0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ин витро в Щерев ?
« -: Септември 24, 2008, 10:47:25 am »
Предстои ми ин витро , засега ходя в Щерев .Започнах там , защото имаше часове веднага , но ме притеснява че по всички форуми чета само за успели при Стаменов и Владимиров .Чак съм разколебана какво да правя , моля  ако има успели момичета и такива които сега ходят там да се включат.
*
Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #1 -: Септември 24, 2008, 10:59:58 am »
Аз щях да правя там процедурата си (която се отмени поради мои лични семейни проблеми) и имах същите опасения като теб.Оказа се, че там също имат голяма успеваемост, просто повечето момичета не пишат по форуми, или поне не в Зачатие.Но за времето, през което ходех там се запознах с доста 'стари' пациентки, част от тях вече родили, други бременни...
Желая ти успех!
 п.п.Пък и започни да се ръководиш от моята максима, че дори успеваемостта на 99% винаги има шанс да попадна в този 1 % неуспели и обратното.Дори ако успеваемостта е 2%, аз винаги мога да попадна в тях!
*
« Отговор #2 -: Септември 24, 2008, 11:41:12 am »
Здравей Топи!!!
Аз също съм в клиниката на Щерев и в момента съм в процедура за подготовка за Инвитро!
Аз също отидох там, защото имаше часове веднага и по препоръки на позната, която ходи там!
В Щерев има доста успели - не се съмнявай в това!
Ако толкова си разколебана, запиши си часове и при Стаменов или Владимиров и докато ги чакаш ходи в Щерев!!!Аз поне така правя - имам час за Стаменов  на 15.11.08!!!
Дано да не ми се наложи да го ползвам!
Успех ти желая!!!
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #3 -: Септември 24, 2008, 12:00:06 pm »
viki_vat разкажи по-подробно за Щерев поне ти :wink:!!!
И на мен ми препоръчват него.Преди няколко дни негова пациентка родила в Добрич близнаци  :bighug: :flower:- живи и здрави да са!!!Вече се сбърках и аз, незнам вече кой път да хващам  :ask: :youwoman:

*
« Отговор #4 -: Септември 24, 2008, 12:21:26 pm »
Viki Vat , ти при кой лекар ходиш ? мен ме притеснява и това , че за някои лекари няма много отзиви, дали да сменя лекаря ? Досега съм при Юнакова  и знам , че тя е от новите в клиниката и това ме притеснява.
*
« Отговор #5 -: Септември 24, 2008, 12:27:53 pm »
Аз съм при Александров - един от най-добрите според много хора!
Какво да кажа - хората там са мили, но доста натоварени и понякога имам чувството че ме претупват!Спестили са ми много пари и ненужни изследвания!
Винаги когато съм имала нужда от съвет или инфо съм го получавала!
Не знам какво друго да кажа!!!
Питайте нещо ако ви интересува!!!
*
« Отговор #6 -: Септември 24, 2008, 12:31:53 pm »
Момичета аз също ходя в клиниката на Щерев-и двата ми опита са там.Вече 2 години я посещавам тази клиника и видях много момичета да си тръгват от кабинетите щастливи,някои вече родиха своите бебенца още от първия опит!
Държат се с пациентите много добре-аз държа много на това,защото преди това ходих при един лекар в Плевен който се държеше ужасно и ми беше писнало от лекари които гледат само в портомонето!
Единствения недостатък в клиниката е,че започват да говорят за имун.и ген.и-я чак след 2-3 опит!
В тази клиника намерих и три много добри приятелки-едната вече гушка сладкия Бобо,другата в момента чака резултат след ин витро,а аз и другото момиче още се борим!
Според мен всичко е на късмет,ако е писано да стане ще стане и при шанс 0.001%
Успех Топи!

« Отговор #7 -: Септември 24, 2008, 13:15:00 pm »
Топи, не бой се - там има прекрасни лекари. Аз бях започнала там, но по разни други причини се преместих. ВСе пак, от там си спомням лекарка, при която със сигурност бих пробвала един опит - др. Ганева. Тя ми даде същите съвети, които получих и от др. Стаменов, при когото все пак успях. При Ганева имам кюретаж и разни други "находки", за които съм и много признателна.

Не се притеснявай, всичко ще е наред и ще има успех, вярвай! Това, че при тях има часове и нещата са добре организирани никак не е за подценяване - нервите ни не са безкраен ресурс, все пак!
« Последна редакция: Септември 24, 2008, 13:21:26 pm от coookie »
*

нерегистриран

« Отговор #8 -: Септември 24, 2008, 14:29:13 pm »
здравейте,
с риск много от вас да ми се нахвърлят не мога да запазя мълчание по темата. минах по пътя на трудния избор - лекар и клиника. записах час при д- р Стаменов и докато чакам започнах да ходя при Юнакова, свободни часове имаше само в тази клиника и при този лекар. след 3 месеца вече имах диагноза и ми предстоеше лапароскопия. междувременно почти дойде заветния час при лекаря, на който възлагах толкова надежди. 4- часа чакане и не толкова любезното отношение / или поне не това, за което тук се говори/ ме изненадаха. но каква беше изненадата ми след диагнозата, в която той беше почти сигурен...
3  безсънни нощи и рев. някаква интуиция или... знам ли какво ме върнаха в щеревата клиника при Юнакова. лапарота мина без проблеми. оперираха ме тя и д - р Тимева.доволна съм от условията, отношението, всичко беше на ниво.
Потвърди се диагнозата поставена от д- р Юнакова.
*

нерегистриран

« Отговор #9 -: Септември 24, 2008, 14:31:42 pm »
извинявам се, ще се регистрирам по - късно
*
« Отговор #10 -: Септември 24, 2008, 14:39:56 pm »
здравейте момичета!
Отдавна не сам писала тук, поради радостната ми причина -малак Стефчо :wink: , който е вече на година и 20 дни :lol: Дължа го на 2-опит при доктор Савова от клиниката на Щерев. Там има и прекрасно родилно отделение, в което на бял свят се появи и нашия син. Мога само да благославям и да благодаря всеки ден този прекрасен екип! В интерес на истината имало е  и слаби моменти през почти двугодишната битка, но най - важно е доверието, никой не е господ бог все пак :wink:ако искате да питате нещо конкретно аз съм на среща!!!!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
« Отговор #11 -: Септември 24, 2008, 15:33:35 pm »
Бях пациентка на МЦРЗ почти 3 години. Правила съм инсеминации и две иксита, при които всичко протече нормално. Работи се професионално и лекарите са добри специалисти. Помогнали са на много жени, особено при по-рутинни случаи, които не излизат извън рамките на стандартните случаи на стерилитет.
Продължавам да имам добро мнение за клиниката, въпреки че вече от една година  не се лекувам там. Моят случай не е от обичайните и изисква по-особено и новаторско мислене, затова се преместих.
В крайна сметка - зависи от случая.
Но, при всички положения, това е едно от добрите и подходящи места за лечение на стерилитет в България. Има създадена доста добра организация, което също е важно.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #12 -: Септември 24, 2008, 19:02:31 pm »
Аз също съм пациентка в тази клиника др.Ганева
За мен тя е моят лекар макар след неуспешно ин витро но успешен замразен трансфер но за кратко  :(
Моето лично мнение за тях като цяло е много добро всички са много добри лекари а ембрилозите са им доста добри.Персонала се однася много мило с всички.
Аз имах малко по дълъг престой след операция при тях и съм много очарована от всичко там.
Каквото и да решиш ти желая късмет  :wink:
*
« Отговор #13 -: Септември 25, 2008, 11:04:49 am »
Здравейте,

Аз също съм пациентка на д-р Савова и съм изключително доволна от нея, както и от целия персонал на клиниката. Работят в невероятни екипни отношения, страхотна организация и ред и всичко това действа много добре най-малкото на изтормозените ни психики. Сега чакам след инвитро своя резултат и искрено се надявам да е положителен.
Накрая искам да кажа, че навсякъде човек си плаща /не че е без значение цената/, но в тази клиника оставаш и доволен, което е най-важното.
Все пак сме хора и искаме добро отношение към нас.

Успех на всички момичета!

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

*
« Отговор #14 -: Септември 25, 2008, 11:53:00 am »
Успех и на теб котано -  :crossfingers:
*
« Отговор #15 -: Септември 25, 2008, 14:48:28 pm »
Котано  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Желая ти успех!

*
« Отговор #16 -: Септември 25, 2008, 15:49:24 pm »
Котано  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Желая ти успех!

Благодаря ви момичета - имам нужда от Вашата подкрепа!!!
Това чакане е ужасно, но се надявам да си струва  :)

« Отговор #17 -: Септември 25, 2008, 16:38:02 pm »
Котанке ще стискам палци да се похвалиш накрая с едно или две котанчета :lol:
*
« Отговор #18 -: Септември 25, 2008, 16:46:16 pm »
Котанке ще стискам палци да се похвалиш накрая с едно или две котанчета :lol:

Благодаря ти за пожеланията  :D
Много се надявам и разчитам на това което каза моята докторка - че са връщали супер ембриони и не са се хващали, както и че са връщали и не толкова добри ембриони /като моите   :? / и са се захващали в прекрасни бебоци. Надявам се скоро и аз да си галя така коремчето    preggo

*
« Отговор #19 -: Септември 25, 2008, 21:36:55 pm »
аз съм пациентка на д-р Андреева! Предстои ми лапаро и след това ин витро! някакви отзиви за д-рката?