0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Съобщение.
« Отговор #160 -: Ноември 28, 2008, 11:01:39 am »
Дайте линк към статията да видим за какво става въпрос... незнам какво да кажа, ако инфото е вярно..... не съм съгласна много с този критерий имам си достатъчно доводи... но ще замъл4а....
Ето линк http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=18613&arh_broy=26.11.2008
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #161 -: Ноември 28, 2008, 11:15:05 am »
Вижте този умник какво е казал :o:
http://moreto.net/novini.php?n=26843

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #162 -: Ноември 28, 2008, 11:51:38 am »
Абе, Вали, я не му се връзвай на тоя! И аз онзи ден му четох изказването и ми се прииска ей тъй да му драсна едно "мило" писъмце, ама нейсе......... То нали знаеш, който не го е "ударил" нашата съдба, не може да ни разбере!
Как беше - блажени са незнаещите ...........
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #163 -: Ноември 28, 2008, 19:10:53 pm »
Дживотинче е права,който не се е опарил не го боли,пък и с глупака глупак не ставай.И аз съм бясна на подобно изказване,но като се замисля хич не си заслужава даже капчица внимание да се отделя за подобни просташки изказвания.Дано да не се сблъсква никога с нашия проблем/децата му де/,тогава ще му секне теснолинейката.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #164 -: Ноември 28, 2008, 21:53:43 pm »
Цитат
...Към края на срещата си с медиите Веселин Марешки пък призна, че всъщност желанието му да бъде председател на съвета не било чак толкова голямо, защото това щяло да ощети бизнеса му и личния му живот.
Ми то хем сърби, хем боли......за това няма лекарство във всичките му аптеки на тоз аптечен бос......да го......тит....тит.....тит.....благославям го за здраве  :lol: Един път ще се направи нещо, което още не е факт, и изведнъж точно това се набоде на очи като маловажно.......а всички излишни средства, които потъват ей така.....няма проблеми. Таз теснолинейка, ако е като метрото в София, няма да го огрее, по-скоро внуците му.....  :lol: Ама как се ядосах, жалко че не го знам де живее да му дръпна една благословия очи в очи и да му кажа моите идеи за монорелсовата градска железница....
« Последна редакция: Ноември 28, 2008, 21:55:57 pm от Black_rose »
« Отговор #165 -: Ноември 29, 2008, 11:52:27 am »
Момичета,как мога да се информирам за всички документи,които трябва да подам в община Варна.В АГ-то нямат време за да ми обърнат внимание,а и не знам дали са наясно.Най-вероятно ще се  подготвям за догодина,но може би отсега трябва да се задействам.Моля,помогнете с инфо!
*
« Отговор #166 -: Ноември 29, 2008, 13:33:09 pm »
Това са всички документи,които се подават при кандидатстване по здравна каса+становище от клиниката че се нуждаеш от процедурата-ин витро.
*
« Отговор #167 -: Ноември 29, 2008, 13:46:11 pm »
Мацки ето малко инфо и от мен http://moreto.net/novini.php?n=30010С две думи да бъдем спокойни че всички отговаряме на критериите, и работата е 50/50 дали ще ни удобрят, колкото до статията за възрастта, не ми се вярва от 104 жени, половината да са на 40г., така че има шанс и за останалите  :wink:  Успех на всички до момента на истината  :lol:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #168 -: Ноември 29, 2008, 19:59:05 pm »
... така че има шанс и за останалите ...

Дано!Дано!
« Отговор #169 -: Декември 04, 2008, 16:36:19 pm »
Някой има ли прясна информация за 2009 година ?
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #170 -: Декември 06, 2008, 06:22:22 am »
Някой има ли прясна информация за 2009 година ?
И аз моля за информация кога ще е следващия прием на документи,и одобрените от първия тур,да го нарека,да се похвалят .

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #171 -: Декември 07, 2008, 13:32:01 pm »
здравеите дами! аз подадох документи за инвитро програмата кьм общтината,но в момента сам 6 ден след трансфер и искам да попитам,ако бьда одобрена  а суштевременно сегащният ми опит се окаве успешен дали мога да предостьпя правата си на друга жена или поне да подаря тези лекарстжа за стимулация? моля ако някои има инфо да пише!
:)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #172 -: Декември 09, 2008, 11:14:05 am »
  Момичета,днес звънях на телефона на д-р Тунчев(052/659 220),но секретарката му каза че е в движение и го няма.Питах я за резултатите,а тя каза че "днес имали още нещо за уточняване"(резултати нямало) и да сме звънели в края на седмицата или другата.Отговорът й беше повече от уклончив и "замазващ положението".Питах я на кой още телефон да проверяваме,каза че може и на 052/668 390.Скоро ще излязат в коледна и новогодишна почивка,та за нас остава само да си проверяваме...докога...не е ясно.
« Отговор #173 -: Декември 09, 2008, 11:42:49 am »
Аз последно звънях миналата седмица. Тогава ми казаха, че вече има 50 одобрени , но ще обявят имената след 10-ти декември. На 10-ти ще има общинска сесия , на която поименно щяло да се гласува за одобрените.
*
« Отговор #174 -: Декември 09, 2008, 18:17:34 pm »
Мацки, сесията е минала днес и дано са гласували вече имената на избраните. Дано утре имам повече новини и ще ви докладвам.
Успех на всички!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #175 -: Декември 09, 2008, 18:56:30 pm »
Аз това, което разбрах е че от 10.12 ще се обаждат лично на избраните по тел. Може би като при ЗК, а в сайта им пише 4е сесията е била днес-9.12
Айде пак успех на всички  :wink:
*
« Отговор #176 -: Декември 09, 2008, 22:45:38 pm »
И аз звьнях днес и ми казаха да звьнна другия понеделник за резултат защтото комисията штяла да се сабира в 4етвьртак тоест на 11.12. пак правят некви мушенгии ! и ште стане по ред -"тоз познат,на булката брат и..........."но да до4акаме и другата седмица ,друго не ни остава!
:)
« Отговор #177 -: Декември 10, 2008, 11:07:31 am »
И аз звънях днес.  Казаха ми, че заседанието ще продължи в четвъртък 11-ти , а стенограмата от заседанието ще се публикува на сайта към края на другата седмица. Там можело да видим кой е одобрен.
« Отговор #178 -: Декември 10, 2008, 15:38:40 pm »
Здравей Нефертити777!Относно питането ти за лекарствата можеш да ги вземеш от ЗК и да ги подариш на някое момиче .Но незнам ако се откажеш дали ще ги получи следващата в списака или ще ги вземе техен човек.Стискам ти палци теста да ти е положителен и да не са ти необходими за друг опит а какво ще правиш с тези по каса ти ще решиш.Успех.
*
« Отговор #179 -: Декември 10, 2008, 16:35:11 pm »
Ето го прясното инфо от днес http://moreto.net/novini.php?n=30838 ... значи ве4е резултатите са готовиииии..  :?