0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 29
« Отговор #240 -: Август 19, 2008, 21:06:02 pm »
Момичета минавам на бързо да видя какво става  :wink:
Пожелавам леко бременеене на всички очакващи мами а на тези които им предстои скоро срещата с мъничетата леко раждане и всичко да е наред с бебоците и с мамите :D . yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17Стискам палци на всички ви и ви прегръщам  :bighug:
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #241 -: Август 19, 2008, 21:33:30 pm »
Мери, милчика, моля се за теб и за малката душичка!
Всичко ще е наред, вярвай!

Христина, честито на теб! Лека и спокойна бременност!
« Отговор #242 -: Август 19, 2008, 22:13:43 pm »
Мари, стискам палци всичко да се развие добре и най-важното независимо от всичко е малката душица да се пребори!

Хриси, честита радост, лека бременност!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #243 -: Август 19, 2008, 23:46:07 pm »
Mary, надявам се да няма повече усложнения преди 30, вярвам че и двамата ще сте добре.
Христина, честито и лека бременност!
*
« Отговор #244 -: Август 19, 2008, 23:50:50 pm »
Мери Дано издържите повече заедно с бебето и да няма проблеми, стискам палци.  :bighug: :goodluck:

Честита и лека бременност на Хриси.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #245 -: Август 20, 2008, 07:28:34 am »
Мери, успех до края душко. Дано всичко се нареди по план.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #246 -: Август 20, 2008, 09:12:40 am »
Момичета, искам да ви попитам, независимо, че май ясен отговор няма как да получа. Потърсих в нета, но не намерих нищо конкретно.
Вчера една пикла се опита да паркира върху мен (всекидневната борба за парко места), а след това искаше да слиза да ме бие, държа се много грубо. Много се разстроих (сигурно и хормоните си казаха думата) и като му дръпнах един рев...чак се захласвах. Така цяла вечер. Сега ме почна отново и само за това мисля - глупаво е, ама пуста глава... Снощи коремът ми беше стегнат, а тази сутрин ме смъди постоянно (не е силна болка) ниско долу. Бебо си мърда, нямам кървене, но ме е страх да не съм направила някоя беля с моето тръшкане. Хората къде по-сериозен стрес преживяват, но все пак си зависи и от човека. Или излишно си измислям тревоги?
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #247 -: Август 20, 2008, 09:19:17 am »
Бубенце мило, я оставяй тази "пикла" и си мисли за нещо по-хубаво. Хората са се изнервили, не знаят какво правят и приказват. Не си трови живота заради едно никакво спречкване, все пак нищо страшно не се е случило. Усмихни се и продължи напред, просто я забрави. Успокой се, миличка :balk_21: Погали коремчо и бебчо :), всичко ще е наред!
*
« Отговор #248 -: Август 20, 2008, 11:04:11 am »
Мери, искам да те окуража. Мога само да се опитам да си представя колко ти е трудно, но те моля да не спираш да вярваш, че всичко ще бъде наред.  :bighug:

На всички момичета лека бременност!

« Отговор #249 -: Август 20, 2008, 12:16:22 pm »
Мари,
моля се за теб всичко да се оправи и бебето да е силно. Почивай си до 30 и вярвам, че всичко ще е наред. Имаш моите най-искрени пожелания за успех и стиснатите ми палци!
Всички момичета тук се молим за теб!!!

Защо така изведнъж се влошиха нещата? Досега никой ли не ти обърна внимание на това? И как изобщо се случи това? Ей това не мога да разбера - защо трябва изобщо да се случва?.......

Хриси, добре дошла и успех до края   
« Отговор #250 -: Август 20, 2008, 12:55:33 pm »
Бубенце мило, я оставяй тази "пикла" и си мисли за нещо по-хубаво. Хората са се изнервили, не знаят какво правят и приказват. Не си трови живота заради едно никакво спречкване, все пак нищо страшно не се е случило. Усмихни се и продължи напред, просто я забрави. Успокой се, миличка :balk_21: Погали коремчо и бебчо :), всичко ще е наред!

Благодаря! :bighug:
*
« Отговор #251 -: Август 20, 2008, 13:25:37 pm »
Вчера една пикла се опита да паркира върху мен...

Напълно те разбирам!!!  Ей такива хич не мога да ги търпя - хем те виждат, че си с корем, хем те бутат - я в рейса (аз доста често пърувам с него), я на опашката в магазина - ОК, няма проблем да седне вместо мен или да е на опашката преди мен, но много често става дума за физическа заплаха - винаги си мисля, какво би станало, ако някой такъв наглец (обикновено са жени) ме сръга в корема. ей тогава сигурно и аз ще побеснея!! Спокойно мила, ако искаш си увеличи магнерота, ако можеш почивай повече, пусни си някой хубав филм, музика. нали най-важно е сега на бебо да му е добре!!!  :bighug:
*
« Отговор #252 -: Август 20, 2008, 13:42:48 pm »
Мари, изправих се на нокти като прочетох какво става с теб... Стискам ти палци, мила, да устискаш колкото може повече. Но наистина е по-добре бебчо да не се мъчи в теб. Пожелавам ти най-прекрасния завършек на твойте перипетии и да гушнеш един здрав и прекрасен юнак  :bighug:
*
« Отговор #253 -: Август 20, 2008, 13:59:47 pm »
Защо така изведнъж се влошиха нещата? Досега никой ли не ти обърна внимание на това? И как изобщо се случи това? Ей това не мога да разбера - защо трябва изобщо да се случва?.......
Узряването на плацентата е станало в последния месец. Предния месец бях на преглед при Марков и установихме други сериозни проблеми, а те сега ми се струват маловажни. Значи това узряване е станало за един месец. Не знам вече, започвам да изпитвам панически ужас от прегледите, всеки път все по-лоша новина. Страх ме е да отида на преглед, за да не ми кажат още по-лоши неща.
Моля се само, каквото и ще да става, единствено бебето да е живо и здраво.

п.п. най-накрая вече мога да пиша във форума, намъчих се няколко дни.
*
« Отговор #254 -: Август 20, 2008, 14:47:27 pm »
Мари, дано човечето си стои по-дълго в теб. Всеки ден е ценен. Но ако се налага нека го извадят. Довери се на лекарите и се опитай да се успокоиш. Зная че е трудно, но в момента като се притесняваш не помагаш на бебока. Той си иска спокойствие. Гледай да се занимаваш непрекъснато с нещо и да тие отвлечено вниманието. Чети книжки или гледай филмчета.
Дано всичко мине по най-добрия начин за теб и бебчо.

*
« Отговор #255 -: Август 20, 2008, 14:55:44 pm »
Mary, наистина е хубаво бебчо да постои още малко в корема на мама, но ако страда сама знаеш, че е по-добре да го извадят. Случва се понякога и е безмислено да се питаш защо точно на теб ти се случва. Важното е бебо да е добре, със сигурност ще се наложи да постои малко в кувьоз,  но ще си го приберете живо и здраво в къщи! Имаш едни много стиснати палци от мен!

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #256 -: Август 20, 2008, 15:05:57 pm »
Мери, стискам палци всичко да се развива по най-добрия начин за бебо и да завърши успешно, а ти скоро да държиш твоята мечта! Важното е да си спокойна и уверена, че лекарите правят всичко бебчо да не страда и да се роди жив и здрав!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #257 -: Август 20, 2008, 15:16:45 pm »
Мари дано всичко е наред и да устиска бебчо да влезе в 29 седмица.
За мен винаги тази седмица е била преломния момент. Където и каквото и да съм чела в 29 седмица шанса на бебето се качва над 90%. А това вече е доста. Използвай тези няколко дни да се ориентираш в коя болница ще раждаш, размърдай домашните любимци да чистят вкъщи и стягай багажа.
И да се тормозиш - нищо друго не можеш да направиш. Явно по-рано ще се срещнете с юнака, а той ще има нужда от спокойна майка.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #258 -: Август 20, 2008, 15:27:04 pm »
Mary, стискам палци нещата да се развият по-най-добрия начин при теб.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #259 -: Август 20, 2008, 15:28:14 pm »

Ех Мари.....Стегна ме гърлото...

Много и силни прегръдки от нас!
Ти си смела и бебето ти е като теб...Няма да се предаде, то е Юнак!
Защо все трябва да е сложно, да боли...?
Затова после всяка тяхна усмивка е Божи Дар за  :heartbeat:!

yahoo_17Пази се и пиши! Моля те!

---------------------------------------------------------------

:smiley_abxb:Честито Хрис, така се радвам за теб , за Вас!

Мислех си за теб и къде се загуби?!
 :flower:Пожелавам ти, леки и безпроблемни  :cloud9: , а после  :babyflips: като  :sunshine:!

« Последна редакция: Август 20, 2008, 15:33:28 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)