Здравейте момичета! От много време не съм писала, но редовно ви чета. Първо искам да честитя на всички момичета, които са видяли
и да им пожелая лека и безпроблемна бременност и накрая един пухкав
, а на останалите - много скоро да видят
. По-старите момичета във форума сигурно си спомнят моята история, а именно, че преди 2 години претърпях спонтанен аборт в 16 г.с. След аборта се наложи да се пазим по-дълго време, защото сменях и работа си. От няколко месеца сериозно подновихме опитите за бебе, но до момента без резултат. Междувременно правихме спермограма при д-р Даскалова, която беше нормална. При мен на пръв поглед няма проблеми, но съм решила следващият месец да посета лекар за фоликуметрия и да пусна някои изследвания. По принцип забременявам по-трудно - с първото ми дете забременях след 1 година опити, а вторият път след близо 2 години. Според лекарите, който посещавах това се дължи на факта, че матката ми е по-прегъната напред от нормалното и това донякъде затруднява забременяването. От този месец двамата със съпруга ми приемаме витамини Pregnacare conception и смятам от следващия месец да пробваме и с Pre seed, за да подпомогнем плувците.Засега това е от мен. Ще се радвам на коментарите ви за графиката ми този месец.