Моля да бъда извинена за това че съм окупирала чата и говоря за това, какво прави детето ми в момента. Не съм имала намерение да наранявам никой.
Ми Гане, понякога и на мен ми е криво като влеза, не персонално спрямо теб, но и други има, които почват да говорят за такива неща относно бременността си или вече роденото дете.
Освен на Сигнуса , която избра възможно най-тактичното поведение, шапка свалям и на Джама, Стефито, Ани, Огънчето! Да сте ги чули тях на всеослушание да изтъкват бремеността си / или раждането? На Ния72 също - винаги тактична, макар, че лично аз си размених първоначално доста остри реплики в чата, докато осъзная през какъв ад е минала, но ме изтърпя, за което й благода и й се извинявам за пререканието ми.
А за Моркова какво ще кажете - влиза и пита за проблемите на другите, не разказва своите собствени в чата. Знам от личен разговор с нея , че не й е лесно, но не го афишира, нали?
Въпреки, че не съм фен на форума на бг-мама, веднъж отворих подфорума " Родители, преживели загуба" и настръхнах - от главата ми се изстриха всякакви мисли за простотия, недобронамереност и тъй нататък на бг мамите, а си спомних за Лалиния майчин страх. Мисълта, ми е , че всички имаме болка и проблеми, но когато си в една , да го нарега "социална категория", не разбираш другата, която е на следващото ниво на играта, наречена живот.
П.П. Персонално за себе си говоря - решила съм да не информирам / ако стане въобще , де/ общия форум кога съм забременяла или родила - освен по-близките ми познати тук. Мотивът ми е темата на Мели "Етикетът на безплодието". Искам да съм Лейди_11 , а не част от категорията "проблемно забременяващи" или "екс - проблемно забременяващи".