0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Сънят ми...
« Отговор #60 -: Ноември 12, 2008, 17:43:20 pm »
Магичка, надявам се да нямаш нищо против да ти ползва темата и за други сънища... А на теб от мен отново леко бременеене!

Последните три нощи, макар и да не съм 100 % че са последните три последователно, сънувам, че все започва война. Я, започва бомбандировка, я, обстрелване, и аз съм там в центъра на стрелбата, но в сграда (въпреки това виждам как се стреля, виждам снарядите/огъня и че точно съм в мишената - появява се краткотрайно, но гадничко  усещане, елементи на безспомощност)... "Събитието" идва, хем, лекичко очаквано, хем, изневиделица...И аз се опитвам да се скрия или по-точно да вземем мерки хората които сме, да се скрием... Няма конкретни лица, не помня и бройка... Естествено, когато се случва това в съня ми, се събуждам... И още в полусън имам като че ли някакво остатъчно чувство за оцеляване и страх, че не съм свиршила нещо...
Е, девойки, помагайте да разгадая това. Първия път не обърнах внимание на съня, но три пъти война ми идва много...
Колкото и да се опитвам не мога да разтълкувам "посланието"... Вече, май, съвсем съм се смахнала и плача да се срещна с някой психолог...
Хайде, отивам да воювам... Но си мисля, че този път съм жадна за примирие.

ognyana, аз също сънувам такива апокалиптични картини.война, разрушения,аз се опитвам да се скрия в блока някъде, до мен сгради се рушат, хората бягат,не знам как да го тълкувам, освен че в такива моменти съм притеснена в "реалния" живот, изпитвам известни страхове... предполагам този сън е отражение на личното безпокойство.  също както и сънища с акули, бурно море, огромни вълни, които заливат брега, на който играят деца и аз се опитвам да ги спася. ужасно е. всеки път се будя в ужас иминава малко време докато се освестя, че е само сън ...
*
« Отговор #61 -: Ноември 13, 2008, 16:25:57 pm »

ognyana, аз също сънувам такива апокалиптични картини.война, разрушения,аз се опитвам да се скрия в блока някъде, до мен сгради се рушат, хората бягат,не знам как да го тълкувам, освен че в такива моменти съм притеснена в "реалния" живот, изпитвам известни страхове... предполагам този сън е отражение на личното безпокойство.  също както и сънища с акули, бурно море, огромни вълни, които заливат брега, на който играят деца и аз се опитвам да ги спася. ужасно е. всеки път се будя в ужас иминава малко време докато се освестя, че е само сън ...

Сигурно си права, Вики!...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #62 -: Ноември 13, 2008, 20:23:53 pm »
Момичета, направо се учудвам от себе си. Вчера на прегледа се видяха 2 плодни сакчета. 90% от съня ми се сбъдва вече. Остава всичко да е наред докрая и да са момиче и момче и направо ще се учудя на себе си. На всички пожелавам по един такъв сън. Обичкам ви всички и ви желая да изживеете моите емоции.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #63 -: Ноември 13, 2008, 20:38:09 pm »
Ех, че хубаво ...
Желая ти всичко най-хубаво, леко бременеене и всичко най-хубаво. Толкова се радвам за теб.. Аз наистина вярвам в сънищата. Снощи сънувах моя починал наскоро дядо - говорехме си, беше хубаво..Но не стана дума за деца ;(
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #64 -: Ноември 14, 2008, 08:05:16 am »
Огняна,да сънуваш войници е хубаво... :)!относно това,че бягаш насън,е показател,че  се криеш от нещо...както са ти казали вероятно някакви страхове твои лични..
ще ти дам пример -преди години имаше период ,в който постоянно сънувах че бягам от нещо /извънземни :lol:,крадци,нападения..,войни..животни.. и пр./ ,реално след време ,когато този етап от живота ми отмина.. сама осъзнах,че съм се крела от нещо конкретно без да искам да си го призня,когато се успокоих и сънищата престанаха . :)
Маги ,то си беше ясно от началото какво означава сънят ти :lol:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #65 -: Ноември 14, 2008, 19:38:04 pm »
Момичета, направо се учудвам от себе си. Вчера на прегледа се видяха 2 плодни сакчета. 90% от съня ми се сбъдва вече. Остава всичко да е наред докрая и да са момиче и момче и направо ще се учудя на себе си.

Пу,пу! А дано!  :crossfingers: :crossfingers:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #66 -: Ноември 14, 2008, 20:04:25 pm »
Снощи сънувах, че ме удря ток.
не изведнъж а бавно и по малко.бях хванала един кабел и не можех да го пусна.Тока се усилваше и разбирах, че ще умра но нямах сили да се мръдна или да извикам на глас.Усещах, че крещя но всъщност глас не излизаше.после някой издрпа кабела от контакта.Имаше много хора над мен и ми се смееха. Устните и езика ми бяха подути до болка и неможех да говоря.Исках да се обадя на мъжа си да му кажа , че го обичам за последно но някой ми взема телефона.
Беше ужасно.
Днес цял ден ми беше свито сърцето и сега също.
Имам усещането за нещо предстоящо и не толкова добро:)

Пожелавам на всички ви сънищата на Маги и сбъдването им:):):)
« Отговор #67 -: Ноември 15, 2008, 22:37:40 pm »
Магичка,
радвам се, че ти се сбъдна съня. Много е вълнуващо това.

Лискооо, ужасен сън... :bighug:
Дано да е на добро. Чувала съм, че ако сънуваш нещо лошо е на хубаво. :)

Аз пък освен кошмарите, на 2-3 пъти след раждането сънувах, че си осиновяваме близначета. Отиваме с мъжа ми в дом, аз ги съзирам и решаваме, че това ще са нашите дечица. (Пояснявам, че моята Михаела си има сестра близначка - мъртвородена.)
Напоследък пък, на 2 пъти сънувах, че Миша има още зъби. При което мъжът ми ме обяви за пророчица :lol:, защото в устата на Миша така или иначе, ще се появят нови зъби. :lol:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #68 -: Декември 03, 2008, 00:27:11 am »
Ще напълня май темичката на Магичка, ако ставам нахална, скарайте ми се, момичета...
Но имам нужда до споделя. Сънувах сестра си. По принцип рядко я сънувам. Първият път когато беше, сънят беше ужасен, и направо се изключих да сънувам, ако може въобще да има такова състояние. Вторият път беше преди около 2 години. Помня тези сънища, няма как.
Сънувах я онзи ден. И беше някак така ненатрапливо и спокойно. Сънувах как държа една книга, доста дебела, зелена, с твърда корица - много прилича на стария Икономикс, който имам :) Но без име. Отварям тази книга - а седя на пейка в парка, времето е хубаво, топло и слънчево - а в нея освен изписани страници има нещо като отделения. Тези отделения съдържаха разни неща... Които по усещане имаха някаква връзка с текста... В един момент сестра ми беше до мен, права- нали знаете как става в сънищата, образите идват един след друг. Беше облечена с някаква лятна рокля,  каквито тя въобще не носеше, беше бяла с големи цветове на цветя по двойки, сини и лилави. Посяга и взима единия от двата гердани от отделението, на което бях отворила. Герданите бяха съвсем обикновени, с пластмасови големи продълговати маниста и лентички, дълги, пастелно син и пастелно лилав на цвят. Сложи си гердана. Постоя малко с него и после ми го върна. Тук имаше някаква богата смесица на чувства, които не мога да определя. И се събудих...
Със сигурност сънят казва нещо... Преди този път като я сънувах, заедно ядахме нещо като катък, бял млечен плътен крем. От тогава страшно започнах да налитам на мляко, катък... Може и да няма връзка, може и да има, юни от едно изследване стана ясно, че калцият ми е под референтните граници...
Простете, че ви занимавам...
*

crow

• 2670
« Отговор #69 -: Декември 03, 2008, 12:57:06 pm »
Аз пък преди две вечери сънувах, че стоя в банята, а до мен тест за бременност с две много ярко червени черти. Аз така се зарадвах, че си казах " Това май че е сън" .. и после леко се разбудих, но явно веднага пак съм се унесла и пак тези ярките черти виждам и някак толкова се радвах, че подсъзнателно мислех че сънувам ( а то се и оказа сън , де ).. Така се надявам този месец да се сбъдне съня ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #70 -: Декември 03, 2008, 13:08:24 pm »
Тук имаше някаква богата смесица на чувства, които не мога да определя
Важно е да се сетиш какви чувства си изживяла, можеш ли?
*
« Отговор #71 -: Декември 04, 2008, 21:39:14 pm »
Тук имаше някаква богата смесица на чувства, които не мога да определя
Важно е да се сетиш какви чувства си изживяла, можеш ли?
Благодаря ти, mmery! Мисля, че мога...
« Отговор #72 -: Декември 05, 2008, 12:18:13 pm »
Оги , сънят ти е много интересен.
Според съновниците книга-отворена , символизира някакъв път , начинание , ново начало.
Гердана, който е взела сестричката ти са някакви пречки , лоши думи , може би се опитва да те подготви за определени препятствия по него.
Но пък цветовете , синьото в съня е символ на духовна защита , преданост , духовен гид.
А лилавото на привързаност и обич.
Мисля , че тя ще бъде с теб завинаги и ще те закриля !
« Последна редакция: Декември 05, 2008, 12:40:03 pm от Eфирче »
*
« Отговор #73 -: Декември 05, 2008, 13:07:53 pm »
Оги , сънят ти е много интересен.
Според съновниците книга-отворена , символизира някакъв път , начинание , ново начало.
Гердана, който е взела сестричката ти са някакви пречки , лоши думи , може би се опитва да те подготви за определени препятствия по него.
Но пък цветовете , синьото в съня е символ на духовна защита , преданост , духовен гид.
А лилавото на привързаност и обич.
Мисля , че тя ще бъде с теб завинаги и ще те закриля !
Благодаря ти,Ефирче! Разплака ме! Толкова ми е мъчно. Коледата ми е най-тежкият празник... Въобще декември и май са тъжни.
 :flower:

Извинете ме, момичета...
*
« Отговор #74 -: Декември 21, 2008, 14:31:12 pm »
Магичка, много се радвам, че сънят ти се е оказал пророчески! Ако мога и аз да ти ползвам темата, за да споделя, какво сънувах вчера. Сънувам, че имам 6 бебета, момичета,  еднакви като 6 капки вода.Винаги съм искала близнаци, но чак пък 6 8O. Чувствах се много щастлива и много очудена. Събудих се и дълго време, мислих само за съня ми, и какво означава. Винаги съм смятала, че сънищата предсказват нещо, само да можеш да си го разтълкуваш. Вие как смятате, дали е само от желание за бебе или и нещо друго?
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #75 -: Декември 21, 2008, 21:24:23 pm »
Привет s.wasi . Аз лично като за себе си бих изтълкувала съня ти, че все пак ще имаш своята рожбичка или 2, и това ще е свързано с числото 6. Не за друго, а просто защото няма кой да остави 6 бебета, дори да се захванат - или поне аз така си мисля. Предполагам, че от една страна това, че искаш близнаци влияе на емоциите и чувствата ти. Моята мечта от малка е да имам близнаци и ето че сега е на път да се сбъдне след около 5 месеца и малко. Пожелавам ти твоите близнаци съвсем скоро да те зарадват. успех по пътя ти. Поздрави : Маги

*
« Отговор #76 -: Декември 22, 2008, 08:31:44 am »
Благодаря ти Маги. Виж това за числото 6 не се сетих, но повече глави, повече мислят :wink: Ще се насоча в пророчествата си в тази посока :lol:
Желая ти след 5 месеца най-хубавите близнаци на света!
Весела Коледа!
*

crow

• 2670
« Отговор #77 -: Декември 30, 2008, 07:52:43 am »
За втори път през последния месец сънувам, че баба ми /която почина преди 6 години / е жива и умира,аз започнах да й говоря че я обичам, но майка ми стоеше до нея и ми каза, че е вече късно/починала/..Какво ли би могло да означава това?
А на 24 срещу 25 декември сънувах, че вървя по някаква улица и две жени със забрадки ми подадоха нещо и ми казаха да го занеса на Лина / или Алина, а аз не познавам такава жена /.После ги чух да ми казват "Хайде ще се видим след новата година". След това аз се озовах на гробища - видях много гробове, два от тях бяха покрити с черни одеала, но някой ми каза да не ходя там, защото това са гробове на "знатни момичета", така че аз май не успях да намеря тази Лина и да й дам каквото там имаше да й оставям.
« Отговор #78 -: Януари 10, 2009, 23:44:53 pm »
Хайде и аз да разкажа :wink: Малко преди да забременея /две години правихме бебето/сънувах, че отивам да видя новороденото дете на мой колега. Когато подавах подаръка на майката, погледнах към корема си и видях, че съм в напреднала бременност. На другия ден разказах съня си на колегата и той, знаейки че опитвам да забременея, ми пожела успех, но не коментира повече. След около седмица обаче "си призна", че жена му е бременна в 5тия месец, но криели, защото имала проблеми в началото на бременността. А аз забременях на следващия месец. Така че, когато отидох да видя неговата дъщеря, наистина имах гооооооооолям корем :balk_600:
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #79 -: Януари 11, 2009, 11:35:52 am »
И аз да разкажа. Сънувах го на 5 срещу 6 януари - Богоявление. Видях тест с две чертички и  първия човек на когото ог показах беше баща ми, а той се казва Йордан и тогава имаше имен ден. Надявам се това да се случи нояве, защото казват, че каквото си пожелаеш в нощта срещу Йорданов ден, се сбъдвало. Вярвам, че ще се случи. Написах съня си на едно листче и сега то стои под иконата с Богородица.