0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #380 -: Април 16, 2008, 16:57:48 pm »
ЛееееЛееееее,момичета!Как сте писали само ,не мога да изчета всичко.Чак започнах да си записвам,защото забравих на коя какво исках да кажа.Но добре,че поне вече работата става по бързо от вчера,че беше ужасно.
А аз с притеснение да ви споделя,че нещо започвам да се чувствам пристрастена към форумчето.Само чакам мъж ми да излезе и засядам.Но днес 1 час не мога да ви прочета изписаното.
На всички с непослушни свекърви да ви кажа - не им се давайте!!!!!!!Трябва да ги дресираме сега ,та да си знаят мястото като дойдат бебчетата.Аз с мойта вече нямам проблеми,ама аз съм Скорпионче и бързо-бързо и показах,че при мен номера с командването и сръдните няма да мине.НЕ ИМ СЕ ДАВАЙТЕ!!!!!!!
Любчеи аз си пожелавам мойте и на всички ни хормоните да са като твойте.
Новилка,на мен като ми дойде не на време се успокоявом,че господ има определена дата за бебчето ни ,та така си наглася графика от по-рано.
Меги,чакам с нетърпение добри новини.
Краси,яйчника ти се подготвя за най-важния фуликул в живота ти ,затова сега почива.поне при материала всичко е ок.

Момичета,аз напоследък съм в оптимистично настроение,но то скоро може да свърши и тогава ще имам нужда от вас да ме надъхате отново.
Започвам адски да се привързвам към вас.

Не съм и предполагала,че може с толкова много хора да мислим еднакво.Но нали знаете-господ събирач.Не е случайно,че сме се намерили.

Айде стига за сега,че стана много дълго и ще ви изморя от четене.После пак.
*
« Отговор #381 -: Април 16, 2008, 17:06:12 pm »
ВиЛиЛи - напълно си права - форумчето си е за пристрастяване! Господ наистина ни е събрал и сега една по една ще ни зарадва с  :bfp: :bfp:( ха дано!) :wink:
« Отговор #382 -: Април 16, 2008, 17:21:18 pm »
Галичка,честита годишнина.Пожелавам ви един сладък бебок да осмисли дните ви в най-скоро време.
Краси,другият месец ще е твоят.Поне имате хубава спермограма .
Адашке ,добре си го измислила това с клубчето,аз ще съм почетен член :lol:
Момичета дайте им игнор на мамита навреме,че после ще ви се качат на главите :wink:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #383 -: Април 16, 2008, 18:17:15 pm »
Здравейте и от мен мили мои дружки!Аз вчера не можах да влеза във форума,имах проблем с нета!Мойто фоликулче се е пукнало и сега много се надявам да сме оплодили яйцеклетката!Момичета,моля ви да стискате палци и да се молите за мен!Не искам да си втълпявам неща,които може да се окажат неверни,но все пак нали надеждата умира последна!Ще се моля и аз за вас да получим щастлива новина!Моля някой да ме премести от списъка на ловуващите в списъка на очакващите!Благодаря ви!Обичам ви и пращам целувки!
*
« Отговор #384 -: Април 16, 2008, 18:18:26 pm »
ООоо,Меги ако е на работа ,чак довечера ще влезе да пише..Много сте припряни ей... Стискайте там и мълчете ,че не и е лесно..Аз само за нея си мисля днес... А пък как бих се изкефила ако и Джина и Бисерче се похвалят...Честно ви казвам ще почерпя ,все едно на мен се е случило...Бих почерпила за всички де,но тези дни искам за тях да се черпим..
:good_post: :good_post: :good_post: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

После ще пиша по-подробно, че сега трябва да ходя да готвя, но ...
Нашите тъпи лаборатории не правят кръвен веднага и резултата ще излезе чак петък след 17 ч. Представяте ли си какво ми стана като ми казаха, че чак тогава, че ги носели в София и затова. Нямам думи!!!. Сега не само, че дадох 20 лв., ами трябва и да чакам два дни, пък и пак си взех утрогестана, че да не го спирам и така се охарчих без време 40лв, а точно сега не беше момента. Абе кофти работа, ама нищо, да се надяваме, че поне резултата ще бъде такъв какъвто искам  :D

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #385 -: Април 16, 2008, 18:21:44 pm »
Краси,яйчника ти се подготвя за най-важния фуликул в живота ти

:good_post:
Краси, правилно  казва Вили, ще имаш най-прекрасния фоликул, само имай мъничко търпение!

ВиЛиЛи, да знаеш,че много ми харесват разсъжденията ти!/ Не само цитираното, а и изказванията ти от тази сутрин ми направиха силно впечатление!/

Да ви кажа, че малко се претеснявам за Мегги, как ли е? Дали е добре или.....? Чак не ми се мисли......

Мегс, мила, ако четеш това, да знаеш,че силно те прегръщам!

« Последна редакция: Април 16, 2008, 18:25:28 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #386 -: Април 16, 2008, 18:24:12 pm »
Опс, тя Мегито се появилааааааааа! Споко мила, още мъничко търпение, а парите ....майната им, ще видиш,че те се изкарват и скоро ще си ги забравила.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #387 -: Април 16, 2008, 18:24:53 pm »
ОЧАКВАЩИ:   :bfp:

Meggy             13-14.04.
titali            14.04
Sof               15-16.04
dgina             16.04
dianka            16-17.03
mikivl            17.04
Tani77            17-18.04
biserche          19.04
biberonka         19.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04
iliyanas          21-22.04
Dragica           28-29.04
eveishan

ЛОВУВАЩИ:    :00001754:

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
rossy*     
bebence   
tancheto   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_   
tina_72

eveishan добавих те миличка.Дано е станало чудото при вас(само ако искаш ми кажи коя дата да запиша срещу името ти.)
Мeggy ще стискаме палците до петък-дано наистина резултата е такъв,какъвто го очакваме всички!!!
*
« Отговор #388 -: Април 16, 2008, 18:48:51 pm »
Абе, то че майната има на парите вярно, хич не ми пука за тях, като сме здрави се изкарват, ама що ме карат да чакам два дни, толкова ли няма кой да направи едно изследване и това е най-голямата лаборатория в града, представете си.
Ееееееее, да знаете, много ви обичам всичките, и ви благодаря, че сте с мене и ми стискате палци  :bighug:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #389 -: Април 16, 2008, 18:57:43 pm »
Еееее, Меги, то и ние ще тръпнем до петък...
Да знаеш - моите пръсти ще посинеят дотогава.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Прегръдки! :bighug: :bighug: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #390 -: Април 16, 2008, 19:02:24 pm »
Еееее, Меги, то и ние ще тръпнем до петък...
Да знаеш - моите пръсти ще посинеят дотогава.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Прегръдки! :bighug: :bighug: :bighug:

Ей, внимавайте със стискането на плаците, не искам контузии, пък и трябва да се работи, ако само ми стискате палци каква ще я свършите. Така че внимавайте, моля ви, после не искам да съм виновна, че шефовете ви на ви харесват работата  :lol:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #391 -: Април 16, 2008, 19:12:41 pm »

titali            14.04
dgina             16.04
mikivl            17.04
biserche          19.04
biberonka         19.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
eveishan

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
rossy*     
bebence   
tancheto   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_   
tina_72

Аз изчезвам от списъчето, щото от вчера си имам лелка! Като я изпратя - пак към ловуването! :wink:
Меги, ние и работата можем да си вършим, и на тебе палци да стискаме! Нали имаме и два крака - като са заети ръцете и тях включваме в действие! Ще остискаш до петък! Ей го на, не остана - утре е четвъртък! Днеска готвене, мъжо, кексче, едно-друго и си минал деня, и утре ще се изтърколи така!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #392 -: Април 16, 2008, 19:19:44 pm »

titali            14.04
Sof               15-16.04
dgina             16.04
mikivl            17.04
biserche          19.04
biberonka         19.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
eveishan

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
rossy*     
bebence   
tancheto   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_   
tina_72

eveishan добавих те миличка.Дано е станало чудото при вас(само ако искаш ми кажи коя дата да запиша срещу името ти.)
Мeggy ще стискаме палците до петък-дано наистина резултата е такъв,какъвто го очакваме всички!!!
25 04
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #393 -: Април 16, 2008, 19:26:15 pm »
Здравейте момичета кокичета!Днес за втори път ще се добавя към НЕ чакащите - може би това е знак, че лелището не ще да идва :) :) А темичката за свекървите, какво да ви кажа аз съм късметлийка - ние не сме женени,но живеем от 7 години заедно - първо 2год с баба и дядо(лека му пръст)- при тях имаше място, а и те са душици..след това на квартирка-вярно плащаме наем, но си ни е спокойно..и в банята мога да си пея и гола да си ходя в къщи..и няма кой да ми държи сметка кога ставам и защо не съм измила веднага чиниите :dishes:..Предимство е това момичета!!

ОЧАКВАЩИ:   bfp

titali            14.04
dgina             16.04
mikivl            17.04
biserche          19.04
biberonka         19.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
eveishan          25.04
tancheto          28-29.04

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
rossy*     
bebence   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_   
tina_72

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #394 -: Април 16, 2008, 19:42:15 pm »
Благодаря ви за подкрепата :bighug:
Всички сте толкова мили , радвам се , че ви имам  :balk_104:
*
« Отговор #395 -: Април 16, 2008, 19:47:03 pm »
Меги, ние и работата можем да си вършим, и на тебе палци да стискаме! Нали имаме и два крака - като са заети ръцете и тях включваме в действие! Ще остискаш до петък! Ей го на, не остана - утре е четвъртък! Днеска готвене, мъжо, кексче, едно-друго и си минал деня, и утре ще се изтърколи така!

Както обикновено ме разсмиваш  :lol: :lol: :lol:.
"Днеска готвене, мъжо, кексче, едно-друго и си минал деня, и утре ще се изтърколи така!" - това добре, но и малко работа :-)
А пък ако знаете как не ми се работи, малееееееееееееееееееееееееее, няма да ви казвам. Ама никак  :D

*
« Отговор #396 -: Април 16, 2008, 19:52:00 pm »
ихаа колко сте изписали .... едвам ви прочетах ...
мале момичета нямам търпение да почнем с ловуването че тоя път ако стане ще е по великден а пък дано ... да се появи после по моя РД
Адашче дано да не ти дойде скоро и да видиш  :bfp1:  :crossfingers:

Хайде няма ли някой да се похвали с  :bfp:

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #397 -: Април 16, 2008, 19:57:19 pm »
мегиииии милчка имам някакво ++++ предчувствие!мене ме човърка , а за теб незнам хайде ... :crossfingers: :crossfingers: Красикооооо   :bighug:     Танче ха дано лелището да не се появи че имаме май вече дефицит на  :bfp: :bfp: :goodluck:
*
« Отговор #398 -: Април 16, 2008, 20:01:32 pm »
Мале Мегиии,така се надявам да е положителен пустия му тест..Той да не втаса ,докато дойде до София...Това е същото като sdi тестовете,даваш сперма в София и я карат до Плевен... Пък сигурно с урината процедират по черноморието някъде така по мои лични изчисления...?!?!? Смотана държава малеееееееееееее...
*
« Отговор #399 -: Април 16, 2008, 20:08:26 pm »
Мале Мегиии,така се надявам да е положителен пустия му тест..Той да не втаса ,докато дойде до София...Това е същото като sdi тестовете,даваш сперма в София и я карат до Плевен... Пък сигурно с урината процедират по черноморието някъде така по мои лични изчисления...?!?!? Смотана държава малеееееееееееее...

Не се тюхкай, Любе, такава ни е държавата, но важното е ние да сме добре, така че да не ти пука, живей си живота и гледай да чуваш и виждаш само положителни неща  :D

И аз се надявам, но ще почакаме ще видим, да не бързаме като муле пред майка си  :lol: