Мини, кофти с тези гадини, но аз бих повторила за всеки случай на друго място изследванията и вече ако се наложи, лекувай каквото трябва!
Бубе, дай Боже бързо забременяване и безпроблемна бременност на всички, ама то това нашето не е оптимизъм, ами зор
Евритинг, добре дошла, лека бременност
Фифилота, и аз не пия витамини. Д-р Сигридов и д-р Гергов (ЖК) и двамата били против витамините по принцип, на мен ми бяха казали евентуално да си взема течните та Хипп, щото нали съм със заболяавне и постоянно разстройство, аз обаче се правя на разсеяна и не съм пила, щото си качвам нормално килца и се надявам да си усвоявам каквото трябва от храната.
Мари, неприятна работа. Дано при контролата да ти е ок захарта (нали ще я повториш за всеки случай). Все пак не ти е много над норма. Но щом имаш проблеми по принцип, бъди внимателна - ще правиш каквото трябва, ако се наложи. И на мен все ми е в главата този гестационен диабет, не знам защо, захарта ми е нормална (ама май можело и при нормална захар да имаш) - и моето бебе върви доста голямо. Според Сигридов съм нямала данни за г.диабет, ама мен все нещо ме мъчи съмнение, пък не се наканвам да направя обременяване с глюкоза.