0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 29
« Отговор #60 -: Август 03, 2008, 14:24:10 pm »
Виктория честито да ви е жив и здрав сина!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #61 -: Август 03, 2008, 14:52:30 pm »
Вики честито! Да ви е жив и здрав Момчил!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #62 -: Август 03, 2008, 21:20:30 pm »
Честито, Вики!
Да е жив и здрав Момчил и да ви носи много радост!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #63 -: Август 03, 2008, 23:05:28 pm »
Вики, честито момченце, да ви е жив и здрав и много да ви радва

Момичета, мен ме подхванаха контракциите, не съм вярвала, че много бързо се забравя, след като няколко вечери ми се случва, чак сега се сетих, че това са те всъщност.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #64 -: Август 04, 2008, 09:11:24 am »
Вики, Честит син.

*
« Отговор #65 -: Август 04, 2008, 11:06:47 am »
Момичета, мен ме подхванаха контракциите, не съм вярвала, че много бързо се забравя, след като няколко вечери ми се случва, чак сега се сетих, че това са те всъщност
И мене ме бяха подхванали по това време, ама с магнерота май за сега съм ги приспала (да чукам на дърво де). ти взимаш ли нещо срещу тях?
« Отговор #66 -: Август 05, 2008, 09:08:27 am »
Момичета,някоя от вас слагала ли е утрогестан до 14г.с.?На мен първо ми казаха до 12г.с. сега до 14г.с.като го намалям постепенно.Аз като чета навсякъде пише че се слага до 12 г. с. и се притесних при мен защо е така.
*
« Отговор #67 -: Август 05, 2008, 09:10:31 am »
Аз го слагах до 13г.с.
Щом така ти е назначено,слагай го и не се претиснявай!
*
« Отговор #68 -: Август 05, 2008, 11:50:42 am »
Да взема и аз да се намеся в тази тема  :oops:. Леко бременеене на всички и здрави бебчета на финала!
Мини, мярнах в предишната тема, че си писала че имаш кандида. Аз съм в същото положение лошото е, че се изостри и не се търпи, гинеколожката ми изписа глобули, но седмица след като ги свърших симтомите се върнаха, а честно казано в толкова ранен период ме е страх да се "тъпча" с каквото и да е било и незнам вече какво да правя. С Ели пак имах кандида, но нямах никакви оплаквания...

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
« Отговор #69 -: Август 05, 2008, 11:55:55 am »
Момичета,някоя от вас слагала ли е утрогестан до 14г.с.?На мен първо ми казаха до 12г.с. сега до 14г.с.като го намалям постепенно.Аз като чета навсякъде пише че се слага до 12 г. с. и се притесних при мен защо е така.
Аз слагах до 15 г.с. , като постепенно намалявах дозата, а не спрях приема изведнъж.
*
« Отговор #70 -: Август 05, 2008, 11:56:42 am »
gery_k77 добре дошла отново в темата на бременните :)

Възхищавам ви се и на теб и Мини и другите момичета , които чакате вторите си бебчета.
« Отговор #71 -: Август 05, 2008, 12:03:46 pm »
Да взема и аз да се намеся в тази тема  :oops:. Леко бременеене на всички и здрави бебчета на финала!
Мини, мярнах в предишната тема, че си писала че имаш кандида. Аз съм в същото положение лошото е, че се изостри и не се търпи, гинеколожката ми изписа глобули, но седмица след като ги свърших симтомите се върнаха, а честно казано в толкова ранен период ме е страх да се "тъпча" с каквото и да е било и незнам вече какво да правя. С Ели пак имах кандида, но нямах никакви оплаквания...

Момичета, разбирам че имате симптоми с вашите кандиди.  Аз нямам никакви (сърбеж, парене, пр.), но определено имам засилено течение и съм пуснала микробиология, но докато чакам се самодиагностицирам.  Не мога да разбера до каква степен е нормално течението (все пак съм и 33 г.с.)... 

Gery_k77, през цялата минала бременност ли имаше?  Чета, че и други момичета са така, но това не представлява ли предпоставка за някакви по-сериозни инфекции?
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #72 -: Август 05, 2008, 12:14:38 pm »
Принцеска, и аз съм като теб. Имам си течение от началото на бременността, но без сърбеж, парене и т.н. Още не съм пускала микробиология и мнооого ме е срам :oops:. Ама ще чакам д-р Владимиров да се върне и септември живи и здрави. Дано е нещо нормално :?
*
« Отговор #73 -: Август 05, 2008, 12:19:43 pm »
И аз имах течение, въпреки че микробиологията беше чиста. След раждането всичко се нормализира ;)
*
« Отговор #74 -: Август 05, 2008, 13:59:37 pm »
 И аз имам по-засилено течение, нямам никакви симтоми, като сърбеж и парене.
Микробиологията ми е чиста, от 2006 не съм имала проблеми с кандида. 2006 ме оперираха и преди самата операцията ми я откриха, тогава ми стана много интересно как от едно хапче микосист и 1 бр. крем гиназол изчезна. Пускала съм си няколко микробиологии без да съм имала оплаквания и са били чисти.

« Отговор #75 -: Август 05, 2008, 14:41:52 pm »
Много ви благодаря, момичета.  Аз май само веднъж в живота ми съм имала сходен проблем, преди 14-15 години, та се надявам и сега всичко да е наред, че е срамота точно на края пък да ми се случи.  Дано скоро получа и резултатите от микробиологоята, че това Благоевград си е дълбока провинция - от понеделник стават за петък!
« Отговор #76 -: Август 05, 2008, 16:18:34 pm »
Здравейте момичета. Днес бях на преглед при доктора при който ще раждам.
Плацентата ми била калцинирана, имала съм много малко количество околоплодни води.
Би трябвало да раждам вече, но съм нямала никакъв статус "отдолу" Нямала съм никакво разкритие.
Имам два варианта: 1-ви в понеделник да ми предизивикат раждане, т.к. се натискам за нормално, 2-ри след ден, два секцио. Бебето ми било голямо, била съм тясна и съм била на 32 години и първа бременност.
На доктора му се иска да съм секцио, нормалното при мен било по-рисково.
Много се чудя какво да правя, до утре сутрин трябва да съм взела решение.
И се изненадвам от себе си,че започнах да клоня към секцио.Защото варианта да ми се предизвика раждане и пак не се знаело дали ще мога да родя нормално или по спешност сексцио пак ме плаши и то доста.
Едно ми е криво и притеснено, страх ме е, бих искала да направя това което е най-малко рисковано за бебето ми,че и за мен за да мога да си я гледам после пълноценно.
Много исках нормално раждане, но аз дори една контракцийка нямам, пък не можем да чакаме госпожичката да се назландисва.
« Отговор #77 -: Август 05, 2008, 16:26:48 pm »
Миличка Stelliana , сигурна съм, че не едно от момичетата тук би искало по възможно най-естествения начин да ни се случат нещата. Скоро пак бяхме говорили за доводите за и против секциото. Та наистина си има предпоставки, с които трябва да се съобразим. Ако е по-безопасно за бебето и спестява основните рискове в случаи като твоя, секциото е сто пъти за предпочитане пред възможността от усложнения.
Желая ти много късмет и да се срещнеш със своето мъниче без проблеми!
:crossfingers:
*
« Отговор #78 -: Август 05, 2008, 16:28:47 pm »
Стели, много жени се възстановяват бързо след секцио. щом док те съветва за секцио, мисля че е добре да му се довериш. доводите, които изтъква, клонят към операция, поне според мен де. хич не е изненадващо, че клониш към секцио, честно казано и мен ме хванаха страховете от нормалното раждане. късмет, ще вземеш правилното решение, сигурна съм.
*
« Отговор #79 -: Август 05, 2008, 17:01:55 pm »
Stelliana  довери се на лекаря си.
А пък ако бебка е решила да се появи с нормално раждане-то до понеделник може и така да стане.

Късмет и леко раждане.