0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моят тест трябва да е на 18.06,т.е в сряда след два дни...ако до тогава не ми дойде де :wink:Не знам,много странно се чувствам.

Тини, а дано да не ти дойде!  :crossfingers:
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Мира мими,дано ни зарадваш.Време е вече за добри новини.
Тини,дано в сряда да видиш две чертички.
Много късмет на всички.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Моят тест е ОТРИЦАТЕЛЕН. Но пък още не ми е дошло :lol:. Гладна кокошка просо сънува :lol:
Тини, дано поне утре твоят резултат да е силно положителен!
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Мира мими,докато не ти дойде има надежда.
Тини,късмет утре!
*
Момичета,с треперещи ръце и невярващи очи ,ви съобщавам,че току-що на майтап направих теста(който не смятах да правя,бях се отказала)  и какво да видя...две черти 8O Бременна съм,но не смея да се зарадвам...Това е просто невероятно,аз аз не мога да повярвам!Александров ме вика да пусна ЧХГ и ще ви пиша след обед.Мале само да знаете каква ясна втора черта...Виждам я за четвърти път,хем и се радвам,хем не мога до край!

Момичета,с треперещи ръце и невярващи очи ,ви съобщавам,че току-що на майтап направих теста(който не смятах да правя,бях се отказала)  и какво да видя...две черти 8O Бременна съм,но не смея да се зарадвам...Това е просто невероятно,аз аз не мога да повярвам!Александров ме вика да пусна ЧХГ и ще ви пиша след обед.Мале само да знаете каква ясна втора черта...Виждам я за четвърти път,хем и се радвам,хем не мога до край!
Браво! Това е чудесно!Стискам палци всичко да е ОК!
 Целувам те!
*

lawyer

TINI78 едно тихичко ЧЕСТИТО от мен, пък дано и аз да те последвам...

В петък започваме да следиме ову-то и бодро напред към третия ми опит.
Тини, честито!!!  :ballons: Знаех си, че скоро някой ще ни зарадва с +++

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Тини,знаех си!За теб имах някакво предчувствие,макар ти да беше настроена за обратното.Стават чудеса,и ето,твоето чудо се случи.Чакаме резултата от кръвния след обяд.И от мен тихичко честито. :bighug:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Тини, прекрасно е! :D
Пази се!
Стискам палци!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Тини това е страхотна новина!
Браво!
Успех и на кръвния и те чакаме да пишеш!
Тини, едно плахо честито!
Стискам палци и чакам добри новини!  :D
  09.11.2007
Тини,тихичко честито.Стискам палци всичко да е наред :crossfingers:
lawyer yahoo_17
*
Честито и от мен, много се радвам за теб! :P Стискам палци всичко да е наред и след около девет месеца да си бушкаш сладура или сладурите!!!
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
Честито, миличка Тини, вярвай в чудото, което преживяваш  :blowingdust:
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*
Тини честито миличка!
Време беше за добри новони.Пази се!
*
Честито Тини! Стискам палци всичко да е наред до края.

*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
Браво, Тини! Честито!!! Много се радвам :D Дано всичко е наред и оттук нататък ти върви като по вода :D Стискам палци :D

Успех и много късмет на всички момичета в процедури! Да завалят направо  :bfp1: :crossfingers:
*
Току-що се върнах.ЧХГ-202,направо нямам думи :DБлагодаря за пожеланията,да ви се връща ,мили момичета!!Че се радвам,радвам се!Но нали знаете,че тежката дума ще я чуя след две седмици.Такова чудо не очаквах!