0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #360 -: Април 24, 2008, 11:49:49 am »
adriyana,бъди сигурна,че :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #361 -: Април 24, 2008, 12:03:15 pm »
Здравейте, сладурани  :D
Вече не е късничко за добро утро, но ви пожелавам хубав и усмихнат ден  :rainbow:
Вчера от обяд ми заби форума и изобщо не можах да вляза 8O
Много ви благодаря за хубавите думи, да знаете, че много ви обичам и ви прегръщам всичките  :bighug:
Любе, хич да не ти пука за перките, и аз в България се чувствам като теб, но на фона на италианките съм стройна фиданка. Сигурна съм, че и на двете сватби ще си страхотна. :balk_101:
clevergirl, стискам палци за понеделник :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
naskomimi:bighug:
simoni, дано е това, което всички си мислим  :pink_dust_1:
*
« Отговор #362 -: Април 24, 2008, 12:10:42 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ ,МОМИЧЕТА!
НА ЛОВУВАЩИТЕ УСПЕШЕН ЛОВ!НА ЧАКАЩИТЕ(като мен)пожелавам  :bfp:
Наближава ВЕЛИКДЕН!Желая ви най-прекрасният
ВЕЛИК ДЕН  в живота ви.
Аз (не)очаквам лелката да ме навести точно на връх ВЪЗКРЕСЕНИЕ( все пак този месец доста се потрудехме).Има ли и други (не) чакащи тогава.
Хайде другата седмица да се похвалим с много  :bfp: и след 9м по едно ( а защо не и две)сладки  :babyflips:  :goodluck:
Не зная дали ще имам време да се включа пак до ВЕЛИКДЕН  затова си позволявам да ви поздравя днес на ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК.

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #363 -: Април 24, 2008, 12:38:55 pm »
Здравейте, момичета!!!

Много ми е мъчно , че тези дни нямам време да съм с вас, и съм пропуснала много радости и тревоги.
Искам да кажа, че много ви обичам  :balk_104:, и силно ви  :bighug:.
Не запомних всичко , което щях да пиша, честно  :oops:.

luba_boiko, искам да ти кажа, че да си имаш гръб не е чак толкова страшно. Аз за моята сватба от 53 кг. станах 47кг.(появиха ми се кости, които не знаех, че са били там :lol:) и всички ме гледаха едва ли не съжалително.
Аз бях много горда, защото цял живот все съм била дебелка :D.
Възклицаваха "Аууу, колко си слаба, ще настинеш..", и тем подобни глупости.(сватбата беше на 14.02 и беше ужасен студ)

ПП. Не знам дали лечението ще помогне на моя мъж за спермограмата.Но мога да се похваля, че има гооолямо желание за кекс.Аз обаче си заспивам като първия човек.Довечера ще гледам да остана будна, че да стимулираме генезата  :D.

Айде от мен ЛЕК И ПОЛЗОТВОРЕН ДЕН!!!МНОГО УСМИВКИ!!!
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #364 -: Април 24, 2008, 13:14:34 pm »
Любееее, какви са тея терзания!!!! Така или иначе ще си най-красивата и прекрасна булка в този ден, където и да е по света :)))) Всичко е въпрос на вътрешна нагласа!!! Ако си решила да се забавляваш и да ти е хубаво - нищо не може да ти попречи! А ти ще правиш 2 сватби ли??? С две рокли???? Искам и ааааааааззззззз!!!! :))) На нашата сватба беше тоооолкова хубаво, че сме решили, че ще повторим някоя догодина :))))
*
« Отговор #365 -: Април 24, 2008, 13:35:28 pm »
еех,момичета :) Преди бях много хубава ,а сега ме питат познати дали съм болна или бременна...Смятайте колко съм се променила...

Няма да имам две сватби...Ще ходя в Италия на сватбата на 1-ви братовчед на Бойко...Той живее там и се жени за италианка.. Ще ви изпратя снимки преди и сега ,да видите за какво иде реч..
*
« Отговор #366 -: Април 24, 2008, 13:41:45 pm »
качих в албумчето две снимки преди и сега...След това ще ги изтрия...Наистина това ме тормози..Съжалявам че ви занимавам с моите глупости,но ми е много кофти..
*

Olimpia

• 220
« Отговор #367 -: Април 24, 2008, 13:44:10 pm »
Хей, момичета, щях да питам нещо...ама люба_бойко ме разконцентрира :)))) позитивно! :)
Абе я гледай ти да се чувтваш добре!!!! Хич да не ти пука какво мислят околните!!!! А и между дугото на различни хора влияят положително различни диети, така че изпробваи това онова докато усетиш кое ти се отразява най-добре и ще стане :)))
Та да преминем на въпроса: Днес си измерих БТ към 8ч. и беше 36,4, което си е в реда на нещата. И пак заспах. След 2 часа пак се събудих и я измерих (без да съм ставала) и се беше покачила с цели 0,4 градуса,  т.е. беше 36,8!!!! Може ли през тези 2 4аса според вас да е настъпила овулацията и веднага да се отрази на БТ????
Аз определено мисля, че я усетих за втрои пореден месец тази О. Миналия месец беше подтвърдено и от преглед при док, този няма да стане, но мисля че я хванах :)))) Естествно се заехме с моя любим да оползотворим ситуацията и тогава ме преряза пак корема, точно както и миналия месец, когато трябва да е настъпила О. Доста замотано го написах, но нека се концентрираме върху по-горе зададения въпрос. :) Ако някой има мнение моля да ми пише за покачването на БТ! :))))
*
« Отговор #368 -: Април 24, 2008, 13:48:10 pm »
Олимпия,аз когато съм си в нас съм постоянно с термометъра...Всяка сутрин си меря по едно и също време,но дори да не ставам от леглото след час или два вече значително се е покачила... Ти може и днес да си в ову,но не това е показателя според мен... Ако утре е по- висока ,пак в 8 часа ,значи наистина може днес да ти е овуто..
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #369 -: Април 24, 2008, 13:48:54 pm »
Любе, първо да ти кажа че видях снимките и въобще не смятам че имаш повот за притеснение - според мен си си напълно добре а и като наближи сватбата покрай тичането ще видиш че искаш или не ще смъкнеш някое килце

А сега да ти кажа да не изпадаш в такива състояния за да не стане

по скоро се надявам да си

А НАЙ-ДОБРЕ ДА СИ ЕТО ТАКА

УСМИХНИ СЕ МОЛЯ ТЕ!!!! ТИ ЩЕ СИ НАЙ-ХУБАВАТА БУЛКА В БГ ЗА 2008!!!!!!!!!!!!!
*
« Отговор #370 -: Април 24, 2008, 13:51:33 pm »
Хахахаххахаха,мерси Вики... :) Ще взема да ги изтрия че ми е неудобно да ви занимавам с детски работи и психични разстройства..
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #371 -: Април 24, 2008, 13:55:07 pm »
Привет момичета!Мен пак ме мъчи едно тъпо главоболие!
Любе,я не се тормози с такива мисли!Какво да ти кажа аз за мойта сватба!Обикалям си аз за рокля и на всякъде ме питат дали съм шаферка!И на мен не ми е лесно като съм 120см от земята,но така е!Едни са по-високи,едни са по-ниски,едни по-пълни други по-слаби!Аз мисля,че е важно да сме живи и здрави пък другото се оправя!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #372 -: Април 24, 2008, 14:02:10 pm »
С вас не мога да скучая  :lol:
Любче , ако ти пратя моя снимка ще се почувстваш като мис свят :lol: :lol: :lol:

Днес съм в супер настроение от сутринта рисувам яйца , а вие боядисахте ли вашите? :balk_35: :balk_40: :balk_44:

*
« Отговор #373 -: Април 24, 2008, 14:06:10 pm »
Любя, аз смятам, 4е си много 4аровна и 6те си най-прекрасна на твоя ден. Вярно е, 4е вси4ки се тормозим за някое друго килце и как изглеждаме, но това е ...жени сме и сме суетни малко или много. Ти си красива и 6те изглежда6 така и на сватбата си. Стига си се дерзала. Само да не забрави6 жартиера  :wink: :D
*
« Отговор #374 -: Април 24, 2008, 14:08:53 pm »
Мале мале,чак се чувствам неудобно ,защото сигурно си мислите че прекалявам,но ме треска тресе..Незнам предватбена ли ме е хванала,но място не си намирам...Сега накарах колежката ,да ми пусне малко чалга ,че да се развеселя ...
*
« Отговор #375 -: Април 24, 2008, 14:09:26 pm »
упс, повтори се, сори :(не6то става
*

Olimpia

• 220
« Отговор #376 -: Април 24, 2008, 14:13:27 pm »
Супер го е казала eveishan!!!! Хората са различни, а и аз да ти кажа не видях съществена разлика в двете снимки, може и защото втората е в гръб, ама си изглеждаш супер!!!! хич не си го слагай!!!! Но ако теб самата това те натоварва и не се чувстваш happy ти препоръчвам малко спорт! Хем разтоварва емоционално, хем дава добри резултати :)))
Мерси за отговора, не ми се е случвало да меря по няколко пъти на ден, затова се учудих че толкова бързо се е вдигнала. Теста за О вчера също клони към +, така че определено днес е Важният ден!!!! Дано, дано, дано, че вечеееееее едвам издържам!
Само имунологични изсл. не съм правила още, иииииии май, май може и да се наложи.
*
« Отговор #377 -: Април 24, 2008, 14:22:04 pm »
Здравейте момичета! боядисахте ли яйцата? ами ако не - действайте , че догодина с бебчовците няма да можите да се отдадете на големи творения! Прегръдка за всики! Обичам ви!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #378 -: Април 24, 2008, 14:29:53 pm »
Хахахаххахаха,мерси Вики... :) Ще взема да ги изтрия че ми е неудобно да ви занимавам с детски работи и психични разстройства..
А така вече ми харесваш!!!!  :lol: само усмивки искам
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #379 -: Април 24, 2008, 14:34:11 pm »
Момичета, къде да влезна, къде е албумчето, защото много искам да те видя, Любе - сигурна съм, че си много красива впредвид на доброто ти сърце!
Прегръдки на всички! :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза