0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Molq vi komentiraite grafikata mi
« Отговор #100 -: Декември 31, 2008, 13:28:32 pm »
Фибчо днес температурата ми е супер ниска- такава никога не е била в края на цикъла
Явно гадината ще идва.
Ама хич и не ми пука - аз си знаех че с тези ниски температури шанса ми е нулев.
Днес съм решила яко да купонясвам и да се веселя.
А другият месец с нови сили и надежди сме на старта,нали? :D
« Отговор #101 -: Декември 31, 2008, 13:33:19 pm »
Фибчо днес температурата ми е супер ниска- такава никога не е била в края на цикъла
Явно гадината ще идва.
Ама хич и не ми пука - аз си знаех че с тези ниски температури шанса ми е нулев.
Днес съм решила яко да купонясвам и да се веселя.
А другият месец с нови сили и надежди сме на старта,нали? :D
точно така,миличка!!!И ние така яко сме се приготвили :lol: :lol: :lol:...ще има купонясване до зори :D...
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #102 -: Декември 31, 2008, 16:16:23 pm »
Ний ще сме на домашно,наште "пенсии" не можах да ги накарам да излезем някъде 8O
така ме е яд,в 24:30 по леглата....тъпотия... :?
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #103 -: Декември 31, 2008, 16:25:06 pm »
ЕЕх, ако живеехме малко по-близко щяхме да си направим страхотно Новогодишно Парти. Щяхме да купонясваме до зори .  :drunk: :grouphug: :eating: :band: :cheerleader: :hug2: :dance2:
Ама няма нищо невъзможно, може пък другата Нова Година и това да стане. Кой знае :wink:
*

fibo

• 2168
« Отговор #104 -: Декември 31, 2008, 16:31:19 pm »
 :D :D :D ииииийй,да да,много добра идеяяяя.....определено одобрявам :D
то чак пък толкоз далече не сме,ей сега се качвам на влака и идвам :D,за такива идейки аз съм първа,пита ще ви умеся,баница ще завъртя...дааа,пък може и вий да скочите насам.. :D :D :D,то като се замисля,до др НГ и трите пак май по къщите ще сме,и ще дондуркаме като луди.... 8O :D
Борко Бърборко
« Отговор #105 -: Декември 31, 2008, 18:16:03 pm »
то чак пък толкоз далече не сме,ей сега се качвам на влака и идвам :D,за такива идейки аз съм първа,пита ще ви умеся,баница ще завъртя...дааа,пък може и вий да скочите насам.. :D :D :D,то като се замисля,до др НГ и трите пак май по къщите ще сме,и ще дондуркаме като луди.... 8O :D
Хи-хи-хи....да бяхме се сетили по отраното да правим планове... а пък аз на такава помощничка като тебе фибчо определено не бих отказала....мен ко ме чака още...толкова много работа,кой ли знае кога ще седна на масата.Нищо,другата година....само живот и здраве да има!!!
*

fibo

• 2168
« Отговор #106 -: Декември 31, 2008, 19:54:56 pm »
Хи-хи-хи....да бяхме се сетили по отраното да правим планове... а пък аз на такава помощничка като тебе фибчо определено не бих отказала....мен ко ме чака още...толкова много работа,кой ли знае кога ще седна на масата.Нищо,другата година....само живот и здраве да има!!!
мацки,аз съм готова,сядаме на тафела и ще ви посетя с пожелания всичките точно в 00:01,щото първо трябва да си цункам мъжлето с пожеланието :D
Борко Бърборко
*
« Отговор #107 -: Януари 01, 2009, 12:47:59 pm »

:Е да ще е супер хубаво ако до другата Нова Година си имаме по едно вързопче да дондуркаме :bori_022: :bori_016: :bori_008: ама то пак не ни пречи да се съберем. Тъкмо тогава ще си споделяме съвети за кърмене, захранване и т.н други сладки бебешки работи :wink:
Само да сме живи и здраве като му дойде времето ще го измислим :D
Фибчо гледам и ти си вече от нашият отбор, лелката те е навестила. Айде другият месец пак сме на фронта ще целим яйцето, нали :eggsperm:
*

fibo

• 2168
« Отговор #108 -: Януари 01, 2009, 13:52:23 pm »
Песничке,мдааа...гледам и двете цъфнахме днеска...айде да гледаме и да вържем тоя месец :D :D :D
Борко Бърборко
*
« Отговор #109 -: Януари 03, 2009, 22:08:10 pm »
Днес бях в клиниката и дадох кръв за изследване на хормоните на трети ден от цикъла. Ще изследваме FSH, LH, TSH,FT4,пролактин, естрадиол, прогестерон, тестостерон. Само се надявам да ми дадат копие от резултатите за хормоните и спермограмата. Иска ми се да ви ги покажа. Надявам се че  няма да ми откажат. Надявам се също да са записани референтните стойности на хормоните за да ги сравним.
*

fibo

• 2168
« Отговор #110 -: Януари 03, 2009, 22:31:21 pm »
Песничке,това май трябва изрично да го поискаш,аз за резултатите от нашта спермограма само дето скандал не направих,да ги получа 8O,тук поне не ни дават никакви резултати да видим,само ако лекуващият лекар прецени...а тук колкото ми се е налагало,само диагнозата ти казват и не коментират резултати... 8O,което допълнително изнервя положението...
Борко Бърборко
*
« Отговор #111 -: Януари 04, 2009, 00:18:17 am »
Фибчо аз така и си мислех че е :?. Ей много са проклети  :x. Аз колкото пъти съм ходила при моя гинеколог никога не коментираме резултатите от изследванията ми. Той само м и съобщава дали има проблем, но за стойности и тем подобни - Никога! Аз ще се пробвам пък ако стане. Да ти кажа честно не съм доволна от тукашното здравеопазване - много пропуски имат.Дано да не ни се налага много да разчитаме на тукашните доктори, че много вяра им нямам.
Фибчо ти в коя клиника ходиш в Белгия. Знаеш ли чувала съм че там са едни от най-добрите клинки по Инвитро.
*

fibo

• 2168
« Отговор #112 -: Януари 04, 2009, 02:03:02 am »
За сега сме в клиника за мъжки стерилитет на един от най-добрите уролози,така казват поне,....на 17.01 имаме час за диагноза и евентуално лечение,но от лабото ембриолога ми каза,че неговата препоръка към доктора е ин витро :(,та ще видим,абе квото стане,аз и да го мисля много,няма да го излекувам моя тъй че... :D
а иначе клиниката към която сме се насочили е UZA,тук в Антверпен са три....поне с това изкарахме късмет
http://www.uza.be/UZA/Medisch+Aanbod/Diensten/Fertiliteit/Algemene+Informatie.htm
това е линка,ако ти е интересно погледни :wink:
и нашя уролог там работи,аз останах много доволна от него,обърна ни внимание точно преди коледа, когато всички други ни отпращаха....съгласи се да ни даде направление за 2ра спрграма само по факс-копието от 1та,без дори да ни е видял,само по тел 8O,и като отидохме за чашката и документите за лабото,дори не ни таксува преглед 8O,дето е 60 евро :D.....
Вас кой ви насочи към клиника???
Борко Бърборко
« Отговор #113 -: Януари 04, 2009, 10:50:41 am »
Миличка,дано резултатите ви са ДОБРИ :) и не се наложи лечение,че тук наистина док услугите не са на ниво...и аз не съм доволна... :? не  обръщат необходимото внимание на пациента :(...стискам палци всичко да ви е наред!!! :D
*
« Отговор #114 -: Януари 04, 2009, 14:47:47 pm »
За сега сме в клиника за мъжки стерилитет на един от най-добрите уролози,така казват поне,....на 17.01 имаме час за диагноза и евентуално лечение,но от лабото ембриолога ми каза,че неговата препоръка към доктора е ин витро :(,та ще видим,абе квото стане,аз и да го мисля много,няма да го излекувам моя тъй че... :D
а иначе клиниката към която сме се насочили е UZA,тук в Антверпен са три....поне с това изкарахме късмет
http://www.uza.be/UZA/Medisch+Aanbod/Diensten/Fertiliteit/Algemene+Informatie.htm
това е линка,ако ти е интересно погледни :wink:
и нашя уролог там работи,аз останах много доволна от него,обърна ни внимание точно преди коледа, когато всички други ни отпращаха....съгласи се да ни даде направление за 2ра спрграма само по факс-копието от 1та,без дори да ни е видял,само по тел 8O,и като отидохме за чашката и документите за лабото,дори не ни таксува преглед 8O,дето е 60 евро :D.....
Вас кой ви насочи към клиника???
МММ  :)да искарали сти супер късмет с този уролог. Е значи има и свестни и кадърни доктори. Клиниката е много добра като гледам и доколкото разбирам имат доста възможности.Супер е че сте в столицата и имате голям избор. Фибчо при вас не са ли безплатни прегледите и опитите ин-витро. Нали имате здравна осигуровка?
Нас никой не ни е насочил към клиника ние сами се насочихме :wink: На 34 години сме и нямаме много време за губене. Бях си записала час още за септември, но точно тогава забременях за съжаление направих спонтанен аборт. Но поне видях че не съм със запушени фалопиеви тръби (за което се съмнявах) след това пак си взехме час и така. Този месец става една година от опитите ни за бебче. Клиниката където ходим е болница в която имат отделение за ин-витро. Тя е най-близката до нас.Бяхме се насочили към клиника по ин-витро в Тилбърг, там са много добри. Но ни казаха първо да си направим необх. изследвания в по-близка клиника и ако проблема е по - голям тогава да ги потърсим.
Аз си имам някакво съмнение че моя не е с много добри плувци, нямам търпение вече да разберем резултатите. Поне ще знаем какво ще правим по нататък.
Вили на теб мила успех с лова :D ще те следя ей :wink:
« Отговор #115 -: Януари 04, 2009, 17:51:12 pm »
Ха-ха,аз като гледам и на теб ти е време да се подготвяш вече за лов  :D....а пък мила,аз съм на мнение,че щом един път си успяла да забременееш без лекарска помощ,значи имаш 99% шанс да забременееш отново....а пък и не е минало много време от това нещастие,което те е сполетяло...дано следващият път здраво се хване яйцето ...целувчици... :hug2:
*

fibo

• 2168
« Отговор #116 -: Януари 04, 2009, 19:26:21 pm »
И аз така смятам,но и подкрепям идеята за изследвания :),все пак е добре да се проверят нещата,ако всичко е наред си е успокоение,и значи е просто въпрос на време :D,и аз два пъти съм със Кухо яйце,и се оказа от лошата морфолофия на спермата....но пък и смятам че като е станало преди може да стане и сега,но тоя път както трябва :D
Борко Бърборко
*
« Отговор #117 -: Януари 04, 2009, 21:18:55 pm »
Ха-ха,аз като гледам и на теб ти е време да се подготвяш вече за лов  :D....а пък мила,аз съм на мнение,че щом един път си успяла да забременееш без лекарска помощ,значи имаш 99% шанс да забременееш отново....а пък и не е минало много време от това нещастие,което те е сполетяло...дано следващият път здраво се хване яйцето ...целувчици... :hug2:
Ох Вили от твоите устенца в божиете ушенца :wink: и аз тайничко си се надявам че ще можем и сами да се справим, но искам поне да се изследваме на първо време да видим всичко наред ли е. Така ще сме по-спокойни.
Айде, след няколко дни и аз съм във вашият отбор - започва ловния сезон :lol:
А за ову ще има до почакам напоследък при мен е късна. Но ще си кексаме ей така за удоволствие и за спорта а и да подновяваме плувците трябва :lol:
*
« Отговор #118 -: Януари 04, 2009, 21:22:35 pm »
И аз така смятам,но и подкрепям идеята за изследвания :),все пак е добре да се проверят нещата,ако всичко е наред си е успокоение,и значи е просто въпрос на време :D,и аз два пъти съм със Кухо яйце,и се оказа от лошата морфолофия на спермата....но пък и смятам че като е станало преди може да стане и сега,но тоя път както трябва :D
Точно така Фибчо - няма начин да не стане пак. Мисля си обаче щом са ви предложили ин-витро не е ли по-голям шанса там. Поне ще изберат само добрите плувци. Ох, Божа работа дано да стане и така по естествен начин. Пожелавам ти го миличка от сърце :)Ние ще се трудим пък останалото е в божиите ръце.
Между другото да те питам твоето момче взима ли нещо за подобряване качеството на спермата? Аз на моя му назначих :wink:L-Carnitine, Q10, selen, vit.E zync и фолиева киселина, също от магазините De Tuin ни препоръчаха тиквени семки сурови по половин шепа всяка вечер. Това е третият месец от приемането на тези добавки и витамини.
« Последна редакция: Януари 04, 2009, 21:27:29 pm от Melody01 »
*

fibo

• 2168
« Отговор #119 -: Януари 04, 2009, 21:44:25 pm »
за сега сме спрели биричката - при нас тя беше главното,щот моя пиеше по 1,5л всяка вечер,намали и цигарите,за отказване и дума не може да става,но до 5-6 на ден пак съм доволна :D,утре и аз ще бягам до аптеката за Л-карнитин,вит Ц,цинк,ф киселина,вит Е,а и до кройдениир ще ида да питам за Андийски мак(това го знам от Лукрецийка) и тиквеното семе дето го казваш,пък като ни види уролога ще видим какво ще каже....а да ти кажа за ин витрото,касата го покрива,но не изцяло,покрива лабораторните манипулации,пункциите,консултациите и една част от лекарствата,останалото е за сметка на пациента...значи говорим за сума от около 600-800 евро,
пък и не е толкова просто с ин витрото,най-вече със стимулациите....има рискове от усложнения,страх ме е много...дето се вика здраво тяло да го разболееш.... :(
ама ако се наложи - няма как.....за да гушне рожбата си на всичко е готов човек
Борко Бърборко