Тина, не знам направо какво да ти кажа...
За населението на възрастта на колежките по принцип нямам никакво добро впечатление, относно качества като работоспособност и колегиалност... За мен тези поколения са развалени от социализма - малко напъване или хич, сигурна работа и заплата... Манталитетът също не им е блестящ, претърпяла си го. Лошото е, че именно от тези поколения не може да се очаква разбиране по нашия проблем, разбиране относно реподуктивно здраве може да се търси от 65 набор, да речем, нагоре...
Разбиране от страна на работодатели, само за едни-два съм чувала, и то от тук във форума, а виж колко сме... Не очаквай работодател да е готов да ти плаща при положение, че ще липсваш на работното място - пълен абсурд!
Не мога да ти дам съвет относно това, ще изглежда крайно, но въпреки това според мен на роботодателя, особено бъдещ, трябва да му се спестят подобни приказки, важното е да си осигурена и да можеш един ден да ползваш болничните, които ти издават...
Опитай се да се спасиш от депресията - трудно е, но не е невъзможно.
Работа ще си намериш, сега е трудно, но ще успееш.
И не унивай, все пак си само на 27 години, ще се справиш и с единия и с другия проблем!