Здравеите и от нас ,
за стол4етата за хране ,аз взех наи- обикновенно ,тъи като не я оставям там дълго време ,а само когато я храня ...
ЗА ревя6тите бебета ,Стефито е дала мн. добър съвет пътуването ве4ер спестява доста стрес
,а за по -кратките дневни разкарвания из града ,ми спираме ,дундуркаме се за малко ,давам бибата(не винаги помага)
,абе ре6ила ли си е ,4е иска да е в мен -умира на ината си ,но не я вземам в ръцете ,страх ме е ,колкото и добър 6офиор да е мъжът ми и т.н. ,не винаги може да се предотврати евентуална катастрофа (да не дава господ ,ама все това ми е в главата докато съм в колата -преди 3 год. катастрофирах ,4ак се 4удя как оцелях без драскотина ).Возя се на задната седалка ,поне да ме вижда ,4е сега сме в такъв период на страх да не загуби мама .За 1 мин. да из4езна и краи то е рев то 4удоо и само "mmamma" повтаря ,татко и и придава курсове пък да казва "papa"
.Имам една питанка ва6ите деца ,страх ли ги е от прахОсмока4ката и ако да как се справяте ,просто в момента с домакинска работа не мога да се заема .Тоест страхът от прахОсМока4ката се появи от скоро(някъде от 6-ти месец) ,преди го няма6е тоя проблем ...
За обувките и аз така съм 4ела и тук педиатрите ,препоръ4ват да са нови не напразно и да са по-високи4ки отзад,за да придържат добре кра4ето .
ЗА коли4ките е хубаво да е практи4на лесно да се сгъва и разгъва ,да е лека да е комфортна за детето ,да има позиции и тн и не на последно място ,да е по джоба ни
.Ко6ът за новородено го ползвах то4но 10 пъти и при нас се оказа изли6на покупка ...И ние 6те ходим на на6ето северно море ,дано да не измръзнем само
Зори кои са тия 6и6ета на нук дето нямат бисфенол ,6тото имам едни тук ,но си пи6е 4ислото 7 (а съм им хвърлила амбалажа отдавна ) .
Хаиде хубава и спорна седмица и здраве за малки и големи ....