0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #300 -: Април 23, 2008, 14:20:28 pm »
Здравейте мацки
за сърбежа изкам да ви кажа че на мен ми е единствения ПМС

*
« Отговор #301 -: Април 23, 2008, 14:25:18 pm »
Благодаря ви момичета.Аз не съм се отчаяла просто ми е странно да не кажа дори смешно,защото поне няма да съм толкова разочарована когато ми дойде.Целувчици на всички. :balk_64:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #302 -: Април 23, 2008, 14:27:47 pm »
Симони, а дано да е това което всички се надяваме :) ще ти стискам палци, но нещо се обърках, до събота ако не ти дойде - да си правиш ли тест или не? и тия хапчета дето трябва да ги пиеш какви са? Така като го сметнах чак на 05.05.2008 ще знаеш така ли?
Олимпия, и от мен на патерици честито и скоро да се наредиш в списъка с успелите мами :) живи и здрави да сте, ще стане бебето!
Парси -  :crossfingers: успех
Джаел, добре е че поне сте установили проблема, сега сте с една крачка по-близо до желаното бебче, всичко ще се оправи с мъжлето, ще видиш!
*
« Отговор #303 -: Април 23, 2008, 14:34:11 pm »
Галичка ,какво става с теб...Ти покри всички рекорди ?! Няма ли да идва вече? Или поне бебе да има...Така бих се радвала...
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #304 -: Април 23, 2008, 14:53:08 pm »
Вики, да ти обясня- значи Юнакова ми каза че по принцип редовно щом ми идва на около 28-30 дена, трябва да ми дойде около 18- 19.04. но вече сме 23.04., а на 25.04. ми стават 35 ден, ако до тогава го няма пак М., да почвам едни хапчета, които ще ги пия 10 дена и трябва да ми дойде до 2-3 дена след това, но ако не ми дойде в аптеката. А, докато ги пия хапчетата също може да ми дойде и да ги спра. Били бизвредни ако има бременост.Не помня как се наричаха тез хапове но ако те вълнуват ще видя в къщи рецептата и ще ти ги пуснааааа.... :wink:
*
« Отговор #305 -: Април 23, 2008, 15:00:22 pm »
Симони, вместо да чакаш и да пиеш хапчета, пусни кръвен тест. Ако има нещо, ще покаже. Пък и няма да се чудиш толкова време.
*
« Отговор #306 -: Април 23, 2008, 15:00:38 pm »
Галичка ,какво става с теб...Ти покри всички рекорди ?! Няма ли да идва вече? Или поне бебе да има...Така бих се радвала...
Оффф и аз незнам вече. Днес ми е 58-ми ден от цикъла   8O
Ще ходя тези дни на лекар. Ще видим какво ще ми каже, дано да е нещо хубаво  :wink:

*
« Отговор #307 -: Април 23, 2008, 15:03:53 pm »
Вики, да ти обясня- значи Юнакова ми каза че по принцип редовно щом ми идва на около 28-30 дена, трябва да ми дойде около 18- 19.04. но вече сме 23.04., а на 25.04. ми стават 35 ден, ако до тогава го няма пак М., да почвам едни хапчета, които ще ги пия 10 дена и трябва да ми дойде до 2-3 дена след това, но ако не ми дойде в аптеката. А, докато ги пия хапчетата също може да ми дойде и да ги спра. Били бизвредни ако има бременост.Не помня как се наричаха тез хапове но ако те вълнуват ще видя в къщи рецептата и ще ти ги пуснааааа.... :wink:
Симони, мн те моля да ми кажеш как се казват тези хапчета и дали ги продават без рецепта.  :bighug:

*

simoni

• 352
« Отговор #308 -: Април 23, 2008, 15:19:12 pm »
ООООООООО, Галичка с най- голямо удоволствие като се прибера вкъщи ще си погледна рецептата и ще ги напиша няма проблем май ми беше спомена доки, че може и без рецепта. Те отпуска ли лигавицата и по този начин М. потича, нещо такова
« Отговор #309 -: Април 23, 2008, 15:19:23 pm »

Предполагам става въпрос за дуфастон :)

*
« Отговор #310 -: Април 23, 2008, 15:53:00 pm »

Предполагам става въпрос за дуфастон :)
Дуфастона не се ли пие по схема или аз нещо бъркам  8O

*
« Отговор #311 -: Април 23, 2008, 15:54:09 pm »
Дуфастона се пие по лекарско предписание. Не си самоназначавайте лекарства.
*
« Отговор #312 -: Април 23, 2008, 16:01:41 pm »
Оффф и аз незнам вече. Днес ми е 58-ми ден от цикъла   8O
Ще ходя тези дни на лекар. Ще видим какво ще ми каже, дано да е нещо хубаво  :wink:
галичка 58 дена са си рекорд! 8O предполагам че няма да забравиш да ни се пожвалиш с някой +++ резултат!? Успех!
*

Vickson

• 1201
« Отговор #313 -: Април 23, 2008, 16:23:49 pm »
Дуфастона на мен ми го изписаха за 10 дни по 1 сутрин и по 1 вечер след ову
Явно зависи за какво се изписва, и тогава може схемата за пиене да е различна 
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #314 -: Април 23, 2008, 16:28:31 pm »
Така, за включване ми остана време едва сега! Започвам подред:

Шушенце, да ти е жив и здрав мъжа! Много да ти помага и да обича, и скоро му пожелавам да те направи мама!
Галичка, ти ходи ли на лекар или ти предстои? А бе, жена, какво е това огломно закъснение?! Кръвен пусна ли?  :crossfingers: да e добрата новина!
Краси, браво за фоликула! Ха дано да сте го хванали на тясно тоя месец! След две седмици ти пожелавам да си най-щастливата жена!

Симони, душичка, тестче препишка ли вече!? Хайде бе, мила, в теб ми е надеждата! А и Ема иска вече да си има компания в пакостите!

На всички останали, които не споменавам... ОБИЧАМ ВИ БЕ, МАЦКИ!  :bighug:
Роузи ми се губи нещо...Аз пък да ви информирам, че в петък имам час при Минев да видим ще имам ли доминантен фоликул, или кво... малко ще ми е раничко, едва на 11 ден отивам, ама... каквото сабя покаже... Той ще ми сметне и ще каже кога какво и по колко!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #315 -: Април 23, 2008, 16:33:25 pm »
Дуфастона на мен ми го изписаха за 10 дни по 1 сутрин и по 1 вечер след ову
Явно зависи за какво се изписва, и тогава може схемата за пиене да е различна 
И на мен така ми е изписан!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Vickson

• 1201
« Отговор #316 -: Април 23, 2008, 16:43:02 pm »
На всички останали, които не споменавам... ОБИЧАМ ВИ БЕ, МАЦКИ!  :bighug:

И НИЕ ТЕ ОБИЧКАМЕЕЕЕ!!! :lol:
*

simoni

• 352
« Отговор #317 -: Април 23, 2008, 16:55:17 pm »
Аз ви ОБИЧАММММММ

Не знам колебая се за тест, нещо се чудя............
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #318 -: Април 23, 2008, 17:37:37 pm »
Мацки,сега се връщам от тържество на племенницата!Беше невероятно!Едни такива мъничета и ги облекли като лазарки и .........Беше страхотно!А и бях на доктор преди това и втория фоликул се е спукал!Сега да си пия дуфастон и да чакам!Дано ме подмине гаднярката за 9 месеца!Каза,че за сега всичко е наред и да чакам закъснението!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #319 -: Април 23, 2008, 17:38:59 pm »
 :bighug: И аз много ви обичаммммм  :bighug: :bighug: :bighug: :dance2:
Пожелавам на всички ни :babyflips: :babyflips: :babyflips: и само хубави емоции.
Мен така ме хвана лигата, но вече си тръгваме от работа и продължавам с лигавенето.
                              :bighug: