0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Любе, радвам се Бойко е добре и съм 500% сигурна че е имало смисъл от операцията  :lol: ще видиш че скоро ще се докаже моята теория. :) А иначе как върви вашата подготовка? :)

Мими, и аз те обичам мила и те гушкам силно!!!!!!!! Но все пак си мисля че не е лошо да преосмислиш мнението си за новата работа. Аз си мисля че една такава прамяна ще ти се отрази много положително, ще погледнеш на света под друг ъгъл. Ще имаш съвсем нови и непознати емоции, които ще те разеят от ежедневните ти сега мисли. Всяка промяна е ново начало, и смятам че когато съдбата ти предлага шанс - не трябва да се отказваш от него поради лошо настроение или слабо самочувствие. Помисли за предимствата, а не за недостатъците. Нали знаеш че колелото се върти, и ако приемем че сега сме в най-долната му точка - това значи че идва и нашия ред да се изкачем на върха и да сме доволни, щастливи и преуспяващи.  :balk_104:
*
Нинчето,да ти е жива и зрава принцеската и скоро да я зарадвате с братче или сестриче.Аз също пия Flex Oil и се чуствам много добре. :D
Мими,аз мися ,че е добре да приемеш новата работа така по-лесно ще излезеш от депресията.
Роузи,мила трябва да ги прибориш тези гадинки и другия месец трябва вече да е наш.
Благодаря ти микивики, за пожеланията, ще си взема ленено олио щом наистина не пречи при бебеправене.

Моята енергия за живот!
*

Vickson

• 1201
Ей, Нинче, извинявай че те пропуснах одеве - да ти е жива и здрава малката принцеса! Скоро да я зарадвате с братче или сестриче!
*
Привет мацки,
НОВИЛКА, честита ти книжка.МИналата година аз изкарах мойта и то с огромно желание.Ама добре че мама продаде едни земи та си купих кола и карам всеки ден.Надявам се и ти да имаш какво да караш, че иначе-язък. Аааа, и стискай краката, ние ще стискаме палци да се зарадваш на плюсче.
Наскомими,марш на интервю.Първото нещо , от което задължително имаш нужда според мен , е промяна.Без значение от коя сфера на живота си ще започнеш. а работата е много добра сфера. И без това не си доволна от тази рабта.А самочувствието никой не е длъжен да ти г вдига, и никой не живее, заради твойто самчувствие.Загря ли?Трябва най-после да си кажеш "и аз съм човек и точка" Повтаряй си че си лъчезарна, способна, и каквото хубаво ти хрумне на акъла.Помага ако си упорита.
Красико,Парси- :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Всички останали- бичам ви и ви прегръщам.Лек и усмихнат ден ви желая.
*
Момичета,вие можете ли да си влизате в календара и да си отваряте графиките? Аз не мога от сутринта.. :( Май има проблем или моя комп нещо се бъгясва..
Момичета,вие можете ли да си влизате в календара и да си отваряте графиките? Аз не мога от сутринта.. :( Май има проблем или моя комп нещо се бъгясва..
Вече може  :D
Здравейте,мили мои!
Днес имах доста работа,че нали отсъствах дълго,но нямаше как да не намеря временце да драсна нещичко.А довечера след работа съм самичка и ще си чета и пиша наволя.
Любе,аз също не мога да вляза в календара.На няколко пъти пробвах,но не става.
Новилка,скъпа честита книжка!Аз откакто станах на 16 все си мечтая да взема книжка,но или все нямам излишни пари или все не ми достигат парите да отделя за това :D :oops:
Мими,марш на интервюто.То може и нищо да не стане,но ти трябва да си опитала.Трябва ти и промяна,и разнообразие,и повече пари.Без да се замисляш и да протестираш.Заминавай веднага!!! :x
Нинче,да ти е жива и здрава малката принцеса и скоро да и подарите братче или сестриче!!!
Всички други,силно силно ви прегръщам и до довечера към 10,30.
Ей,мацки- стискааааааааааам краката и не ми е дошло още. :lol: Ама както ме стяга главата- май май до довечера ще съм с гостенка. Иначе нищо друго не ме боли, освен че гърдите не са ми напращели ама при допир има опасност да убия някой. Незна. Не искам да се вглеждам в симптоми. То времето като се побърка и организма се чуди кво да прави. Аз съм на работа, обаче такаааааа ми се спинка. :( :(
*
Новилке,аз също през 5 минутки се проверявам.Днес ми падна много БТ и корема ще ми се пръсне.Най-късно нощес ще ми е дошло...
Новилке,аз също през 5 минутки се проверявам.Днес ми падна много БТ и корема ще ми се пръсне.Най-късно нощес ще ми е дошло...

Оф, аз мисля само дали не ми дойде, а в същото време се опитвам да резервирам почивка в чужбина с приятели. Ужас. И нали се сещате колко мисля за работа и тем подобни?! :?
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Идвам да се отчета след прегледа  :)
Имам три малки фоликулчета и лигавицата на матката ми е ОК .
В понеделник пак съм при док , дано порасне поне едно фоликулче 
:D

Парси , как са при теб нещата ?
*
Добър ден!
Новилка, 4естита ти  книжка и безаварийно каране. Стискай, стискай, не я пускай лелката, стискам палци да не идва 9 мес.
Краси, барво за фоликул4етата.
Мими, да отива6 на инетрвю, не изпускай 6анса си, смятам 4е 6те ти повлия добре новата атмосфера.
Стискам палци на вси4ки о4аква6ти!
Лек ден от мен и прегръдки!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Привет момичета!Новилка,честито за книжката!Желая ти леко и безаварийно шовиране!Стискам палци на момичетата със стимулации и прегледи,дано всичко е наред!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Привет момичета!
Днес не съм в настроение за писане, затова се скътавах до сега....исках само да ви поздравя.
Новилка, честита книжка и без аварии на пътя. Зная,че си умно момиче, но никога не употребявай алкохол когато ще шофираш  :wink:
Любец, готини снимки. Обожавам планината. Там релаксирам най-добре и черпя сили,които градът никога не може да ми даде.
Краси, радвам се за фоликулчетата....дано всичко мине по най-перфектния начин и .....
Оф....сори....ама не съм заредила акумулатора и се изчерпах....забравих, кой какво....другия път.Чао за сега.
« Последна редакция: Май 16, 2008, 15:53:50 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Привет и от мен. Имам едно въпросче има ли някаквоа закономерност при пораствонето на фоликулчетата, защото засякох няколко графики при които фоликулът растеше всеки ден с 0,5 или това е някакво съвпадение.
Относно моята бременност още не съм си направила заключителния тест мисля да поизчакам хубаво, ма то щом не ми идва мисля че резултата е ясен.
Лек ден и ако някой знае нещо за фоликулите пишете ми за да помогна на една приятелка.

*
Момичета, да ви питам нещо, може и тъпо да ви прозвучи и се извинявам предварително! По принцип (не)чакам лелището на 20-21.05. Досега никога не съм мерила БТ и днес реших да я измеря. Показа 36.95 Някой може ли да ми каже това нормално ли е?

Дяволче,това е добра температура по принцип..

А да попитам добра в смисъл??? :ask: :ask: :ask: :ask: :ask:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

Vickson

• 1201
Мацки, аз си тръгвам целувки на всички
*
Мацки, аз си тръгвам целувки на всички
И на теб целувки  :balk_21:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Дявалче доколкото съм запозната тази температура се получава след ОВ обикновено ако сте уловили ов-то температурата ще се покачи още малкодо 37.1-2 или 3 ще стискам палци да се задържи без да пада за да има :bfp:. Успех и  :bighug: