0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нормална бременност или ...
« Отговор #100 -: Октомври 22, 2008, 15:52:26 pm »
Здравейте пак.Сутринта отново кафеникаво зацапване и абсолютен шаш.Досега нищо.Пия си лекарствата и почивам.Дано бързо да отмине.На всички момичета с такъв проблем,желая по-скоро да се закрепват бебоците :)

*
« Отговор #101 -: Октомври 22, 2008, 16:00:26 pm »
Хайде, Парси,  стискам палци :crossfingers: бързо да се подобри положението и спре течението..., че нали си ни късметчето  :D

:bighug:
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #102 -: Октомври 22, 2008, 16:07:36 pm »
Хайде, Парси,  стискам палци :crossfingers: бързо да се подобри положението и спре течението..., че нали си ни късметчето  :D

:bighug:
:bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #103 -: Октомври 23, 2008, 12:14:16 pm »
Здравейте момичета.Парси,Криска,трябва да си почивате и да си пиете лекарствата,за съжаление те не действат светкавично и ще минат няколко дни докато зацапрането отшуми.Аз тази сутрин отново имам кафеникаво,вече толлков ми писна че не му обръщам внимание.Но по неприятното е че тази нощ ставах да повръщам,и тази сутрин пак няколко пъти-ужасно се чувствам.Естествено не отидох на работа,и цял ден нищо не съм яла,а вече умирам от глад.Бях на лекар-всичко е наред,каза че имам вече 8 седмици.Това от мен,лягам да поспя
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
« Отговор #104 -: Октомври 23, 2008, 12:34:58 pm »
raia123 аз почнах да повръщам от утрогестана и доктора ми каза да го приемам само вагинално. Всичко отшумя до една седмица.След като спрях да го пия се почувствах много добре. Спря главоболието и повръщането. А за зацапването някаде около месец и половина ми цапа. После спря и някаде всяка седмица по веднъж се появяваше само да ме плаши. Така чак до 15г.с. Няма място за притеснение ако бебчо се развива добре.
Желая ви много късмет и да ни радвате само с добри новини. :bighug:
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #105 -: Октомври 23, 2008, 14:03:55 pm »
Здравейте момичета.ето и аз сега се прибирам от док и да ви дам отчет както обещах.взех си болнични за още 30 дни,видяха ме на УЗ.всичко е нормално ,бебока е добре.вече съм по спокойна.момичета гледайте да почивате и всичко ще се оправи.и на мен ми омръзна вече 6-7 седмици в къщи,но няма как.каузата си заслужава.късмет на всички. :bighug:Райче почивай повече.на мен ми бяха изписали едни капки за повръщането,но аз така и не ги използвах и незнам как действат.
« Последна редакция: Октомври 23, 2008, 16:04:20 pm от Stela74 »
« Отговор #106 -: Октомври 23, 2008, 16:39:46 pm »
Освен повръщането,което спря от сутринта,имам и температура 37,2-3,а сега е 37.
Май съм болна,ще звънна на лекаря за тая температура.На някой случвало ли му се е?
Стела много хубави новини!Браво!Аустриана при мен зацапването е от киста и спира почва когато си поиска.Сега ще се опитам да се пребора с един банан.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #107 -: Октомври 23, 2008, 18:21:05 pm »
Освен повръщането,което спря от сутринта,имам и температура 37,2-3,а сега е 37.
Май съм болна,ще звънна на лекаря за тая температура.На някой случвало ли му се е?
Стела много хубави новини!Браво!Аустриана при мен зацапването е от киста и спира почва когато си поиска.Сега ще се опитам да се пребора с един банан.

По-високата температура е от бременността.
Е, разбира се ако стане 37.5-38 градуса е ясно, че е заболяване но пък тогава ще има и други признаци на заболяването.
« Последна редакция: Октомври 23, 2008, 18:38:14 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #108 -: Октомври 24, 2008, 09:57:00 am »
Здравейте момичета!Да ви кажа и при мен се появи зацапване снощи :( едно такова светло кафяво, много се стреснах, поревах си малко, но днес съм по-спокойна, не съм на работа, а следобяд имам час за док.Много ми се гади от няколко дни, през нощта се събуждам и а да отида до тоалетната и ми минава..ужас направо..не мога да спя дори нормално, НО си заслужава

*
« Отговор #109 -: Октомври 24, 2008, 11:03:32 am »
На мен зацапването слава богу ми намалява.Днес дори смея да се похваля още не съм имала,но гледам предимно да лежа.Явно утрогестана се е понатрупал в организма и е почнал да оказва влияние.Сега имам един въпрос-по цял ден ли лежите или все пак се движите от време на време,щото аз ставам само до тоалетната?

« Отговор #110 -: Октомври 24, 2008, 11:29:47 am »
Парси зависи от състоянието ти.Ако имаш отлепвне никакво ставане.Ти в коя седмица беше? Ако зацапването не е страшно-това го преценява лекаря-можеш да си ставаш,да се храниш все пак или да се обслужваш.
Аз и днес не съм добре,много ми се гади,ужасно е.
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #111 -: Октомври 24, 2008, 11:59:43 am »
Парси,аз бях с отлепване и ми даваха да ходя само до тоалетна,но при мен имаше в началото и кървене,а после зацапване.по добре е да си почиваш.
*
« Отговор #112 -: Октомври 24, 2008, 12:01:25 pm »
Здравей Рая.Аз още на лекар не съм ходила,защото доки ми каза че при положение че е толкова оскъдно и си пия лекарствата да си изчакам часа другата седмица.Иначе се чувствам много добре,сутрин само малко ми се гади и това е-не повръщам.В 6г.с. съм. :)

« Отговор #113 -: Октомври 24, 2008, 12:04:27 pm »
Parsy, знам, как човек не го свърта, когато трябва да лежи непрекъснато, без да е истински болен. Обаче - лежане със ставане до тоалетната му е майката и така, докато се залепи каквото се е отлепило. Предполагам, че десетина дни ще са достатъчни, заедно с презастраховането. Е, до ПС-то ставане може отвреме на време  :)

Обаче чак пък болничен за през цялата бременност ... Нали така ти беше предложил твоят доктор? Малко прекалено ми се вижда! Много жени имат някакво отлепване през критичните първи 12 седмици, но това не значи, че изкарват цялата бременност в леглото.

Стискам ти палци и споко да има, всичко ще бъде наред!
*
« Отговор #114 -: Октомври 24, 2008, 12:53:47 pm »
Parsy, знам, как човек не го свърта, когато трябва да лежи непрекъснато, без да е истински болен. Обаче - лежане със ставане до тоалетната му е майката и така, докато се залепи каквото се е отлепило. Предполагам, че десетина дни ще са достатъчни, заедно с презастраховането. Е, до ПС-то ставане може отвреме на време  :)

Обаче чак пък болничен за през цялата бременност ... Нали така ти беше предложил твоят доктор? Малко прекалено ми се вижда! Много жени имат някакво отлепване през критичните първи 12 седмици, но това не значи, че изкарват цялата бременност в леглото.

Стискам ти палци и споко да има, всичко ще бъде наред!
Благодаря ти  saule nova.Аз така или иначе напуснах една седмица преди да разбера че съм бременна(голяма каръщина) :D Но явно така е трябвало да стане,защото работата ми беше свързана с вдигане на тежести.Както и да е малко се отплеснах.Аз със първото си дете имах същия проблем,но с доста по обилно кървене и лежах 1 месец.Докато сега поне ме обнадеждава това че зацапването е много оскъдно и днес,досега не се  е появило изобщо. :)

« Отговор #115 -: Октомври 24, 2008, 13:15:51 pm »
Момичета да ви се похваля,успях сама да си бия фраксито-за пръв път! То не било толкова страшно бе.Толкова ми е отпаднало че като дойде мажа ми да ме вземе реших да опитам сама,а той да е до мен за кураж.
Направих я без да изгонвам въздуха,както пише в опътването,въпреки че всички сестри до сега махат въздуха.
« Отговор #116 -: Октомври 24, 2008, 13:29:14 pm »
Аз още на лекар не съм ходила,защото доки ми каза че при положение че е толкова оскъдно и си пия лекарствата да си изчакам часа другата седмица.
parsi, а защо ти изписаха аспирина? Възможно е и от него да продължава зацапването
*
« Отговор #117 -: Октомври 24, 2008, 13:31:11 pm »
Аз още на лекар не съм ходила,защото доки ми каза че при положение че е толкова оскъдно и си пия лекарствата да си изчакам часа другата седмица.
parsi, а защо ти изписаха аспирина? Възможно е и от него да продължава зацапването
Ми по тел.забравих да питам док дали да го спра и затова си го продължавам.Да го спра ли докато отмине зацапването?

« Отговор #118 -: Октомври 24, 2008, 15:01:43 pm »
Парси, аз също имах зацапване и също пия аспирин протект, но когато започна зацапването го спрях. Лекарят още на първата консултация ми беше казал при прокървяване да го спра. Моето зацапване беше три дни, но три седмици не съм пила аспирин. След това си го пия, за сега всичко е наред. Обади се на лекаря си и го попитай. Пожелавам на всички ни да нямаме повече проблеми занапред.
« Отговор #119 -: Октомври 24, 2008, 15:26:41 pm »
Ми по тел.забравих да питам док дали да го спра и затова си го продължавам.Да го спра ли докато отмине зацапването?
Не мога аз да ти кажа :? Аз пиех аспирин още по време на бебеправенето. След положителния тест продължих да пия. Но като получих зацапване, док ми го спря.