Добро утро и от мен милички!
Новилка, Светалчи - Приятелки мои!!!
да ви питам имате ли регистрация в овулационния календар? Ако нямате, мога да ви посъветвам да си направите и там наистина мисля че ще вие доста по-лесно да планирате дните за бебеправене, и няма да ви трябват тетрадки и схеми, аз лично съм много доволна от календара и много ми помага.
Любе, много се радвам за вас с Бойко, това че е установен проблема и е лечим .. е половината от пътя който трябва да изминете, силно вярвам че скоро ще имате успех. А що се отнася до твоите претеснения, най-дбре първо се консултирай с док, и после си прави филм. Не се самонавивай че имаш проблем, защото като нищо ще се окаже че няма нищо такова.
Микивл - душа действай смело
Jael - ние ходиме в Щерев, и съм много доволна, а и записването е доста по-бързо, за спермограма трябва предварителен час.
Софи, не се ядосвай, и ние преминахме през този период, мъжа ми пътуваше с дни в командировки и от 7 дни в седмицата, 5 го нямаше... но преминава, нали знаеш колелото се върти, ще се успокоите и двамата, и ще стане бебето, вярвам силно в това
Мегги, моля те, не се натъжавай, ти сега трябва да мислиш много положително, трябва само хубави неща да ти се въртят в главичката, ще видиш че най-сладкото бебче ще те избере за мама, но само ако се усмихваш на света и ако вярваш в успеха. Хората няма да спрат да говорят..., просто не им обръщай внимание и си мисли как след 2 седмици ще видиш едни хубави ясни две чертички
Прегръщам ви всички