0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Браво Тини :D
Само така! Честито и след две седмици ти пожелавам да си още по-щастлива :wink:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Браво, браво Tini, прекрасна новина! Желая ти спокойни девет месеца и прекрасно бебе след тях. Ще стискам палци за след две седмици. Успех!
*
Току-що се върнах.ЧХГ-202,направо нямам думи :DБлагодаря за пожеланията,да ви се връща ,мили момичета!!Че се радвам,радвам се!Но нали знаете,че тежката дума ще я чуя след две седмици.Такова чудо не очаквах!
Тини честито вече официално и безпроблемна бременност!
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Тини много,много се радвам :DЛека и безпроблемна бременност!След две седмици ще бъдеш още по щастлива. :bighug:
*
Току-що се върнах.ЧХГ-202,направо нямам думи :DБлагодаря за пожеланията,да ви се връща ,мили момичета!!Че се радвам,радвам се!Но нали знаете,че тежката дума ще я чуя след две седмици.Такова чудо не очаквах!

леко бременеене миличка
след 2 седмици ще бъдеш още по-щастлива
Браво тини, ти си герой.Много се радвам за тебе че успя след всички мъки които преживя този месец.
ТИНИ поздрави и от мен! Радвам се за теб така, сякаш на мене се е случило! Много много късмет и спокойна бременност!  :cloud9: ylinfant
*
Момичета,с треперещи ръце и невярващи очи ,ви съобщавам,че току-що на майтап направих теста(който не смятах да правя,бях се отказала)  и какво да видя...две черти 8O Бременна съм,но не смея да се зарадвам...Това е просто невероятно,аз аз не мога да повярвам!Александров ме вика да пусна ЧХГ и ще ви пиша след обед.Мале само да знаете каква ясна втора черта...Виждам я за четвърти път,хем и се радвам,хем не мога до край!

Меко казано чудесно. Радвай се от сърце и не се притеснявай за нищо :-)

Tini, много се радвам, ЧЕСТИТО и успех и за напред!
*
Пожелавам на всички вас да ви се случи най-прекрасното чудо!За мен Зачеването е едно чудо и ...аз вече вярвам в чудеса!Целувам ви всичките и пожелавам на всяка да се збъдне мечтата :kickboy: :kickgirl:  :blowingdust2:

*
Браво Тини,ти успя миличка! :DМного се радвам за тебе!
Пожелавам ти лека бременност и успешно раждане! :D
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Тини, :bighug: това се казва хубава новина!!!!!!!!! Хубаво и здраво бебче да се появи след 9 месеца!
Тини, честито и от мен! Пожелавам ти лека, спокойна и щастлива бременност! yahoo_17
*
Тини, чудесна новина! Желая ти най-прекрасните 9 месеца!  :cloud9:

*
Тини честито! Лека и безпроблемна бременост ти желая! Много се радвам че успя.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Тини, честито - ти успя! Безпроблемнна докрая и здраво бебче на финала!
 Сега всички ще се хванем на хорото и ние ще успеем! :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Дойде ми! :(
Другата сряда съм на преглед и пак наново.
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Мира Мими,съжалявам.Горе главата и смело напред.Един ден всички ще успеем по един или друг начин.Защо чак в сряда ще си на преглед,без стимулация ли са ти инсетата?
Прегръщам те.
На 17.06 мина и моето второ инсе, направиха ми го на неспукани фоликули  :x което много ме изнерви но доктора на следващия ден пътуваше и нямаше как, ще трябваше сами да се мъчим  :D
 Сега като прочетох за Tini 78 получих малко кураж, и дано и моето  лошо усещание приключи като нейното със две чертички.
 просто не искам да се надявам защото после испадам във депресия.
 TINI 78 честито мила от сърце.
Днес ми е 13-ти ден от инсето  :oops: . Едва се сдържам да не направя утре сутрин едно тестче, въпреки, че ми се струва, че пак резултатът няма да е положителен. Стискам палци на себе си и на всички вас!  :crossfingers: