Здравейте, мили момичета. Няма място за притеснение, свързано с Аримидекса. Д-р Стаменов ми изписа Аримидекс заедно с Метфогама през м. октомври или ноември миналата год. като предварително ме предупреди за цената на Аримидекса. Трябва да уточня, че аз събирам и замразявам на ЕЦ ембриони и това беше с цел да се получи не една яйцеклетка, а повече наведнъж, като се има в предвид че при мен не е имало проблем с качеството (само възрастта ми е по-напреднала)и при нас съществува мъжки фактор.
За ефета от Аримидекса бих казала, че при мен не се почувства особено, понеже имах 1 голям фоликул, 2 малко по-малки и много други мънички. След пункцията се получи 1 бр. яйцеклетка, която се разви в чудесен ембрион, но за съжаление другите 2 яйцеклетки се оказаха незряли. И така на финала се получи отново 1 хубава яйцеклетка, както и при нестимулиран ЕЦ. В клиниката не можаха да ми открият файла при един от прегледите, понеже се оказа, че след като съм с Аримидекс се водя че съм на стимулация и файла ми се намираше долу в кабинета, където поставят инжекциите за стимулация.
През месец февруари тази год. д-ра ми препоръча Клостилбегит вместо Аримидекс така че според мен действието им е аналогично, може би Аримидекса е с по-голям ефект, изхждайки от цената. Но все пак всеки организъм е индивидуален и различен.
Просто не се притеснявайте, а се доверете на лекаря си-той най-добре преценява какво е необходимо според това как реагира всяка една от нас.
От цялото си сърце пожелавам УПОРИТОСТ и УСПЕХ на всички силни и борещи се момичета до постигане на дългоочаквания резултат.