Мише, Димана много играе с пластмасови играчки разни за гризане и размахване. Имаме 1 купа с поне 10-12 играчки с ярки цветове, различни форми и текстури, плюс платнена и гумена книжка, две малки платнени животинчета от тези хипоалергнните материи и една музикална играчка. Сменям ги, да има 2-3 само при нея, не всичките едновременно, така не й омръзват. Мия цялата купа вечер, иначе през деня само каквото е полетяло към пода или облизано от батенцето. Играе с играчките или като се търкаляме на спалнята и се учим да пълзим, или ако я метна на столчето за хранене в най-легналата позиция, слагам си я до мен, пея или обяснявам сега какво готвим, подавам играчки на всеки 5 мин и така... В кошарата й е скучно, най-много 5 мин изтрайва така,а шезлонгът вече е опасен, тя е вече много подвижна, съответно доста се носим в слинга, за да наблюдава какво става наоколо.
елеонор, аз съм много доволна от кърпичките Nivea Toddies, по-скъпи са, но са си мокри, не само влажни като повечето други марки, съответно ползват се по-малко бройки. Ползвала съм и памперс, ама са ми много сухи и не почистват така добре. То у дома не е толкова важно, аз и досега баткото го мия при всяко аки, камо ли пък бебата, нея я мия почти при всяка смяна, но навън е важно да почистват много добре, особено при момиченцата - имат по-къса уретра, съответно по-висок риск от уроинфекции. Най-добре като дойдеш си вземи няколко добри марки, виж какво ще ви понесе и тогава купувай повече.