Мили момичета, а може би трябва да отворите и отпуснете душите си и сърцата си точно за тази радост. Когато видите бременна или майка с дете/деца, дори и насила да е се усмихнете и дори и насила си кажете, че вие скоро ще сте на нейно място. И никой не очаква от вас да стане лесно, или да успеете дори да се зарадвате, но можете да опитате, аз 94% съм сигурна в положителния резултат:)
Не гледайте на тях като на непостигнатата ваша мечта а като на бременна жена и майка с дете/деца.
Минала съм преди доста време през тези усещания и ако тогава някой ме беше хванал за ръка и ми беше показал пътя щеше да е добре, за да не се лутам и сама да го търся:)А връщайки се назад...мога само да ви уверя, че не е трудно да преодолеете тази болка.Сега ви се струват празни думи, но дано опитате за да разберете, че е истина.
Аз не съм от успелите засега:) С всяка частица от тялото и живота си знам, че ще бъда майка, по един или друг начин. Вероятно това е още една причина да не ме боли гледайки радостта и щастието на жените, които ви причиняват мъка несъзнателно.Всъщност...мъката си я причиняваме сами, радостта и щастието също.
Дори в моментите в които допускам, че никога няма да износя децата си или поне не и трите:), не ме боли, защото е толкова хубаво да продължавам да се усмихвам и радвам на живота.
Усмихвайте се, дори и на сила се усмихвайте и ще видите, че е по-леко и лесно да се живее с нещата , които ни е трудно да приемем.