0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 37
« Отговор #140 -: Февруари 24, 2009, 08:00:50 am »
 Честити  шарени гащи на Злати и Миним! :D

Патладжанче, какви са тези розови възглавници за бременни и кърмачки  :ask: как се ползват, да се подпираш ли? Аз нали съм Мара Подробната  :oops: да си питам. Ти в мойта седмица в момента ли посещаваше паник стаята, че не усещаш грахон ежедневно. И аз натам съм се запътила, ма викам да питам първо  :) Ако въобще е било бебчето това дето уещах миналата седмица, че твърде неопределено е още... Май само се чудя за какво да се шашкам  :oops: и ме е срам вече, но се утешавам, че и вие не сте по-добре от мен  :)

Да те предупредя, че Патладжани не си дава стаята и хич не се и запътвай натам. Аз съм в твоята седмица и си задавам същите въпроси, не се шашкай! :D
*
« Отговор #141 -: Февруари 24, 2009, 08:52:42 am »
Мерси, Солей! Няма да се бутаме всички там  :)
*

Aubergine

« Отговор #142 -: Февруари 24, 2009, 09:27:48 am »
Ако нямате строителен материал за паник стаи - да ви услужа?

Мидж, възглавницата е супер, не гледай обаче тази, която  се предлага по нета -  струваща 67 лв 8O, и е наложила някакъв монопол на пазара, защото като напишеш възглавница за бременни в гугъла и само тя ти излиза! Моята е 18 лв и представлява това, ето я и разгъната.
Аз прекарах една нощ с нея и смятам да повторя :lol:
И да - в твоята седмица бях, като обзавеждах стаята, ела обаче сега да видиш салта в корема ми. Нормално е и не се шашкай!

Солей :lol: :hug2:

Аз днес може би ще пробвам новото си лекарство против контракции.
« Последна редакция: Февруари 24, 2009, 11:08:09 am от Aubergine »
*
« Отговор #143 -: Февруари 24, 2009, 10:23:12 am »
Патладжан  :bighug: От къде се сдоби с таз възглавница на тази цена?
*

ckarabei

• **
  • 73
  • "Не мразя, не прощавам, не съдя и не съжалявам."
« Отговор #144 -: Февруари 24, 2009, 10:26:24 am »
Добро утро!
Aubergine възглавничката ти е страхотна браво....похвали се откъде я купи?Честито за шарените гащи на Златулка и Миним - добре дошла :welcome:!

Живей сега, Усмихвай се сега, Радвай се на това, което имаш днес и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре.
« Отговор #145 -: Февруари 24, 2009, 10:51:20 am »
Честито на Златулка и Миним за шаренийките!

Ние пък ще си имаме двама мъже  :bori_004: :bori_004:
Така каза д-р Александров вчера! Тежим по 230 гр и сме си нормални за седмиците  :lol:

А я забравете за паник стаята на Патладжанката  :lol: Тя и тя вече забрави за нея - нали така, Патладжан  :P
*

Aubergine

« Отговор #146 -: Февруари 24, 2009, 11:05:41 am »
Възглавницата е от Штъркел, ама нали ви казвам, че затова е розова - защото беше последната. Предполагам, че и в други бебешки магазини я има.
Удобна е, като си легнеш настрани си я нагъваш като змия около теб - под главата, под корема и между краката. Друг е въпросът, че като тръгнеш да се обръщаш - го правиш со все завивките и възглавницата :lol:

Барбаронче честити ти сини гащи, шапки, терлици - каквото си пожелаеш! :kiss:
А стаята ми е заключена.. За момента :)

Внимание - 131 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.osi_15
« Последна редакция: Февруари 24, 2009, 11:07:12 am от Aubergine »
« Отговор #147 -: Февруари 24, 2009, 12:48:55 pm »
Патладжани, възглавницата е супер, аз се сдобих с нея като започна да ми тежи коремката и оттогава сме неразделни.  :D Ужасно е удобна. И моята е за 18 лв от Штъркел, но е бяла на жълто-оранжеви патета.

Солей, в твоите седмици е нормално да не усещаш бебето постоянно, още е мъничко. След някоя и друга седмица като започнат шутовете ще е различно.  :lol:
  09.11.2007
*
« Отговор #148 -: Февруари 24, 2009, 12:55:48 pm »
Честито на мъжката бъдеща мама Барбаронка! :D
Вие ме заинтригувахте с тази възглавница! Ще взема и аз да се поразтърся, че напоследък вече спя само на лявата или на дясната страна и доста се въртя. Пък и цената е доста приемлива.
*
« Отговор #149 -: Февруари 24, 2009, 15:00:29 pm »
Извинявайте ама за какво по -точно е тази възглавница? :oops:Искам да попитам вие по колко пъти на ден пиете магнерод за контракциите казаха ми 2 пъти по 1 достатъчно ли е като не винаги имам контракции и даже не съм сигурна дали са контракции? 8O

*
« Отговор #150 -: Февруари 24, 2009, 15:12:35 pm »
isev, и аз пия по две на ден - сутрин и вечер по едно. Аз също не си ги усещам контракциите, но се видяха на апарата при последния преглед. Аз пък не знам колко време трябва да ги пия. Никой не ми каза - нито доктора нито доц. Томова. Предполагам, че на следващият преглед - 18.03 ще ми кажат (ще попитам). Дано да не предозирам нещо? 8O
*
« Отговор #151 -: Февруари 24, 2009, 15:17:54 pm »
Аз мисля че това хапче няма проблем да се пие през цялата бременност даже съм чувала ,че някой момичета го пият през цялото време.Но ти попитай все пак коя седмица си сега Мириам? :wink:
*
« Отговор #152 -: Февруари 24, 2009, 15:27:56 pm »
в момента съм 19 седмица и 4 дни - нещо не можах да се оправя и да си сложа лентичка (колкото и да ме е срам да си го призная :oops:)
*
« Отговор #153 -: Февруари 24, 2009, 15:36:15 pm »
Аз го пия само вечер. Ако контракцийте зачестат 2х1 при по-тежки случай 3х2. Но док. казва все пак как да се пие. :D
*
« Отговор #154 -: Февруари 24, 2009, 16:45:06 pm »
миним, страшно много се радвам да те видя в тази тема.  :welcome_1: 

Злати, честити ти младеж и девойка!  :D

Патладжанче, знаех си, че сме посестрими, макар и само по диоптър засега.  :lol:

Барбаронче, честити ти сини пантофки!  :wink:

Мириам, избираш си лентичка от някой от посочените сайтове тук: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=242.0

И после следваш инструкциите:
1. Влезте в Профил
2. Отидете на поле Подпис (последното от Профил информация).
3. Копирайте съдържанието на първото поле (Псевдо HTML код) в поле Подпис.
4. Полетата Винаги прилагай подписа ми и Винаги разрешавай BBCode трябва да бъдат на Да
5. Натиснете бутона Прати в дъното на страницата.

А аз все още не минавам за бременна, а за прилично охранена. Днес казах на една колежка, че съм бременна, а тя ми каза, че си мислела, че просто съм качила някое друго килце.  :lol:

« Отговор #155 -: Февруари 24, 2009, 16:54:16 pm »
Не се притеснявайте за магнезия, няма как да се предозира. Пие се докъм 36 седмица. Дозата ще я определи лекарят ви. Аз го пия от 17 г.с., първоначално 3*1, а от 22 насам с редки изключения съм на 3*2. За да подейства е нужно да се натрупа в организма, затова при контракции може да се пие известно време по-голяма доза (7-10 дни) и после да се намали.
  09.11.2007
« Отговор #156 -: Февруари 24, 2009, 17:07:06 pm »
 :D  Момичета да се запиша и аз във вашата темичка,тихичко още,днес бях на УЗИ чухме сърдечен ритъм и видяхме 10 мм фоликулче :D.
Честито на Миним и Злати леки 9 месеца и накрая хубави бебчета.
Момичета имам няколко въпроса
До коя седмица според вас бременноста не е стабилна,не знам дали се изразих правилно.
Не знам дали да споделям с близките и познатите ми още??Аз съм в 7 ма.
А ми се ще да изляза отвън и да крещяяяяяяяя.
Препоръчайте ми моля ви АГ за женска консултация.
Днес бяз при Мазнейкова и мислех да се запиша в поликлиниката при нея по ЗК но нямало места,и да ходя при нея колкото пъти се налага извън ЗК.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #157 -: Февруари 24, 2009, 18:38:27 pm »
biberonka,добре дошла!Лека до финала!Късмет! :goodluck:

Барбаронче,честити сини памперсчета!
:kickboy: :kickboy:
*
« Отговор #158 -: Февруари 24, 2009, 18:45:11 pm »
Здравейте момичета,имам леко притеснение относно бременноста си,та бременна съм в 4 месец,чрез метода икси,върнаха ми 2 ембриона ,един жив,и един загинал които все още си е в мен.
Сигридов ме посъветва да продължа утрогестана и аспирина до 15 сдмица,и тогава би трябвало да прокървя и да изхвърля загиналия ембрион,да но до сега няма никакво прокървяване,дали има нещо което да вреди на другото бебе.
Никъде не можах да намеря подобна тема за това реших да пиша тук ако някои знае нещо моля ви кажете ми и ме посъветваите.
Аз в събота съм на преглед но до тогава ще се пръсна от мисли :oops:
*
« Отговор #159 -: Февруари 24, 2009, 19:29:37 pm »
Биберонка, добре дошла сред нас! :welcome_1: Аз лично казах на близките ми след като се установи  сърдечна дейност в 8-ма г.с. Тогава казах и на най-близките си приятели, на колегите малко по-късно - в 12-та .с. след БХС, но всеки сам решава де..Иначе за рискови се смятат седмиците до 12-та /или както казват бабите  до
3-тия месец не се казва :lol:/, но това за мен са бабини деветини..Иначе и аз като теб от самото начало исках да кажа на целия свят и само си ходех по улиците глупаво ухилена, може да са ме мислели за луда, незнам..