0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Красита, нямаше преглед след инсето. Трябваше да се прибирам.
Ти не мери нищо, това си е мъчение за теб. Нищо няма да ти покаже. Я кажи колко сперматозоида ти сложиха? На мен 12 млн при 14% морфология по СЗО,след обработката активно подвижни 70%, подвижни 20%.
Момичета, аз отпадам и този път  :( . Надявм се следващия месец нещата да се развият по най-благоприятния начин. На всички вас пожелавам успех!
« Последна редакция: Юли 21, 2008, 20:55:39 pm от cvetinceto »
Боби, абсолютно си права. Много е затормозяващо това с температурата. Мисля, че го правя единствено за да видя кога ще падне (т.е. знак, че ми идва), а и така сравнявам фактите с графиката, за да виждам как се променя когато не ме следят. Абе затормозяващо и излишно е, просто трябва да спра!

mira_mimi, на мен ми казаха че в спринцовката има 25 милиона сперматозоида след преработката, и че спермограмата е идеална. Не знам колко от тях са били активно подвижни. И от маточната ми лигавица бяха много доволни - 17 мм. Но всичко друго не беше добре - само един спукан фоликул, и една киста.

cvetinceto , съжалявам за лошите новини! Знам какво ти е.

*
Момичета, желая ви много късмет!  :goodluck:

Не се отчайвайте, ако не стане веднага! Поне можете да опитате следващия или по-следващия месец. Не трябва да чакате толкова дълго колкото при ин витрото. И не я мерете тази температура! Каквото има да става, ще стане. Само се затормозявате излишно.

*
Bobbie , ти преди теста никакви необичайни усещания ли нямаше?
Фатал,искам да ти кажа,че аз и до сега нямам никакви симптоми,само гърдите ту болят,ту нищо.Отказах се да търся симптоми,то си  е жив тормоз!

Знам го това , че когато има стимулация , графиката на БТ не е показателна , но и аз като Красита дебна да не ми падне БТ ( при мен това означава , че ще дойде М).
 Тини , ами поне придърпване не усети ли? Аз досега два пъти съм забременявала и двата пъти го усетих.Надявам се този месец да го усетя отново.
Радвам се, че се върна при нас с нова надежда и кураж. Аз преди 5 дни направих първата си инсеминация при д-р Андреева в клиниката на Щерев. Вие до сега бяхте правили инсеминации също при нея, нали? Беше споменал, че ще се насочите към друг лекар. Направихте ли го?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Здравейте още не сме ходили на лекар да продължим с 6-та инсеминация сега се готвим за сватба през август след това ще пробваме пак но едно е сигурно няма да повече при доктор Андреева.Успех на всички.           
« Последна редакция: Юли 22, 2008, 08:52:02 am от dakatabg »

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*
Знам го това , че когато има стимулация , графиката на БТ не е показателна , но и аз като Красита дебна да не ми падне БТ ( при мен това означава , че ще дойде М).
 Тини , ами поне придърпване не усети ли? Аз досега два пъти съм забременявала и двата пъти го усетих.Надявам се този месец да го усетя отново.
Да ,имах придърпване придружено със силни ПМС,но това се случи 4 дни преди теста.Това ми е четвърта бременност и тя няма нищо общо с предните-абсолютно различна е !Така че недей да сравняваш,ако има нещо да става,то ще стане и без разни симптоми!Остават още няколко дни до теста ти,стискам силно палци :bighug: :crossfingers: :blowingdust:

dakatabg , желая ви успех и една прекрасна сватба!
TINI78 , :balk_21: ! Благодаря ти!
*

mira_mimi

• 1375
dakatabg, хубава и незабравима сватба ви желая и успех с инсето.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
dakatabg красиво изживяване на сватбата - таз година булка, догодина - люлка  :D :babyflips:
dakatabg красиво изживяване на сватбата - таз година булка, догодина - люлка  :D :babyflips:
:good_post:
*

mira_mimi

• 1375
Я кажете, нормално ли е да ме боли и да ми тежи корема при движение. Итсето беше в неделя.
Я кажете, нормално ли е да ме боли и да ми тежи корема при движение. Итсето беше в неделя.
Незнам колко е нормално , но и при мен е така.И ме болят яйчниците.
 Не се тревожи.
*

mira_mimi

• 1375
То мй и без това няма какво да направим  :( ще търпим и ще чакаме.
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Мен ме боял един ден - в деня на овулацията. Но щом инсето ти е било в неделя, би трябвало да си овулирала в понеделник. Да не би просто да овулираш малко по-късно?

Боби

*

mira_mimi

• 1375
Не ме боли кано при овулация :(, по скоро ми е като натъртено.
*
Аз също усещах тежест ниско долу в корема,яйчниците ме придърпваха -това продължи почти 20 дни след инсето.При всеки е различно,но леки неразположения ,мисля че са нормални.

*
И аз се чувствам така, но не е постоянно, а само на моменти! Хайде момичета дано да е станало и при вас!
*

mira_mimi

• 1375
Дано да е за добро!!!
Аз още съм спокойна като се има предвид, че е още много рано. След 1 седмица ще ми запуши главата.