0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Почивка 2008
« Отговор #100 -: Юли 09, 2008, 18:13:09 pm »
Ние днес направихме резервация за Сарамсаклъ-на 7 км.от Айвалък.Поразпитахме познати,гледахме снимки и така се спряхме на този курорт.Тръгваме на 01.08.Надявам се да изкараме добре.
Миналото лято бяхме в Синеморец,после на Камен бряг при приятели.И на двете места много ни хареса.На север доста обикаляхме.На мен ми допадна "Русалка",мисля че е  екстра за почивка.Плажът на Крапец е страхотен,спокойно е.В близост до Каварна(на път за нос"Калиакра")ходихме до "Мидената ферма",която горещо препоръчвам да посетите,ако имате път натам.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #101 -: Юли 10, 2008, 09:57:13 am »
Ние пък преди 2 дни си направихме резервация за Ахтопол. Понеже ще сме 7 порастнали деца и 3 на по 4 годинки, решихме да идем на бунгала. Когато говорих с човека който отговаря за тях се оказа, че за първа година държат станцията и бунгалата съответно са след ремонт (каквотои и да означава )и поради факта, че сега разработват станцията ни ги дава на по 8 лв леглото. Това хем ме изненада приятно, хем малко ме притесни, но като идем ще видим закакво иде на реч. На 02.08 заминаваме и като се прибера на 10.08 ще пиша как е било. Пожелавам ви на всички да си изкарате една супер почивка и съответно, на тези на които им предстои борба през септември ( като на мен  :wink: )да се заредят с много силички и положителни емоции!!!!   :balk_170:    :balk_111:    :balk_177:    :balk_183:    :surfinga:    :beach1:   

*
« Отговор #102 -: Юли 11, 2008, 15:31:34 pm »
Някой ако го вълнува лятна планина ето още една оферта цък
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #103 -: Юли 12, 2008, 00:29:17 am »
Ау, пак хубаво местенце! От къде ги намираш? Някаква информация за цените?

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #104 -: Юли 12, 2008, 01:15:42 am »
Когато говорих с човека който отговаря за тях се оказа, че за първа година държат станцията и бунгалата съответно са след ремонт (каквотои и да означава )и поради факта, че сега разработват станцията ни ги дава на по 8 лв леглото. Това хем ме изненада приятно, хем малко ме притесни, но като идем ще видим закакво иде на реч.   

Магичка, би ли написала телефон за връзка с хазаите на бунгалата!

Тази година планирам да посетим най-южното Черноморие. По-далеч от Созопол не сме ходили и ми се иска да идем натам. Миналата година бяхме на Златни пясъци но нещо на Север не ми хареса. Юг повече ме влече.

Ще се радвам ако някой сподели хубави местенца на Юг. Не изключвам и къмпинг, иска ми се нещо диво и спокойно.

Писна ми от префънцунени хотели , евтини серигии и лудница.

Приятна почивка!
« Последна редакция: Юли 12, 2008, 01:17:47 am от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #105 -: Юли 12, 2008, 09:35:38 am »
  Това и на мен ми хареса  :P .Май ще го посетим.
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #106 -: Юли 12, 2008, 20:46:28 pm »
Разбира се, че ще ти го дам. Надявам се само да останем доволни, защото нещо напоследък много лоши неща слушам за бунгалата в Ахтопол като цяло. Ама квото и да е, стига да е чистичко и освежено, на нас не ни трябва супер лукс с тези дребосъци дет ще ги водим. Телефона на човека с който говорих аз е 0886055451 - Даньо  :wink:

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #107 -: Юли 12, 2008, 21:25:39 pm »
Разбира се, че ще ти го дам. Надявам се само да останем доволни, защото нещо напоследък много лоши неща слушам за бунгалата в Ахтопол като цяло. Ама квото и да е, стига да е чистичко и освежено, на нас не ни трябва супер лукс с тези дребосъци дет ще ги водим. Телефона на човека с който говорих аз е 0886055451 - Даньо  :wink:

Благодаря много!

*
« Отговор #108 -: Юли 13, 2008, 14:29:51 pm »

Това и на нас много ни хареса!
Да имате представа какви са цените?
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #109 -: Юли 13, 2008, 19:44:58 pm »
Ние направихме резервация за края на август за тази оферта!
http://ribarica.greenvillage-bg.com/?lang=bg&r=home
Дано е хубаво!

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #110 -: Юли 13, 2008, 19:58:34 pm »
Ние ходихме за събота и неделя на къмпинг арапя спахме в луксозен апартамен за 138 лв за тази сума имаше осигурена закуска обяд и вечеря на шведска маса както и следобедна закуска на корем кой колкото може да изяде и изпие.супер беше
« Отговор #111 -: Юли 13, 2008, 21:11:26 pm »
Ние сме много доволни от Ахтопол. Плажът и водата  са много чисти и е сравнително спокойно място за почивка. Ако ни разрешат отпуска във вторник ще пътуваме към Ахтопол
*
« Отговор #112 -: Юли 14, 2008, 09:47:06 am »
Дано е хубаво!

Душе и ние май натам сме се ориентирали, само че с детето по трудно мога да прогнозирам периода от време. Та края на юли началото на август, ако е рекъл господ ще отидем.Ама ние и резервация още не сме направили ...
Дано наистина е хубаво, както изглежда!

*
« Отговор #113 -: Юли 14, 2008, 15:13:24 pm »
Наде много хубав бил хотела.Тук има една мама,която е управител на туристическа агенция и нейния шеф е собственик на хотела, та тя ми разказа, че хотела е новоткрит /миналата зима/ и е страхотен.Те самите заминаха там тази седмица на почивка там с детето.
*
« Отговор #114 -: Юли 14, 2008, 15:17:48 pm »
Дано е хубаво!
Душе и ние май натам сме се ориентирали, само че с детето по трудно мога да прогнозирам периода от време. Та края на юли началото на август, ако е рекъл господ ще отидем.Ама ние и резервация още не сме направили ...
Дано наистина е хубаво, както изглежда!
Ми, Наде, ние сме за края на август чак ... така, че за по-раничко няма да е лошо да си направите резервацийка май?!  :lol:  :wink:
Айде, като се върнете да пишеш как е!?  :lol:
Дано е така хубаво, като на снимките!

*
« Отговор #115 -: Юли 14, 2008, 15:20:19 pm »
Харесват ми и комплекс "Дияна" и "Барото" също и ... ох, защо не мога да отида на всякъде?!  :( :( :(

*
« Отговор #116 -: Юли 14, 2008, 18:37:24 pm »
[Ще се радвам ако някой сподели хубави местенца на Юг. Не изключвам и къмпинг, иска ми се нещо диво и спокойно.

Дийп, диво и спокойно да не те разочаровам, но не остана :( в Ахтопол е да, по спокойно, не е такава лудница, а и цените са по-прилични. С кола може лесно да се отиде до Силистар, което беше едно от най-прекрасните кътчета на времето - сега и за там чувам как са го "разработили" до неузнаваемост.
Аз къмпингувах близо 8 години на Градина, до Созопол - най-хубавите ми лета бяха. Отказах се преди две години, когато къмпингът западна много, в близост естествено започнаха да се строят големи хотели. Не знам как е сега, ако някой е ходил и каже, че става - там мисля ще ти хатреса, плажът е голям, морето е страхотно.
На север по-дивите места са Камен бряг, Крапец.
*
« Отговор #117 -: Юли 14, 2008, 20:33:26 pm »
ааааааа къмпингите отдавна не са това което бяха  :(

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #118 -: Юли 15, 2008, 03:05:45 am »
[Ще се радвам ако някой сподели хубави местенца на Юг. Не изключвам и къмпинг, иска ми се нещо диво и спокойно.

Дийп, диво и спокойно да не те разочаровам, но не остана :( в Ахтопол е да, по спокойно, не е такава лудница, а и цените са по-прилични. С кола може лесно да се отиде до Силистар, което беше едно от най-прекрасните кътчета на времето - сега и за там чувам как са го "разработили" до неузнаваемост.
Аз къмпингувах близо 8 години на Градина, до Созопол - най-хубавите ми лета бяха. Отказах се преди две години, когато къмпингът западна много, в близост естествено започнаха да се строят големи хотели. Не знам как е сега, ако някой е ходил и каже, че става - там мисля ще ти хатреса, плажът е голям, морето е страхотно.
На север по-дивите места са Камен бряг, Крапец.

Благодаря ти flower- че!

Уф,  гледам, гледам в нета и не мога да избера. Май ще тръгнем и ще спрем където ни хареса, хем ще стане по-романтично.  :D

Силистар и Крапец не съм ти чувала, сега ще ти " проуча ". :wink:
« Последна редакция: Юли 15, 2008, 03:09:00 am от deep »

« Отговор #119 -: Юли 15, 2008, 09:00:34 am »
Та..за "Барото" да споделя впечатления...и аз като du6ka имах огромно желание да бъда там..и се случи. На 11.07 групата потегли за Гоце Делчев. Самият комплекс е на 2 км от града в посока Доспат. Доколкото разбрахме на място, хотелът е реновиран наскоро..що се отнася до рецепцията, фоайето и стаите - оценката ми е 6: на рецепцията бяха изключително любезни и внимателни, а обстановката вътре в самия хотел беше много добра. Аз бях в двойна луксозна стая, която струваше 45лв на вечер и имаше гледка към басейна...до тук с хвалбите..за позлването на басейна гостите на хотела не заплащат, но се плаща шезлонг и чадър. Местните хора използват факта, че цените са поносими и си заплащат вход за басейна и накацват по тревистите пространства или в краен случай плащат и шезлонг..пълно бе с деца, даже едната вечер имаше парти за три детски рождени дни и непрекъсната силна музика до късно..предимно чалга..за да имате подобие на дискотека край не особено чистия басейн, се заплаща допълнително по 2лв от всеки човек в групата ви. Сервитьорите от ресторанта на хотела бавят много поръчките и не са коректни при изготвяне на сметките, в стаите на хотела няма хладилници...Като цяло емоцията ни бе покрай пътуването до Кавала..там има хубави плажове и места за разходка..прилагам снимков материал  по този повод
« Последна редакция: Юли 15, 2008, 09:03:22 am от adriyana »
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца