ЛееееЛееееее,момичета!Как сте писали само ,не мога да изчета всичко.Чак започнах да си записвам,защото забравих на коя какво исках да кажа.Но добре,че поне вече работата става по бързо от вчера,че беше ужасно.
А аз с притеснение да ви споделя,че нещо започвам да се чувствам пристрастена към форумчето.Само чакам мъж ми да излезе и засядам.Но днес 1 час не мога да ви прочета изписаното.
На всички с непослушни свекърви да ви кажа - не им се давайте!!!!!!!Трябва да ги дресираме сега ,та да си знаят мястото като дойдат бебчетата.Аз с мойта вече нямам проблеми,ама аз съм Скорпионче и бързо-бързо и показах,че при мен номера с командването и сръдните няма да мине.НЕ ИМ СЕ ДАВАЙТЕ!!!!!!!
Любчеи аз си пожелавам мойте и на всички ни хормоните да са като твойте.
Новилка,на мен като ми дойде не на време се успокоявом,че господ има определена дата за бебчето ни ,та така си наглася графика от по-рано.
Меги,чакам с нетърпение добри новини.
Краси,яйчника ти се подготвя за най-важния фуликул в живота ти ,затова сега почива.поне при материала всичко е ок.
Момичета,аз напоследък съм в оптимистично настроение,но то скоро може да свърши и тогава ще имам нужда от вас да ме надъхате отново.
Започвам адски да се привързвам към вас.
Не съм и предполагала,че може с толкова много хора да мислим еднакво.Но нали знаете-господ събирач.Не е случайно,че сме се намерили.
Айде стига за сега,че стана много дълго и ще ви изморя от четене.После пак.