0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Не мога да ви обясня до къде се върнах,за да издиря това списъче.Аааааааааааа,нещо сме занеманрили статистиката.Ох,пък и не съм много сигурна доколко е актуален.Аз се прибавям към ловуващите,а вие се проверете дали сте на правилното място :D

ОЧАКВАЩИ                 

Olimpia             9-10.05
  veni_I_koci         11-12.05
  nomine              15.05
  NOWILKA             16.05
  Dgina               17-18.05
  Meggy               18-19.05.
  Vickson             20.05.
  beni79              20.05.
  malkoto_dqvolche    21-22.05
  luba_boiko          21-22.05
  hrisibg             22-24.05
  eveishan            25.05
  tancheto            25.05
  anjela80          28-29.05

ЛОВУВАЩИ     

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   clevergirl
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica

Май трябва да махнем Вени,ама най-добре Соф,хем ще я сложи в началния списък.Ох така като ме нямаше няколко дни и ми се губи информация,нека някой по в час да коригира нещата. :D

Махнах Соф от очакващи.Че лелката и се появи неканена.
ОЧАКВАЩИ                 

ЛОВУВАЩИ     

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica

Просто се махнах от списъка!
Стискам ви палци момичета:)
Clevergirl,Какво стана с тебе?
 Докъде ги докара нещата с изследванията???
*
ОЧАКВАЩИ     :bfp:             

ЛОВУВАЩИ    :eggsperm:

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   parsi
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica

Аз се махам, от списъка защото няма какжо да очаквам този месец. Следващие дано да е по успешен :wink:
Приятен Weekend

:oops:Егати разсеяната история дето съм!!!!! :lol: :lol: :lol:
Искам само да забележите по-горе,че след като рових 20 минути за списъка и писах,че се прибавям,всъщност не съм го направила. :lol:
Та този път,както трябва:

ОЧАКВАЩИ                 

ЛОВУВАЩИ     

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   parsi
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   ВиЛиЛи

Вече ми е време да спинкам,затова ви казвам Лека нощ!!!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Добро утро, мили мои сестрички! :)
Много ви обичкам всички и ви прегръщам и целувам за добро утро! :grouphug: :hug2: :balk_21: :blowingdust:
Желая ви едно прекрасно събуждане и още по-прекрасен и усмихнат слънчев ден!
Е, за последното аз ще съм тук и ще ви напомням :wink:
Целувки и хайде събуждайте вече, че слънцето изпече :D :D :D
Трябва да се готови за нови подвизи и хубави новини :D

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
ОЧАКВАЩИ                 

ЛОВУВАЩИ     

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica

Просто се махнах от списъка!
Стискам ви палци момичета:)

Добро утро момичета.  Тази сутрин лелището ме връхлетя с пълната си и гадна мощ. :? :? Хайде, аз няма да я пускам да идва при вас. Хубав ден ви желая.
Аз съм си пак на работа. 8O :? :? :x
*
Добро утро и от мен.Мен пък лелката не само че не ме връхлетя ,ми и температурата пак се повиши.... Какво ли става?! Май не съм изчислила ову както трябва...

Момичета,аз днес също съм на работа и на вас пожелавам спорен ден !
*
Добро утро на всички!
Аз днес не съм на работа, но пък мисля да се захвана малко с пролетно почистване, че предишните седмици точно от работа не ми остана много време. Аз съм в супер настроение както в повечето време, така че прекрасен ден ви желая, искам да ви виждам в по-ведро настроение е вчерашното.  :lol:
Ще ви нагледждам от време на време на почивките измежду работата  :D

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро и от мен, аз съм на работа но днес ще се местим в друга стая и от рано пренасяма папки, бюра... компютри... ужас направо, вече съм капнала а цял ден ще продължи това преселение... Желая ви един прекрасен ден, аз ще пи виша чак довечера, много ме боли корема вече 4-5 ден, но вес от лелката няма. Сутринта си направих един тест - както се досещата беше  :bfn: така че остава ми само да я чакам,
Айде целувки и много ви обичам  :)
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Добро утро дами!
На онези които са на работа пожелавам лека работа и да не се преуморяват...нали е събота. А на останалите приятна почивка.
Днес в Русе има рали и ....който е наблизо и обича такива надпревари....да заповяда.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро утро, мацки! Днес нашия офис реши да си пусне почивен ден и аз съм решила да бягам по задачки, които рябва да се вършат в работно време! Ще ходя до общината, а пък ката ги знам какви са келяви... още от сега започвам да калявам нервите! Нещо много изоставате с +++-те! Хайде,  не остана до неделя, трябват поне още два щастливи резултата! Аз сега си създавам весело настроение - взех си божествен малинов лак и в момента боядисвам крачета и ръчички, че дойде време за отвовени обувки! Пожелавам ви мнооооого усмихнат ден!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

petia_olq

• *
  • 27
  • Вярвай силно в това което искаш и то ще се сбъдне
Добро утро момичета.Как сте днес кой с какво ще се похвали?Виждам че сте направили списак може ли и мен да ме включите към ловуващи :eggsperm:А щях да забравя да ви пожелая един прекрасен и слънчев ден изпълнен с много хубави моменти. :bighug:и с павече :bfp:
*
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #454 -: Май 17, 2008, 10:34:13 am »
Добро утро дами!
На онези които са на работа пожелавам лека работа и да не се преуморяват...нали е събота. А на останалите приятна почивка.
Днес в Русе има рали и ....който е наблизо и обича такива надпревари....да заповяда.

Дани, ти да не си от Русе, бе душа???
Мелееееее, ако е така и аз да не съм разбрала.

Тъй де, то ралито е утре, днес са квалификациите. Аз почти го виждам от вкъщи, особено тези дето загряват само обикалят наоколо :-)

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Здравейте пак, милички!
Новилка, миличка -  :bighug: :bighug: :bighug:
Любе, Меги, Вики - не се давайте - радвам се, че още я няма лелката, а път и това, че температурата се покачва е още по-добре.
Стискам палци, милички - заслужавате го толкова много! :balk_21:
Аз днес тъкмо бях почнала с ведро насторение милото пак ме докара до инфаркт с този водопроводчик и незнам колко литри сълзи изплаках преди малко.
Не го издържам вече и милото даже! :x
Отивам след работа направо при кака в София на гости - нямам ни багаж, ни пари, но ако иска да ми носи дрехи и пари - ако не - ще се оправя.
Имам нужда да се махна от всичко това поне за един ден, нищо че като се върна ще е пак така и нищо че съм затрупана от работа..
Моята годрост- градинката ми ще си остане неокопана и дано не ми изсъхнат цветенцата, че това ми е едничкото мое нещо - градинката ми и моите цветенца :(
Гушкам ви всички, милички, и ви желая много слънчев ден, ведно с хубавото време навън!
Целувки!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
Ехоооооооооооооо! Много честита събота! Едни птички са ми запели тук на ушенце, а слънчицето така хубаво препича..., че чак не си струва да се ядосвам, че гадната лелка ми се натресе, без да чука...
Новилка, толкова съжалявам мила, че тази гадина и теб те е навестила! А аз бях сигурна, че няма да се сеща за теб в следващите 9 месеца...  :( И сега к'во? Твоето момче ще заминава и ще те остави сама цяла година? Няма ли начин да остане? Прегръщам те силно и се надявам нещата да се наредят най-добре и за двама ви  :bighug:
ЕЕЕЕ, Виксън, дано пък да е било рано още за тест, за това да е отрицателен! Все пак докато няма гадна, има и надежда  :hug2:
Меги, хайде ти да ни отсрамиш, че седмицата свършва, трябват още плюсчета...
Любче, може пък температурата по друга причина да се покачва  :ask: Пожелавам ти го от сърце, миличка!
Мименце, радвам се, че си по-добре и че има дни, в които си спокойна. Много скоро спокойствието ще ти е ежедневие, а тази лудница ще е далеч зад гърба ти. И ние с мойто си търсим къща, за да сме самостоятелно, че много хора трудно съжителстват на едно място... Дойде ли вече водопроводчика? Защо не потърсите друг?
Микивл, успех! Скоро ще стане твоето чудо!
Светалчи, ще идваме на салатка и мезе, като станат доматките  :D
На всички работещи, лека работа, а на почиващите - хубаво и пълноценно да изживеят този ден, защото той никога няма да се повтори!
« Последна редакция: Май 17, 2008, 10:54:34 am от ВеТи »
Don't worry, be hippy
*
Здравейте мацки!
На работе6тите пожелавам лека работа..и не се натоварвайте много, все пак е събота.
На останалите, приятна по4ивка и приятни разходки, днес времемто е супер.
Аз днес 6те трябва да си седба на д... и да по4ета, за6тото изоставам, пък по някое времем 6те намина пак. А отгоре на вси4котот смяняват 6транговете на входа и усе6там 4е 6те има буря с майсторите, ама карай. :D
Пожелавам ви усмихнат, много положителен ден
Прегръдки
Бети , Наскомими- благодаря на всички ви. Еми какво да се прави, това е животът- няма бременност има лелище. Но и да се ядосвам и да плача- файда никаква,така че гледам само напред. А мъжо- кво да ви кажа- грях ще имам на оня свят. Направих едно нещо,което той чакаше - трябваше да подпише и това му беше гаранцията за заминаване. Влезнах в мейла му и го изтрих. След около 2-3 месеца ще му пратят пак  същия документ,а до тогава ще си работим по бебок. Знам , гадна е постъпката ми, но ние сме женени от 1 година и е още рано да се разделяме за цяла година. Поне аз така мисля.
Новилка, не се кори, мила, според мен постъпката ти не е никак гадна! Сигурно и аз бих постъпила по същия начин, ако бях в същата ситуация. А и ти само си отложила евентуалното му заминаване с няколко месеца. Сигурна съм, че и на него не му се заминава, и той не иска да се разделяте за толкова дълго. Дано в отсрочката, която си си дала, да стане вашето чудо, да реши вашето ангелче да се появи и да ви направи най-щастливите хора на земята! Хайде, изпращай лелката и след няколко дена се залавяйте за работа  :00001754: А то каквото е писано, това ще стане. Щом ти е хрумнало да изтриеш писмото, явно така е трябвало, това е бил начина за справяне с проблема.
Прегръщам те, и не го мисли толкова  :bighug:, станалото - станало!!!

п.п. Между другото, аз съм Вети, а не Бети... :wink:
Don't worry, be hippy