0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
здравейте момичета
моето първо инсе приключи с неуспех , пустите му фоликули не се пукнаха, дори и след реинсеминацията имаше задържани. Може да е ЛУФ , не знам. Като ми дойде МЦ съм на преглед да видим какво ще правим.
*
здравейте момичета
моето първо инсе приключи с неуспех , пустите му фоликули не се пукнаха, дори и след реинсеминацията имаше задържани. Може да е ЛУФ , не знам. Като ми дойде МЦ съм на преглед да видим какво ще правим.

много съжелявам миличка
здравейте момичета

Ох мила, разбирам те много добре. И аз съм така, и вече два месеца не мога дори да започна стимулация за инсеминация заради тези пусти задържани фоликули. Надявам се поне юли да успея да се избавя от тях, и най-после да стигна до инсеминация. Успех ти пожелавам!

*
здравейте момичета

Сне,много съжалявам ,мила!Колко единици Прегнил ти бият,че не ти се пукат фоликулите?А освен Прегнила има и други предизвикващи ову,не сте ли пробвали?

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Здравейте мацки;-) И аз да се отчета с някакви новини;-) Бях днес при Стаменов и Персенска.Говорих и с двамата. На 25 юни започваме с стимулация за ново инсе. Но каза моя да направи SDI тест. Дано нещата започнат да се случавт. Желая успех на всички ви :P
*
благодаря за съчувсвието момичета ,
Тини биха ми Прегнил 10 000 и понеже ми е за пръв път док каза че не може да се предвиди дали ще се пукнат или не. Аз съм при Владимиров и реинсеминацията ми я направи доктор Димитрова и с нея си поговорихме , та тя ми обясни че може да е инцидентно , да не се шашкам веднага че е ЛУФ , не че не е възможно. Тя е много мила и внимателна , очарована съм от нея.
Красита кажи какви медикамнти са ти изписали за тези задържани фоликули , доколкото разбрах се ползвали противозачатъчни.Стискам палци да стане през юли.
Точно така, противозачатъчни регулон. Аз имах 3 доминантни фоликула и още няколко по-дребни. Двата се спукаха с 10 000 единици прегнил, но третият не успя. Ние обаче след като констатирахме че имам два спукани и един пред спукване, повече не отидох на лекар до следващ цикъл, и едва тогава разбрах че единият е задържан. Имах и по-малка киста, която била най-вероятно неразвило се жълто тяло  :? Пих регулон 21 дни, отидох на преглед на 21-ия ден и се оказа, че фоликулярната киста е намаляла, но малката си стои толкова и не мърда. Док каза да продължа регуона още седмица. След седмица пак отидох, още беше намаляла, но все пак не се беше махнала. Спрях регулона, днес трябва да ми дойде цикъл, и от утре пак да го започна. Док каза, че ако започнем стимулация за инсеминация, макар и кистите да са малки, те ще се раздуят и ще станат по-големи, така че докато не се махнат изцяло, не мога да спра регулона. На контролен преглед ще отида на 15-тия ден от регулона.  :(

*

lawyer

Милите ми момичета, какво ви е дошло до главите... Аз влязох да се разпиша, че вече чакам резултата от второто ми инсе, а като ви видях за какво си говорите някак си ми стана съвестно да кажа просто, че се чудя дали този път е станало или не... при нас за сега е установено, че само мъжкият фактор е "виновен".
Хайде по-бързо да минават проблемите и да се разсейваме с разговори докато чакаме +++ резултати. :balk_21:
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
Момичета, наистина ли клиника "Надежда" работи тези дни??? Не разбирам тогава защо като си поисках час за днешния ден преди няколко седмици, ми отговориха, че не можели да ми запишат час, защото цялата клиника щяла да е на някаква конференция в Германия? Тотално съм объркана вече...  :ask::(
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Точно защото ин витро центъра не работеше миналата седмица. Вече работи. :)

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
lawyer ,остава ти един ден до теста :)Как се чувстваш,вътрешни усещания?На мен ми остават още 9 дни до тест,но нещо хич не ми се вярва да видя положителен резултат!Но надеждата умира последна,винаги има един процент вероятност... :blowingdust:

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Момичета,днес беше моето второ инсе.Утре реисеминация и пак започва голямото чакане :D
*
lawyer ,остава ти един ден до теста :)Как се чувстваш,вътрешни усещания?На мен ми остават още 9 дни до тест,но нещо хич не ми се вярва да видя положителен резултат!Но надеждата умира последна,винаги има един процент вероятност... :blowingdust:

Ей, Тини, какви са тези приказки от теб, място за отчаяние няма, ще си почакаме още малко и ще видим резултата, но предварително, не се отчайвай. Стискам ти палци, както и на lawyer и на себе си, разбира се :-). Успех, мила.

*
Момичета,днес беше моето второ инсе.Утре реисеминация и пак започва голямото чакане :D

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
eloiz,успех;-)Ще стискаме всички палци за теб:-)))Да се похвалиш в най-скоро време.  :P
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Благодаря момичета!
Дано има само положителни тестчета за всички :D
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
Точно защото ин витро центъра не работеше миналата седмица. Вече работи. :)

Изненадах се, защото аз исках за днешния ден час, а ми отказаха под предлог, че клиниката няма да работи  :ask:
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Меги, Тини, Елойз и други,които пропускам - вие си знаете, че имате от нас пълна подкрепа и много  :crossfingers:
На неуспелите - следва продължение ....... :wink:
Ей Даката ама ти май ще се бракуваш -  :lol: Ей, че готини емоции - от сърце да направите най-веселата сватба и нали знаеш ... покрай такива неща се случват чудеса - аз ви го желая от сърце.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Добро утро милички:-))) Искам да питам колко струва Меногон? И с какво може да протече стимулация на инжекции според вас? Така каза д-р Стаменов вчера,че стимулацията ще ми бъде с инжекции.Благодаря ви и хубав ден от мен
 Момичета, какво се прави , когато маточната лигавица е тънка? Вчера (8 ден от МЦ), дебелината и е 4,5мм. С какво темпо се развива нарастването и по принцип?Колко трябва да е най - малко , за да има инсе?