:47 pm от Meggy »

*
Здравейте , милички искам и аз да ви се похвала. Снощи бях при док. казами ,че има фоликул 18мм и тези дни да действаме със мъжо. Ако не стане и сега почваме ин витро. Ако може да ме запишете към ловуващите. :D
Любе,много се радвам за добрите новини.
Меги,мила и аз се дразня много от фразата "какво чакате". Направо побеснявам.
Мерси за молитвите момичета. :balk_81:.
*

ОЧАКВАЩИ: :bfp:

dianka           16.(17).03                         
Galichka         23-24.03       
tani77           23-24.03   
tancheto        31.03
Jael               31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
vmj_              8-9.04
silvi4ka          8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
Meggy            13-14.04
titali_          14.04.
nomine           17.04
hrisig           22-24.04
dgina           16.04
biserche        19.04.

ЛОВУВАЩИ: :00001754:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl

КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!!!!
Mikivl добавена си в ловуващите!Късмет!!!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
ДОБРО УТРО!!!

ВЕСЕЛ, УСМИХНАТ И +++++++ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

Добро утро момичета.Днес вече компа ми е наред. Вбера щях да претрепя IT отдела ако ми бяха пред очите. :fighting: От днес ще ви следя. :bighug:Много ми липсвахте. За капак снощи ония дръвник/мъжо ми/ скапа и домашния компютър. :croc:
Днес ми е смотано. Много лоши мисли минават през мозъка ми, но ще си ги запазя за селе си за да не ви развалям вашето настроение.
Айде, нямаме ли ++++++++????? :grouphug2:
*
Добро утро, хубав и усмихнат ден ви желая и трябва вече някой да се похвали със +++
Bebebe мерси мила.
Аз отивам на работа ,а от там мога само да ви чета.
 :bighug: :blowingdust2:
Извинявам се предварително , това което ще споделя сигурно не е за тук, но не мога да си намеря място от яд и нерви и не ми се рови във форума да търся дали има такава тема.  :( :BangHead: :BangHead:
Снощи като се прибрах бях много изнервена. Направо треперех от нерви. То и днес съм същата. Това състояние ми е от два дни и повярвайте ми- откачам. Иде ми  :BangHead: :bonk: Седнах пред голямата тетрадка, в която си водя график,разписания и какво ли още не свързано с бебеправене. Не можах да определя кога ще настъпи овулацията и от яд накъсах цялата тетрадка и счупих една ваза. Мъжо се ококори като ме видя. Явно съм тъпа и за това се обръщам към вас- моите спасителки и приятелки/ да , аз ви имам всички тук за приятелки/. За последно ми дойде на 20,03,2008- продължителност 4 дни. От единия до другия цикъл "разстоянието ми" е 31 дни. Кога според вас трябва да настъпи тая овулация? :balk_153: От два дни ме болят яйчниците, нервно ми е и вече се побърквам.
Моля ви помогнете ми поне с приблизителна дата.
Обичкам ви и ви благодаря предварително. :bighug: :bighug: :ballons:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

Усмихнат и слънчев, и много ++++++++++++++++++++++ ден за всички!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Здравейте сладурки-хайде скачайте от леглата защото денят е супер. :PНа всички ловуващи успех включително и на мен :oops:Вече незнам дали ще издържа до 12.04 да си направя теста -само за това мисля но няма как.От друга страна ме е страх за да не видя пак гадната :bfn1:Хайде чао от мен и много целувки.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Добро утро и от мен! Ето един ден с много слънце и скреж по прозорците, защото имаше сутринта по колата ми, мислех си че вече няма да ми трябва този инструмент, но уви. Пожелавам на всички лек и усмихнат ден.

Парси мила, спокойствие само, мисли за хубави неща, които ти доставят удоволствие и нещата сами ще се подредят.

Хайде вече да има ++++, че тази седмица изтече, аз започвам да кълва ДДС-та,  :balk_121:
Целувки на всички от мен!!

*
Добро утро и от мен мили момичета.Вчера си легнах ужасно разстроена, лошото е че днес не ставам по обнадеждена.Но нейсе-квото-такова!
Новилка, аз имам същия проблем
Но за съжаление съм точно толкова тъпа колкото и теб макар и да не съм трошила нищо - все още - по тоя повод.С интерес ще следя оотговорите на момичетата по твоя въпрос.
Усмивки на всички отивам си засега със свития си корем и ще се надявам да видим най после ++++, явно отчайващо действа безплюсието тук.Времето спря направо. :bighug: :bighug: :bighug:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Мацки ,искам да ви питам нормално ли е след като ми дойде на 01.04 до днес темп. ми се задържа над 37? Вчера беше 37,1 и днес пак е толкова? А М мина и замина за 2 дни?? Мн странно
*
Добрютро и от мен  :bighug:
bibica и аз като теб едвам ще устискам до тази дата, но предния месец от нетърпение си направих тест и беше  :bfn1: почуствах се много гадно и се зарекох, че следващият тест който ще направя ще е след поне 5 дневно закъснение! По добре така, отколкото да се натъжавам от гардния резултат ;)
Много усмивки ви пожелавам в този хубав ден и е още по-хубав защото наближава weekenda  :balk_170: :balk_175: :balk_177:
« Последна редакция: Април 03, 2008, 10:28:15 am от Kylie »
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Kylie, мечтая си мила вече за уикенда, какво по хубаво от това да не ставаш рано, радвам се на твоето положително мислене, за което те поздравявам скъпа, дано обхване всички тук във форума, защото май днес сме доста унили. Ако това ще помогне на всички  :balk_48: :balk_48:     :P

Здравейте и от мен сладурки  :lol:, приятен и слънчев ден от мен и много +++ !!!

Драгица, има и "цветна" бременност, така че можеш да си направиш един тест за всеки случай. :crossfingers: за :bfp:
NOWILKA, според мен е добре да си вземеш тестове за ову, а иначе /доколкото знам/, ако лутеалната ти фаза е нормална /13-14 дни/, то върни от датата на предполагаем следващ МЦ - 13-14 дни и ще се ориентираш. После започни тестовете ден-два преди датата, която си определила за ову /за всеки случай, да не я пропуснеш/. Дано да съм ти полезна! Не забравяй - най-важното е повече да се усмихваш и да се забавлявате с половинката  :lol: :lol: :lol:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро и от мен милички!
Новилка, Светалчи - Приятелки мои!!! :) да ви питам имате ли регистрация в овулационния календар? Ако нямате, мога да ви посъветвам да си направите и там наистина мисля че ще вие доста по-лесно да планирате дните за бебеправене, и няма да ви трябват тетрадки и схеми, аз лично съм много доволна от календара и много ми помага.
Любе, много се радвам за вас с Бойко, това че е установен проблема и е лечим .. е половината от пътя който трябва да изминете, силно вярвам че скоро ще имате успех. А що се отнася до твоите претеснения, най-дбре първо се консултирай с док, и после си прави филм. Не се самонавивай че имаш проблем, защото като нищо ще се окаже че няма нищо такова.
Микивл - душа действай смело  :00001754:
Jael - ние ходиме в Щерев, и съм много доволна, а и записването е доста по-бързо, за спермограма трябва предварителен час.
Софи, не се ядосвай, и ние преминахме през този период, мъжа ми пътуваше с дни в командировки и от 7 дни в седмицата, 5 го нямаше... но преминава, нали знаеш колелото се върти, ще се успокоите и двамата, и ще стане бебето, вярвам силно в това  :lol:
Мегги, моля те, не се натъжавай, ти сега трябва да мислиш много положително, трябва само хубави неща да ти се въртят в главичката, ще видиш че най-сладкото бебче ще те избере за мама, но само ако се усмихваш на света и ако вярваш в успеха. Хората няма да спрат да говорят..., просто не им обръщай внимание и си мисли как след 2 седмици ще видиш  едни хубави ясни две чертички :bfp:
Прегръщам ви всички  :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
NOWILKA, svetal4y, чувствам се по същия начин като вас - само нерви - нищо друго! На всичкото отгоре се усещам, че се самонавивам за някои неща, а това хич, ама хич не ми харесва!!! Даже и с ефирния се скофтих снощи и не му говоря... опитва се да ме лъже, което най-много мряза от всичко!!!! Но имам странното усещане, че това е заради овулацията! На мен последно ми дойде на 19.03, днес ми е 16 ден, а миналия месец доки засече овулация точно на 16 ден от МЦ. Поне при мен тези симптоми - нерви, лека болка в кръста и яйчниците, означава - О.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Соооооф, и на мен ми дойде на 19.Я  кажи колко дни ти е цикъла напоследък.

Аз меря темп.Обаче сутрин-36,9 Две вечери подред я меря около девет часа  - вчера беше 37,6. Е това какво е?Или просто е нормално вечер да е по-висока ли?
А за самонавиването-рекорд мога да счупя.Заринала съм се  с книги за положително мислене фън шуи, психология.Е докато чета вс е ок.И два ден а след това с пълна сила се пчва пак- ами ако....., може би, в случай че , ако , обаче.АМАН!ПИсна ми от самата мен