0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ин витро октомври и ноември 2008
« Отговор #220 -: Септември 27, 2008, 05:08:39 am »
Момичета, моя първи опит приключи безславано - след 10 дена много силна стимулация - последните дни беше гонал 300 и мерионал 450 Док видя само 1 фоликул ( макар че аз май видях 2 на монитора ), който според него сигурно щял да бъде кух. Спряхме всичко! Незнам доколко беше добра идеята за толкова силна стимулация, при моя ИЯР, но това е положението. Ще се надявам на чудо или и аз не знам на какво вече. Съжалявам, че развалям хубавата темичка, пожелавам ви много хубави яйчица на вас и наистина много, много :bfp1: :bfp1: :crossfingers: :crossfingers:       
Tanita, много съжалявам за прекъснатия цикъл.Аз също съм с диагноза ИЯР и също имах един прекъснат опит, при който не стигнах до трансфер. При мен на естествен цикъл се получават по-добри резултати отколкото на стимулиран, а и от физиологична гл.т. ако не стане в единия цикъл не се налага да изчакваш няколко месеца за да започнеш следващия. Не се отказвай
« Отговор #221 -: Септември 27, 2008, 08:52:00 am »
Ех, Танита, съжалявам много. Гуш!  :?

Попчо, аз бях с лека стимулация при втория ми опит. Започнахме от 5 ден на МЦ, бях с по 2 инжекции Менопур на ден, от 5ти ден от стимулацията включихме Цитротид. Краен резултат - 10 хубави яйцеклетки.
  09.11.2007
*
« Отговор #222 -: Септември 27, 2008, 10:27:11 am »
хайде и аз да се запиша в темичката :).Ноември ще е моят месец,доктор Стаменов ми каза че може би октомври ще почваме, но още много изследваня ме чакат така че със сигурност ноември почваме.
Момичета искам да ви пожелая в най скоро време всяка от нас да се похвали и да не губим вяра,един ден независимо по какъв начин ще станем маики :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #223 -: Септември 27, 2008, 11:12:17 am »
Танитка, прегръщам те и се надявам съвсем скоро отново да погледнеш на света с надежда и вяра.Бъди силна и не се отказвай от мечтите си-винаги има начин!С теб съм и много ме е яд, че във вторник не можахме да се срещнем в кликината.
Иначе аз съм вече 4 ден на декапептил и съм в очакване на продължението, което надявам се , да е успешно.
Прегръдки  и горе главата!
*
« Отговор #224 -: Септември 27, 2008, 12:33:47 pm »
Привет и от мен!!!
Мерси на всички за подкрепата и за отговорите!Поуспокоих се вече!
Днес бях на преглед!Продължаваме по старата схема - половинка Диферелин вечер и по 1 Мерионал сутрин и вечер!Имам 5 фуликула от ляво и 5 от дясно!Поне 2 са 8мм.Док коза че е добре!
Имам главоболие от Мерионала - ама няма как...
« Отговор #225 -: Септември 27, 2008, 14:44:00 pm »
Tanita,съжалявам че не се е получило,но трябва да се усмихваме и да продължим напред.На мен ми е втора процедура - една матурация и едно икси и съм в същият отбор като теб :balk_146: :balk_146:при мен уж всичко беше ок - върнаха ми три броя,но уви вчера теста беше отрицателен. :bighug:
Пожелавам ти успех.... :blowingdust:
*
« Отговор #226 -: Септември 27, 2008, 15:05:18 pm »
Викенце много стиснати палци от мен! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Наде,Таня горе главите милички и нашия ред ще дойде,само дано е по-скоро! :bighug:

« Отговор #227 -: Септември 27, 2008, 18:04:02 pm »
Наде съжалявам миличка давай смело напред. :bighug:
« Отговор #228 -: Септември 27, 2008, 18:05:48 pm »
Вики  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #229 -: Септември 27, 2008, 18:40:59 pm »
Tanita7 аз също имам прекратена процедура - със зверска стимулация/450 гонал+300 мерионал на ден/ поради същата причина ИЯР и лош отговор на яйчниците - 1 фоликул, който на всичкото огоре се спука точно в деня на пункцията. При следващия ми опит ИКСИ със лека стимулация/150 гонал и 1 цитротайд от 9 до 12 ден/ отговорът беше същият, но си завърших процедулата с трансфер на чудесен ембрион. За съжаление нямах положителен тест на финала, но това е друга тема. Вярвам, че с тази диагноза Икси със лека стимулация е по добрия вариант -това е лично мнение. Не спирай да опитваш.УСПЕХ.
*
« Отговор #230 -: Септември 27, 2008, 19:56:58 pm »
И аз започнах стимулация при д-р Стаменов. Док каза, че това е последния влак и дано да стигна да стигна до пункция. Яйчниковия резерв ми е на изчерпване. Някой от вас момичета стимулирана ли е с фостимон - с това започнах. 4 първия ден и по 5 за втория и третия. Стискайте палци утре съм на преглед-дано яйчниците ми са се поразмърдали и поработили.
« Отговор #231 -: Септември 28, 2008, 00:55:42 am »
Здравейте, момичета! Изчетох цялата тема. Доста познати "лица" има тук. Пожелавам късмет на всички, и кураж в борбата!
Аз се включвам във вашите редички. В понеделник съм на преглед и тогава ще разберем започвам ли стимулацията, но в общи линии на 31 август ми биха диферелин 3,75 с депо действие за 28 дни. На 14-тия ден от инжекцията се оказа, че съм си отгледала киста и едновременно с диферелина започнах регулон. В понеделник съм на преглед, и ако кистата я няма (дай боже), довършвам регулона и започвам стимулация. Дано имам късмет всичко да е наред и октомври да е моят месец.

*
« Отговор #232 -: Септември 28, 2008, 10:22:17 am »
Здравейте, момичета! Изчетох цялата тема. Доста познати "лица" има тук. Пожелавам късмет на всички, и кураж в борбата!
Аз се включвам във вашите редички. В понеделник съм на преглед и тогава ще разберем започвам ли стимулацията, но в общи линии на 31 август ми биха диферелин 3,75 с депо действие за 28 дни. На 14-тия ден от инжекцията се оказа, че съм си отгледала киста и едновременно с диферелина започнах регулон. В понеделник съм на преглед, и ако кистата я няма (дай боже), довършвам регулона и започвам стимулация. Дано имам късмет всичко да е наред и октомври да е моят месец.
Всичко ще бъде наред! Аз съм с теб! :bighug: :bighug:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #233 -: Септември 28, 2008, 11:07:03 am »
Хейй мацки и аз ще пиша най-накря ако че новините при мен са повече от отвратителни:-) Но аз свикнах вече. След 1 лоша новина следват още 10 така,че.....
При рутинните изследвания преди ин витро в клиника Малинов на двамата с мъжа( спин,васерман,хепатит Б и С) при мен се откри хепатит С +.Изпаднах в шок. Е те тва не бях очаквала. И сега отпадам за известно време от групата на очакващите стимулация:-) Сега във вторник вместо за диферелин имам записан час при едно светило- хепатолог;) а дано всичко мине по-бързо,че вече.....ама после кой знае друго кво ще изскочи така ,че.....има време;-)))
Танче,мн съжалявам за теб,какво да се прави-живот. На всички мацки много успех в начинанието
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #234 -: Септември 28, 2008, 11:36:52 am »
krassita, успех - дано всичко е наред и да започнете стимулацията, а и после да завърши с един  положителен :bfp: тест.
Dragica, съжалявам за този резултат - дано по скоро се излекуваш и да продължите.
« Отговор #235 -: Септември 28, 2008, 11:45:26 am »
Стискам палци, Краси !
Всичко да мине по план и резултата да е налице !
Дано в най-скоро време се преборите и с тази пречка, Драгика, и продължите бързо напред !
*
« Отговор #236 -: Септември 28, 2008, 12:36:19 pm »
Привет!
Днес на прегледа идяхме в ляво 5 фуликула до 9,9мм, в дясно - 5 фуликула до 9,3м и още 3 до 5,5мм
Док каза че вървим добре!!!
« Отговор #237 -: Септември 28, 2008, 15:26:11 pm »
Привет!
Днес на прегледа идяхме в ляво 5 фуликула до 9,9мм, в дясно - 5 фуликула до 9,3м и още 3 до 5,5мм
Док каза че вървим добре!!!

Вики добре вървиш давай само така  :wink:
« Отговор #238 -: Септември 28, 2008, 15:35:37 pm »
misi, благодаря ти! Изчетох цялата тема, търсейки те измежду момичетата, но не видях да си писала. Кога ще започвате?
Благодаря и на Black Rose  :bighug:
Успех на Вики! Дано не се наложи да правиш изследвания и това е първият и последен инвитро опит.
Dragica, съжалявам. Представям си как се чувстваш. Дано бързо се оправят нещата.

« Отговор #239 -: Септември 28, 2008, 15:48:43 pm »
И аз започнах стимулация при д-р Стаменов. Док каза, че това е последния влак и дано да стигна да стигна до пункция. Яйчниковия резерв ми е на изчерпване. Някой от вас момичета стимулирана ли е с фостимон - с това започнах. 4 първия ден и по 5 за втория и третия. Стискайте палци утре съм на преглед-дано яйчниците ми са се поразмърдали и поработили.

Roro, и аз започнах стимилация при Д-р Стаменов от 26.09 с фостимон, на мен ми изписаха 4 дни по 5 фостимона и на 30.9 отново на преглед.
Мисля, че не трябва да се притесняваш. Трябва да си спокойна преди всичко. Успех