МиленаМ и на мен ми се появиха такива брадавички по шията и деколтето, но не ме болят само понякога леко дразнят, но рядко. Бях на дерматолог по този повод, и док каза че били накакви вирусни образувания, да избягвам да се търкам с гъба по тези места като се къпя, защото се разнасят, за това непрекъснато се увеличавали, но за момента нищо не може да се направи. Най-вероятно нямало да изчезнат сами след бременността, но имало процедура с която се махали, по някакъв начин се горят доколкото разбрах. И мен ме притесняват, защото част от тях са по-тъмни и по гърдите, но незная какво може да направим. Също и една кафява бенка, която беше гладка се увеличи, но не ме боли и не ми пречи.
А за безсънието, при мен е на дни. Понякога по цяла вечер се въртя и не мога да спя, но друг път само докато легна и вече съм заспала.
Stelliana, аз съм в болничен от самото начало на бременността и така се чувствам много по-спокойна. Имам много свободно време за разходки, почивки, пазаруване за бебка и т.н. Записах се и на училище за бременни, много ми харесва, интересно е. За плаж, знам че не е препоръчително. Сега кожата е много чувствителна и излагането на слънце може да докара много проблеми, така че се пази и мажи със слънчезащитни кремчета.