0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Охх, милички... и аз влязох в графата на ревящите при вида на бременни жени или малки бебета... Днес неразумно реших, че ще е добра идея с милото да се разходим в Южния Парк.... Точно на 2-та минута вече се бях разплакала, и трябваше по спешност да си тръгваме....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

хриси

направо ми се къса сърцето от мъка! около мен приятелки и колежки забременяват и раждат една през друга... много и искренно се радвам на тяхнито щастие и Божие благоволоение, а аз изпадам тихо в истерия и унение и вече се чудя какво да правя. пазя се да не изпадам в крайности и вманиачавания, но явно вече съм изпаднала
*

ХРИСИ

до анелка: ти си стархотна! ИМАЖ СЪРЦЕ И КУРАЖ, ДАНО, ДАНО, ДАНО ДА УСПЕЕШ
 Anelka, Eganeva, наистина сте невероятни момиьета и ни давате толкова много кураж! Благодаря от сърце и моите най-икрени уважения  :wave:
  А за бременните, все още им се радвам и тайниько надявам да се заразя и аз  :D
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Приятелката ми роди преди 5 дни. Когато беше в 4-5 месец я галих по коремчето. Де да беше заразно - досега и аз щях да съм се заразила. Ама не е ....Но с нетърпение чакам да се разболея от тази "болест".
Viarvam, желая същото на теб и на всички момичета.
НЕ ГУБЕТЕ ВЯРА!!!!!!!! :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Юли 27, 2006, 21:25:30 pm от eganeva »
Благодаря ти толкова много за тези думи, ако знаеш колко са ми  нужни тоьно сега. Тзи сутрин ми дойде, преди 1, 5 ьаса бях в офиса на мъжа ми и за 1ви път ревах пред него заради това. А пък преди 45 мин. се навиках ( заслужено ) на 1 склорозирана колежка. Сега на пук съм пред нет-а и намирам твоити мили думи  :D
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Вярвам,

:bighug: :balk_21:.Не се разстройвай и ние ще издуем коремчета някой ден, знам го :D
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
Здрасти Рали, как се радвам ье те има! Преди малко и мъжа ми ме разсмя - обади ми се да ми каже, ье ьул за някакъв магнетизатор, дето лекувал безплатно в ... Тулуза (на 1800 км от тук) и колко девойки били забременели така  :D, дали да не сме идели  :D Май съм го шашнала горкото... ;
 1800 км целувки на теб и на всиьки дето сте тук.
Здравейте момичета!
И аз днес се наревах порядъчно, след като най-близката ми приятелка ми каза че е бременна. Наистина много се зарадвах за нея и не показах с нищо, че ме боли, но когато се прибрах вкъщи и не издържах. А тя дори не го е планирала. Защо всичките ми познати или са бременни или са с деца??? Знам че ги обичат, но нито една от тях не е копняла толкова силно като нас тук да гушне бебче, сигурна съм. Ох момичета, благодаря ви че ви има. Толкова ми помагате да не се чувствам самотна  :balk_21:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Здравейте момичета!
И аз днес се наревах порядъчно, след като най-близката ми приятелка ми каза че е бременна. Наистина много се зарадвах за нея и не показах с нищо, че ме боли, но когато се прибрах вкъщи и не издържах. А тя дори не го е планирала. Защо всичките ми познати или са бременни или са с деца??? Знам че ги обичат, но нито една от тях не е копняла толкова силно като нас тук да гушне бебче, сигурна съм. Ох момичета, благодаря ви че ви има. Толкова ми помагате да не се чувствам самотна  :balk_21:
Розовелке миличка и ти и всички ние ще си гушкаме нашите бебчета!!!!!
Вярвам че и нашия ден ще дойде!!!!Просто...понякога нещата нестават точно тогава когато ние искаме!!!....а стават когато си му дойде времето! :bighug: :balk_21:
*

Яна

Вече мисля за това, като за нещо, което се случва на другите.

Сякаш съм попаднала в някакъв епизод на Матрицата, където човечеството очевидно се възпроизвежда, но понеже няма как Матрицата да ми 'заповяда' да забременея, това се случва само на околните, които до една са агентки на системата.
Побърквам се.

Онзи ден, моя приятелка ми каза, че се съмнява, че е бременна за втори път, също така непланирано, уж с пазене, както и първия. И честно да ви кажа, ми се прииска да не е бременна. Не ми се стори никак честно. Аз да го искам толкова време и да не става, а тя ей така, че и за втори път.

После се почувствах ужасно. Що за човек съм да си мисля такива неща? Мразя това очакване, тази изнервеност, това напрежение, безпомощността. Карат ме да си мисля неща, които... това не съм аз, никога не съм била такава. И вместо желанието ми да съм майка да ме прави по-блага, по-толерантна, по-търпелива, аз съм станала завистлива и изнервена до грубост.

Вече се питам струва ли си.
*
После се почувствах ужасно. Що за човек съм да си мисля такива неща? Мразя това очакване, тази изнервеност, това напрежение, безпомощността. Карат ме да си мисля неща, които... това не съм аз, никога не съм била такава. И вместо желанието ми да съм майка да ме прави по-блага, по-толерантна, по-търпелива, аз съм станала завистлива и изнервена до грубост.

Вече се питам струва ли си.

Яна, много ми харесва как пишеш. Личи си, че си много чувствително момиче. Не мога да ти кажа нищо успокоително, за съжаление. Всеки сам си го изживява и намира пътечка да се измъкне. Мога само да ти кажа, че с времето се посвиква с мисълта и при борбените хора на преден план излизат новите идеи и планове как да се справят с проблема. При неборбените хора не се получава така, разбира се. Пожелавам ти борбеност. План Б винаги има. Само човек да се оттърси от натоварената с негативни емоции мисъл, че бебето не се получава, и ще видиш как по-спокойно и по-разумно ще започнеш да вървиш отново нагоре.
Мари 
Alexandra
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Мен лично в различните моменти ми действат различно бременните и то не самите жени, а само коремите им 8) :lol: в един момент може да ме депресира в друг да ме изпълни с вяра, в трети да ме изплаши 8). Но  по въпроса, че са навсякъде и са много- мисля че просто сега започнах да ги забелязвам ( от както правя дете нали). понякога им завиждам ( благородно , аз даже си мисля, че няма нужда да се отбелязва благородното то си е ясно 8) ) понякога им съчувствам :D едно тежичко избглежда 8). Както и да е и ние ще го изпитаме и дано да се радваме един ден на леки бременностти :D. Но ми прави впечатление, че ги зяпам много, като че ли ме хипнотизира гледката на издутия корем 8) 8) :) чак се чувствам неудобно понякога :?
*
Re: Как се чуствате, когато ви заобикалят бременни?
« Отговор #93 -: Август 04, 2006, 23:15:07 pm »
в началото ми ставаше доста гадно, но в един момент си казах , че другите, които забременяват лесно с нищо не са виновни за моя проблем, и не е честно от моя страна да ги гледам със злоба или да им завиждам тайничко.все пак идва един момент, в който всяка една от нас става и ще стане майка.всичко е въпрос на време.по добре оптимист с високо вдигната глава, отколкото песимистично и черно настроение.За толкова време в проблемното в дир.бг, сега и тук в зачатие сме свидетели на толкова чудеса...
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #94 -: Август 04, 2006, 23:54:44 pm »
...по-добре оптимист с високо вдигната глава, отколкото песимистично и черно настроение...
Незнам дали при всички ще стане чудото, но подкрепям Ния! :hug2:
« Отговор #95 -: Август 05, 2006, 12:38:29 pm »
по добре оптимист с високо вдигната глава, отколкото песимистично и черно настроение.
И аз подкрепям Ния
Не им завиждам на бременните,но се дразня ужасно много ,когато някоя мама влезне в чата и започне да разказва за рожбата си с часове и се самозабравя.Разбирам радостта й,но това е форум за проблемно забременяване,а не какво правело бебето,докато мамата чати на компа,нали?Не съм озлобена,но това разваля настроението ми за деня,защото се чувствувам унижена,затова,че не мога да имам дете,поне на тоя етап.
Защо просто всички не могат да бъдат като сигнуса?Всеотдайни и скромни в радостта си,тактично преминавайки към проблемите на останалите?
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #96 -: Август 05, 2006, 13:46:27 pm »
Моля да бъда извинена за това че съм окупирала чата и говоря за това, какво прави детето ми в момента. Не съм имала намерение да наранявам никой.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #97 -: Август 05, 2006, 15:20:36 pm »
Да Илиана и аз съм ва твоето мнение.Понякога като се усетя, че става въпрос за деца и гледам да мина на лични или млъквам и не се включвам в разговора, но наистина има моменти в които става гадно тук в чата да се говорят това какво прави бебето сега, после, утре, през ноща, пред компа, пред клавиатурата че пишело и тем подобни.Както съм казвала много пъти Сигнуса е първата жена с която си писах  за проблеми още преди 5-6 години в дир. бг.До сега няма по миролюбив и тактичен човек като нея тук.Да не говорим за коментарите относно ритането на бебето в корема.Това просто няма да го коментирам.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #98 -: Август 05, 2006, 19:10:17 pm »
Цитат
Моля да бъда извинена за това че съм окупирала чата и говоря за това, какво прави детето ми в момента. Не съм имала намерение да наранявам никой.

Ми Гане, понякога и на мен ми е криво като влеза, не персонално спрямо теб, но и други има, които почват да говорят за такива неща относно бременността си или вече роденото дете.

Освен на Сигнуса , която избра възможно най-тактичното поведение, шапка свалям и на Джама, Стефито, Ани, Огънчето! Да сте ги чули тях на всеослушание  да изтъкват бремеността си / или раждането? На Ния72 също - винаги тактична, макар,  че лично аз си размених първоначално доста остри реплики в чата, докато осъзная през какъв ад е минала, но ме изтърпя, за което й  благода и й се извинявам за пререканието ми.

А за Моркова какво ще кажете - влиза и пита за проблемите на другите, не разказва своите собствени в чата. Знам от личен разговор с нея , че не й е лесно, но не го афишира, нали?

Въпреки, че не съм фен на форума на бг-мама, веднъж отворих подфорума " Родители, преживели загуба" и настръхнах - от главата ми се изстриха всякакви мисли за простотия, недобронамереност и тъй нататък на бг мамите, а си спомних за Лалиния майчин страх. Мисълта, ми е , че всички имаме болка и проблеми, но когато си в една , да го нарега "социална категория", не разбираш другата, която е на следващото ниво на играта, наречена живот.

П.П. Персонално за себе си говоря - решила съм  да  не информирам / ако стане въобще , де/ общия форум кога съм забременяла или родила  - освен по-близките ми познати тук.   Мотивът ми е темата на Мели  "Етикетът на безплодието". Искам да съм Лейди_11 , а не част от категорията "проблемно забременяващи" или "екс - проблемно забременяващи". 
« Последна редакция: Август 05, 2006, 19:56:50 pm от lady_11 »
« Отговор #99 -: Август 05, 2006, 19:16:12 pm »
Мислех си, че съм се "излекувала" от това да ми става гадно от бременни или от децата на познати, но пак реагирам по тоя гаден начин като се депресирам и ми става криво. Днес научих, че една позната е бременна, а тази вечер бяхме канени на кръщене-не можах да отида. Боря се със себе си всеки път, но ставам и продължавам, нямаме друг изход. Луда работа!