0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #180 -: Май 07, 2008, 15:57:31 pm »
svetal4y, ВеТи, ха ДАНО да сте прави! Аз не смея да се надявам... Въпреки, че обикновено гърдите започват да ме болат около 3-4 дни преди цикъл, а сега са започнали... още от миналата седмица! Все пак онова за Надеждата...
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: скоро да се похвалиш

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #181 -: Май 07, 2008, 16:37:39 pm »
Любе,не така. С песимизъм нищо няма да се опраи.:-)я по- ведро гледай на нещата. Починахте ли си добре? Поздрави
*
« Отговор #182 -: Май 07, 2008, 16:42:20 pm »
Здравейте мацки :)днес имам адски много работа ,а от утре ще обикалям като луда до обяд на новия магазин,следобяд в офиса...Направо незнам как ще смогна... :(Хубавото е ,че поне не мисля за овулации и други такива гадории...Сега обучавам едно момче и то днес ми каза:Вземи си картофки ,защото те чувствам бременна и да не стане беля.. Така се ядосах,защото сега има огромен шанс да си втълпя..

Драгица,Джина,Дани,много ми липсвате...Целувам всички !
« Отговор #183 -: Май 07, 2008, 17:43:55 pm »
Соф ,ще се моля ,чудото да е станало ,наистина тези твои симптоми ме радват много  :crossfingers: :bighug:
Любче,какви са тези лоши мисли.Я по оптимистично  :balk_21:
Вили,благодаря ти че мисиш за нас.Приятно изкарване на екскурзийката.Поздравления за отказването на цигарите.И моят стимул беше бебеправенето.А каква страстна пушачка бях :balk_159:
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #184 -: Май 07, 2008, 17:51:21 pm »
 :bighug: Здравейте!Не съм ви писала отдавна...Да ви се похваля моята пущина още я няма....Не усещам никакви болки/друг път преди да дойде усещам тежест ниско долу :bhcontract: и ми се подува корема/....Абсолютно нищо...все едно съм в средата на цикъла...всичко е нормално...но ми се пишка по-често...мъжа ми казва,че гърдите ми били като напомпани... :balk_21:/е поизпълниха сутиена наистина,но не ме болят просто са....напомпани,малко по-чуствителни са ако вземе да ги мачка....след няколко минути игра с тях ме заболяват :oops:/,ноктите ми станаха много чупливи...по-скоро се лющят-белят се...ям много сладко,а не е типично за мен!Може и да си втълпявам голяма част от нещата,де!По принцип цикъла ми е32/35 дни,а вчера беше 35-я ден и.....и днес няма знаци за наближаваща пущина....малко са ми променливи настроенията....както съм много весела изведнъж се изморявам ,цупя се и ми се спи....
Още не съм правила тест....мисля да поизчакам още няколко дни....По принцип мисля че О ми беше на 18.04 но аз я определих само по ЦС а не с БТ или тестове и може да не съм преценила точно...
Дано да сме успели....
Но определено ще изчакам още няколко дни...
Прегръщам ви силно :grouphug: :grouphug: :grouphug:
А ако не сме успели :roll: ще се заинатя да смъкна другия месец поне 5кг :presi: :veloergo: :presi: :veloergo: :cross: :aerobik: :cross:да не заради килограмите да ми се е разбутал така цикъла и да се надявам напразно...
Ох,извинявайте за дългия постинг,но....имах нужда да споделя :wink:
« Отговор #185 -: Май 07, 2008, 18:01:00 pm »
Сиска,когато наближи момента да ни идва,всички имаме склонност да си измисляме симптоми.Аз даже като ми свърши,имах моменти,в които си ги измислях и си ги обяснявах с цветна бременност.
Дано,дано,дано при теб симптомите да са истински.Винаги идва месецът,в който няма да  си въобразяваме,а наистина са си симптоми.Дано това да е твоят месец.Но наистина по-добре изчакай поне 3 дни,за да има резултата от теста.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #186 -: Май 07, 2008, 18:02:25 pm »
Здравейте момичета!Аз съм малко тъжна днес!На мъжо правихме спермограма по-рано и не беше хубава!Правихме лечение и сега нова спермограма!Има малко подобрение,но е малко!Докторката ми каза да не се надявам много,защото с тази спермограма е много малък шансът!Неисках да ви занимавам,но имам нужда да споделя мъката си!Благодаря ви за разбирането и ви целувам!
*
« Отговор #187 -: Май 07, 2008, 18:02:49 pm »
Ох ,Любче, на мен една приятелка днес ми се обади да ми каже специално че снощи сънувала че съм бременна.А вчера играхме карти с едни приятели и даваха Милена славова по тиви и аз казах че е бременна.Просто отбелязах.И доомакина се бърна към мен и каза- и ти си бременна.И аз смеейки се казах- не не съм.А той- иди и си вземи тест и ще видиш.
Едвам издържам, искам да има кажа да така е ама като не е.
В тази връзка аз сънувах че пресявам цвете.Оивам да търся из съновниците кво значи.
Сиска, миришеш ми на бременна, ама ще я видим тая работа.Само гледай да бъдеш спокойна- ако си бременна на бебчо ще му хареса спокойна мама
« Отговор #188 -: Май 07, 2008, 18:16:55 pm »
Здравейте момичета!Аз съм малко тъжна днес!На мъжо правихме спермограма по-рано и не беше хубава!Правихме лечение и сега нова спермограма!Има малко подобрение,но е малко!Докторката ми каза да не се надявам много,защото с тази спермограма е много малък шансът!Неисках да ви занимавам,но имам нужда да споделя мъката си!Благодаря ви за разбирането и ви целувам!

Изобщо не се натъжавай!!Аз в такива случаи си припомням думите на д-р Стаменов,който в едно интервю каза,че на пръстите на 1та му ръка се броят случаите,в които наистина не може да се помогне!!!Важното е,че не  е нещо непоправимо.

Светълче, а дано де!!!Айде,че тая седмица още си нямаме ++++++,а така ми се иска някой да се похвали.Колкото повече ++++,толкова повече надежда и за очакващите!

А по повод на спрените цигари-първо,че щом може дори минимално да пречи,то значи ги спираме.Даже ме е яд,че толкова го отлагах,ама пустите му нерви.И второ-ето така не трябва да изглежда никоя бъдеща мама:
*
« Отговор #189 -: Май 07, 2008, 18:20:06 pm »
Ааа то тя мойта ще се чуе чак другата седмица ,Вили.На 13-14 трябва да не ми дойде, ама ми се струва че овулацията бая я оплескахме той месец, та нямам осбени надежди този път.
Но на Соф стискам палци аз и на Сиска.
Ева, подкрепям Вили-няма непоправими неща.Ще видиш.
*
« Отговор #190 -: Май 07, 2008, 18:21:53 pm »
Да пресяваш цвете не означава че си бременна, а пари и чест в единия сънвник или любов в другия. Дотук с тълкуването на сънищата
« Отговор #191 -: Май 07, 2008, 18:23:08 pm »
Светълче,то и другата седмица да се похвалиш,мен пак ме устройва! :D :D :D
Пък и нали знаеш-очаквай неочакваното!!!!!!!!!!!!!!!
*
« Отговор #192 -: Май 07, 2008, 18:24:42 pm »
Вили, :bighug: :bighug: :bighug:
Много си мила.Благодаря..
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #193 -: Май 07, 2008, 18:46:19 pm »
Ей, Светалчи, както двете си чакаме... ми да вземе и двете да ударим Бингото тоя месец, а!? А по повод на приказки за бременни... хм, онази вечер като се прибирахме от вилата, си говорим с мъжа на майка ми, че ще се сменяме да караме, защото пътя е адски дълъг и много уморителен. Спряхме по едно време да починем, щото и на майка, и на мен ни стана лошо и питам чичо Митко дали аз да се качвам, или той ще продължава, а той ми вика "Хайде сега, глупости, аз ще карам! Тука на тоя тясен път, на тея завои ще вземе да ти изскочи някой отсреща, ще се стреснеш, а сега не е хубаво!" Питам го аз защо не е хубаво да се стряскам, а той ми вика "Ами като си бременна не трябва да си под стрес, а с майка ти си мислим, че вече си бременна!" ...  И на мен ми се иска да препикая един тест, ама първо е мнооооого рано, а и второ - страх ме е, че ще е "-"

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #194 -: Май 07, 2008, 18:54:56 pm »
Хей мацки!!!!! Добър вечер!!! Аз се каних ... каних и най-накрая си взех дигитален термометър  :oops: Я сега кажете - ако си го навирам в устата - дали ще е добре. Просто не мога да си представя, че сутринта ще се събудя и първото нещо което ще направя е да си навра нещо в свещенното д.  :cul2: :balk_138: :balk_160:
*
« Отговор #195 -: Май 07, 2008, 18:55:09 pm »
Хей, мацки, здравейте!
Е, много е гадно да по4ива6 10 дни и после на работа. :( Цял ден ме боли глава, ко6мар. От стринта си ме4таех да се прибера и да си полегна. А отгоре на вси4кото ме напднаха някакви ли6еи по тялото и сега се мажа с разни мазила4е цял ден се по4есвам. :oops: даже питах мама дали съм изкарала вси4ки 6арки 4е си въобразих 4е ме е хванала. Тя милата се смя от сърце :lol:
Няма лелка, преди няколко дни теста бе6е -, 2 кг плюс след празниците, егати живота...не искам така, искам отпуска по май4инство :(
Извинявайте ама вие най-добре разбирате за какво говоря..Май само Вили поддържа днес доброто настроение, направо ме кефи с оптимизма си.
А Сиската ми намирисва на ++++,  :crossfingers:
Прегръ6там ви силно!
*
« Отговор #196 -: Май 07, 2008, 18:59:35 pm »
Егати!СОф, ти ме разби.НАправо ме хвърли в тиквите.Че как пък са си го помислили.По какви признаци съдят ми е много интересно.Ама аз стискам палци здраво.Разминаваме се в симптомите, ама кво пък пречи да се хвалим едновременно след някой ден.
Нешииии, стискам палци
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #197 -: Май 07, 2008, 19:01:00 pm »
Егати!СОф, ти ме разби.НАправо ме хвърли в тиквите.Че как пък са си го помислили.По какви признаци съдят ми е много интересно.Ама аз стискам палци здраво.Разминаваме се в симптомите, ама кво пък пречи да се хвалим едновременно след някой ден.
Нешииии, стискам палци

Е хайде на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_103: :balk_103: :balk_103: :balk_103: :balk_103:
*
« Отговор #198 -: Май 07, 2008, 19:01:38 pm »
Хей мацки!!!!! Добър вечер!!! Аз се каних ... каних и най-накрая си взех дигитален термометър  :oops: Я сега кажете - ако си го навирам в устата - дали ще е добре. Просто не мога да си представя, че сутринта ще се събудя и първото нещо което ще направя е да си навра нещо в свещенното д.  :cul2: :balk_138: :balk_160:
Ако мислиш, че е по-разумно, давай отпред във вагината.Виж, то така или иначе е супер тъпо със ставането да мислиш за термометъра и къде да си го навреш, защото все някъде трябва.Ама като ни се налага, какво да се прави.Доколкото знам най-добре е във дупето, после вагината, иустата е накрая.Успех.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #199 -: Май 07, 2008, 19:03:17 pm »
Ако мислиш, че е по-разумно, давай отпред във вагината.Виж, то така или иначе е супер тъпо със ставането да мислиш за термометъра и къде да си го навреш, защото все някъде трябва.Ама като ни се налага, какво да се прави.Доколкото знам най-добре е във дупето, после вагината, иустата е накрая.Успех.
:balk_602: