0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моля, погледнете и моята графика - sofi
« Отговор #180 -: Март 10, 2011, 22:24:51 pm »
Миличка много е добре графиката ти :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #181 -: Март 11, 2011, 08:44:23 am »
Жени, според гинеколога ми този месец май не е имало овулация  :ask:. Но пък аз си мисля, че нещо се е объркал и се надявам бебо да е станало  :lol:. Благодаря ти за подкрепата. :bighug:

*
« Отговор #182 -: Март 11, 2011, 13:06:01 pm »
Е, дано се е объркал, ама така като гледам покачването, то вярно не се знае във ФФ какни са били стойностите, ама... аз стискам палци, пък то до 2 дена ще си покаже, за което искрено се надявам да е тестче с 2 чертички
*
« Отговор #183 -: Март 12, 2011, 20:50:05 pm »
Но пък аз си мисля, че нещо се е объркал
Софи, страхотно ти се е покачила БТ..И аз си мисля, че е възможно да се е объркал док..
Успех ти желая, дано ни зарадваш до няколко дена! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
Re: Моля, погледнете и моята графика -
« Отговор #184 -: Март 13, 2011, 00:04:30 am »
sofi дано докторът да е сгрешил ,защото БТ се покачва добре, ще стискам палци :crossfingers: на финала да ни зарадваш с  :bfp:
« Отговор #185 -: Март 13, 2011, 17:41:42 pm »
Благодаря ви момичета за стиснатите  :crossfingers:.

« Отговор #186 -: Юни 08, 2012, 09:58:20 am »
Здравейте момичета! От много време не съм писала, но редовно ви чета. Първо искам да честитя на всички момичета, които са видяли  :bfp: и да им пожелая лека и безпроблемна бременност и накрая един пухкав  :babyflips:, а на останалите - много скоро да видят  :bfp:. По-старите момичета във форума сигурно си спомнят моята история, а именно, че преди 2 години претърпях спонтанен аборт в 16 г.с. След аборта се наложи да се пазим по-дълго време, защото сменях и работа си. От няколко месеца сериозно подновихме опитите за бебе, но до момента без резултат. Междувременно правихме спермограма при д-р Даскалова, която беше нормална. При мен на пръв поглед няма проблеми, но съм решила следващият месец да посета лекар за фоликуметрия и да пусна някои изследвания. По принцип забременявам по-трудно - с първото ми дете забременях след 1 година опити, а вторият път след близо 2 години. Според лекарите, който посещавах това се дължи на факта, че матката ми е по-прегъната напред от нормалното и това донякъде затруднява забременяването. От този месец двамата със съпруга ми приемаме витамини Pregnacare conception и смятам от следващия месец да пробваме и с Pre seed, за да подпомогнем плувците.Засега това е от мен. Ще се радвам на коментарите ви за графиката ми този месец. :bighug:

« Отговор #187 -: Юни 08, 2012, 10:40:49 am »
Ангелче като ти гледам графиката ти върви супер и ти стискам палци да имате положително тестче още този месец и да не ти се налага да ходиш по лекари :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #188 -: Юни 08, 2012, 10:45:00 am »
Благодаря слънчице, а на теб ти пожелавам да получиш най-хубавия подарък на годишнината ти.

« Отговор #189 -: Юни 08, 2012, 22:46:33 pm »
Аз имам предчувствие , че се е получило чудото при теб , дано съм права ! стискам ти палци! :wink:

Спрете Земята, искам за сляза
« Отговор #190 -: Юни 09, 2012, 11:33:12 am »
Аз имам предчувствие , че се е получило чудото при теб , дано съм права ! стискам ти палци! :wink:

Дано си права, миличка. Скоро ще разберем.

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #191 -: Юни 10, 2012, 19:44:04 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:е тук вече ще го има!
« Отговор #192 -: Юни 10, 2012, 20:52:56 pm »
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:е тук вече ще го има!

Дано миличка, до 3 дни ще стане ясно,макар че нямам големи надежди, защото моите графики са все такива и накрая нищо.Като гледам твоята графика си мисля, че ще завърши с  :bfp:, за което силно стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Юни 10, 2012, 20:56:07 pm от angelche78 »

« Отговор #193 -: Юни 11, 2012, 01:11:30 am »
Ангелче, стискам силни палци тази графика да завърши с  :bfp: и скоро да се радвате на още едно сладко ангелче  :babyflips:

:bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #194 -: Юни 11, 2012, 07:15:56 am »
Благодаря, миличка!

« Отговор #195 -: Юни 11, 2012, 08:36:17 am »
Присъединявам се към стискането на палци :lol: :lol:с пълна сила.
Дано този месец да е късметлийски :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

« Отговор #196 -: Юни 11, 2012, 17:55:04 pm »
Присъединявам се към стискането на палци :lol: :lol:с пълна сила.
Дано този месец да е късметлийски :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

Благодаря за палчета, но и този месец няма да е. От днес гърдите почти не ги усещам, което значи, че утре или най-късно в сряда вещицата ще ме навести. :balk_146:

*
« Отговор #197 -: Юни 11, 2012, 19:37:29 pm »
много стиснати палчета, много хубава графика, чакаме добри новини :)
« Отговор #198 -: Юни 11, 2012, 23:22:00 pm »
Ангелче, рано е за отчайване мила.
Чудеса стават всеки ден, само трябва да повярваме в тях  :balk_21:

« Отговор #199 -: Юни 12, 2012, 18:51:51 pm »
Ангелче, рано е за отчайване мила.
Чудеса стават всеки ден, само трябва да повярваме в тях  :balk_21:

Ох, миличка - чудеса стават, но явно не и при мен. То такъв карък като мен няма. Утре да ме навестява вещицата и да си тръгва, че този месец съм планирала посещение при док.