0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #540 -: Октомври 12, 2008, 16:58:47 pm »
Цитат
krassita, много не му се чуди. Док знае най-добре - в това се убедих сама. Той следи нещата. Хормоните варират различно според броя на фоликулите.
Абсолщтно подкрепям,  :balk_132: не се главоблъскай излишно  :D
« Отговор #541 -: Октомври 13, 2008, 12:28:29 pm »
Момичета пункцията мина и за голяма изненада на всички доки извади цели 18 яйчица.
Утре на обяд ще се чуем да видим колко са се уплодили.
Малко ме боли коремчето .Това е за сега от мен  :P
« Отговор #542 -: Октомври 13, 2008, 12:44:30 pm »
Елия, какво стана с теб? Направи ли тест?
Момичета, моя сондаж е утре. И старт на диферелинчето.
Започва се!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #543 -: Октомври 13, 2008, 13:26:57 pm »
Благодаря misi, вие за кога планувате новия опит.

Ние сега ще се пробваме на ЕЦ, ако всичко е наред де, защото миналата седмица имах задържан фоликул – отново, за кой ли път. Та в четвъртък съм на преглед и ако го няма ще следиме новите фоликули и ще дебнеме момента.
Ако не успеем да извадиме нито една яйцеклетка или пък не се оплоди, ще размрaзиме сладоледите...
*
« Отговор #544 -: Октомври 13, 2008, 13:28:06 pm »
Момичета, моя сондаж е утре. И старт на диферелинчето.
Започва се!
Миличка, най-искрено ти желая успех! Стискам ти палци! Знаеш, че съм с теб!
 :goodluck: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #545 -: Октомври 13, 2008, 13:45:00 pm »
Миси, вярвам, че този път е твоя.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #546 -: Октомври 13, 2008, 13:55:39 pm »
Момичета пункцията мина и за голяма изненада на всички доки извади цели 18 яйчица.
Утре на обяд ще се чуем да видим колко са се уплодили.
Малко ме боли коремчето .Това е за сега от мен  :P

Лора, днес ли ти беше пункцията? Ти си герой, 18 яйца!

*
« Отговор #547 -: Октомври 13, 2008, 14:10:18 pm »
Здравейте и от мен! Да споделя и аз как вървят нещата при нас.В събота ходих на преглед и яйчицата са достигнали 13.5-14 мм, а лигавицата на десети ден е 10 мм. Как ви се струва това? Док изглеждаше доволен, макар и май моите мъничета малко по-бавничко да растат.Иначе са към десетина.Утре съм пак на преглед, да видим сколко ще са пораснали пак. Пункцията горе долу се очертава да е в четвъртък или петък.Само се чудя нещо-колко най-много трябва да е лигавицата, за да е благоприятно загнездването?Нали ги вадят когато са достигнали 17-18мм? Или греша?
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #548 -: Октомври 13, 2008, 14:22:46 pm »
lora 110  -  стискам палци  новините да са много хубави да последва    :bfp: и много хубави  :cloud9:!!!

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #549 -: Октомври 13, 2008, 14:26:53 pm »

Аз вече се уморих да вярвам.
Искам този път да го направя без емоции - незнам дали ще успея да ги подтисна, но си мисля, че при неуспех по-малко ще боли.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #550 -: Октомври 13, 2008, 14:33:09 pm »

Искам този път да го направя без емоции - незнам дали ще успея да ги подтисна, но си мисля, че при неуспех по-малко ще боли.

:bighug:
Направи го както ти идва от вътре!
Ще се моля да успееш!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #551 -: Октомври 13, 2008, 14:40:15 pm »
Здравейте и от мен!!!
Пак съм на линия, след няколкодневно отсъствие!Реших да ходя на работа, защото в къщи ще откача сама, а и работата ми е лека - цял ден на стола пред компа!!!
Аз иначе съм добре!Радостната новина е, че сутринта преди трансфера ме зарадваха, че имаме едно оплодено Инвитро - това е добър знак за нас - значи можем и сами да успеем другия път! :D
Върнаха ми 3 ембриона - 1 Инвитро и 2 Икси и сега чакаме!!! :crossfingers:
*
« Отговор #552 -: Октомври 13, 2008, 14:46:31 pm »

На мен проблема ми е ,че не допускам възможността да ми е успешна процедурата..Дори за момент не си представям ,че е възможно..Чак се плаша.. Аз постоянно си мисля за втория опит,а първия го започвам вдругиден на 15.10.. Надявам се психоложката да ми помогне..

Вики,стискам много палци ,да знаеш!
*
« Отговор #553 -: Октомври 13, 2008, 15:06:35 pm »
Вики успех!
Аз засега продължавам със стимулацията. Мислех, че в петък ще ми е пункцията евентуално ама май ще е по-натам. Сутринта се видяха 10-ина отдясно и 7,8 отляво. Добре, че ме преглеждаше докторка ( май Димитрова) та я поразпитах. Още са 13мм. фоликулчетата и лигавицата не запомних 7 ли 8 ли беше, забравих. От днес ми включва докторът и Мерионал към Гонала. Това е засега от мен. Хайде успех на всички!!!
« Отговор #554 -: Октомври 13, 2008, 15:24:10 pm »

На мен проблема ми е ,че не допускам възможността да ми е успешна процедурата..Дори за момент не си представям ,че е възможно..Чак се плаша.. Аз постоянно си мисля за втория опит,а първия го започвам вдругиден на 15.10.. Надявам се психоложката да ми помогне..

Дано се отпуснеш малко..Любе като слушам и ми е трудно да те позная..ти винаги толкова позитивна...  :( недей да се нагласяваш така за неуспех,само напрежението ще ти е по-голямо по-време на процедурата!От опит мога да ти кажа да не се опитваш да гадаеш нещата и съответно да се настройваш "-",за да си по-спокойна..Така си вредиш,каквото е писано ще стане..трябва да имаш надежда поне мъничко :)
прегръщам те силно :)
« Последна редакция: Октомври 13, 2008, 15:26:58 pm от любопитка »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #555 -: Октомври 13, 2008, 15:56:16 pm »
Здравейте и от мен!

Миси, успех в новото начинание! Дано този път се похвалиш с +++   :crossfingers:

На мен днес ми е седми ден на цикъла, шести от стимулацията. Минах първи преглед - имах общо 13 фоликула между 6 мм и 11 мм. Пуснах и хормони, естрадиола обаче ми се вижда много нисък - 326 не е ли зле за 7-ми ден? LH - 3,14 и прогестерон 0,66.

*

evro

• 5167
« Отговор #556 -: Октомври 13, 2008, 16:22:57 pm »
Екстра си!
Нали си по къс протокол?
Сигурно от утре ще включите Цитротида!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #557 -: Октомври 13, 2008, 16:31:23 pm »
Не, за утре имам мерионал, 3 ампули по 75 единици, после в сряда сутринта още една ампула мерионал, и пак преглед и хормони. За цитротид не ми е споменавано. Само за фраксипарин след трансфера. Също днес ми каза да спра аспирин протекта за около седмица и да го продължа чак след трансфер.

*

evro

• 5167
« Отговор #558 -: Октомври 13, 2008, 16:36:29 pm »
За контрол на ЛХ, трябва да се бие нещо, Цитротид или Оргалутран. При толкова яйца е просто задълже!
На какъв протокол си?

Те осмислят живота ни!

*

Aubergine

« Отговор #559 -: Октомври 13, 2008, 16:41:11 pm »
Здравейте,
хубави неща чета - браво на lora110, толкова много яйчица :) и късмет на misi!
viki_vat  :crossfingers:
barbaron0708, пожелавам ти успешен старт!
luba_boiko , аз съм същата. Даже до онзи ден си разсъждавах, че ако не се образуват фоликули може би няма да се наложи да изчаквам няколко месеца за следващия опит... Сега пък се чудя дали лятото ще е удачен момент. Изобщо песимизъм отвсякъде :?
krassita , моят естрадиол е 125 на 8-ми ден :? Аз бавно реагирам и сигурно заради това. ЛХ ми е 0, прогестерона 0,09. /В крайна сметка си погледнах стойностите на файла! :)/ Идея нямам нормално ли е.

Пожелавам от сърце късмет на всички! :grouphug: