Ще напълня май темичката на Магичка, ако ставам нахална, скарайте ми се, момичета...
Но имам нужда до споделя. Сънувах сестра си. По принцип рядко я сънувам. Първият път когато беше, сънят беше ужасен, и направо се изключих да сънувам, ако може въобще да има такова състояние. Вторият път беше преди около 2 години. Помня тези сънища, няма как.
Сънувах я онзи ден. И беше някак така ненатрапливо и спокойно. Сънувах как държа една книга, доста дебела, зелена, с твърда корица - много прилича на стария Икономикс, който имам
Но без име. Отварям тази книга - а седя на пейка в парка, времето е хубаво, топло и слънчево - а в нея освен изписани страници има нещо като отделения. Тези отделения съдържаха разни неща... Които по усещане имаха някаква връзка с текста... В един момент сестра ми беше до мен, права- нали знаете как става в сънищата, образите идват един след друг. Беше облечена с някаква лятна рокля, каквито тя въобще не носеше, беше бяла с големи цветове на цветя по двойки, сини и лилави. Посяга и взима единия от двата гердани от отделението, на което бях отворила. Герданите бяха съвсем обикновени, с пластмасови големи продълговати маниста и лентички, дълги, пастелно син и пастелно лилав на цвят. Сложи си гердана. Постоя малко с него и после ми го върна. Тук имаше някаква богата смесица на чувства, които не мога да определя. И се събудих...
Със сигурност сънят казва нещо... Преди този път като я сънувах, заедно ядахме нещо като катък, бял млечен плътен крем. От тогава страшно започнах да налитам на мляко, катък... Може и да няма връзка, може и да има, юни от едно изследване стана ясно, че калцият ми е под референтните граници...
Простете, че ви занимавам...