0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 37
« Отговор #260 -: Март 04, 2009, 11:37:28 am »
Браво Златурка, това са хубави новини. :D
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #261 -: Март 04, 2009, 11:57:54 am »
Ееей, Ваня честити моми! Много хубава новина! Лека бременност до края, а пък таткото не го мисли - следващия път три момчета! :D
И ние се шегуваме така, само че следващия път ще поръчаме две моми - да се грижат батковците за тях  :lol: Само живи и здрави да са ни дечицата!
Злати, хубави новини за шийката, че се държи :)

*

Aubergine

« Отговор #262 -: Март 04, 2009, 12:48:02 pm »
Злате, браво! Това си е хубава новина. Ектопична бременност съм чувала, ама ектопична шийка.. Важното е, че всичко е наред.
Явно всички сме с някакви странни изменения - моето бебе е закрепено  с някаква изчанчена веламентозна (!) пъпна връв. Не е проблем за износване, но няма да раждам по естествен път.
Отделно си имам почти двойна плацента. Бе какво се обяснявам.

Момичета боли ме около пъпа в точка на какво се дължи това.
Патладжанче, и аз имам сърцебиене от три четри дни. :(
Ми примерно защото на пъпа ти не му е комфортно и се опитва да изпъкне :lol:
Шегувам се.
За тахикардията не знам какво да ти кажа, моята е причинена от лекарство.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #263 -: Март 04, 2009, 13:05:28 pm »
Абе то и аз вече не знам какво съм чула, че и Сигридов е един "гръмогласен".. :lol: Ама карай. Да го докараме живи и здрави до края пък хич не ми трябва да уча разни термини.
А, освен това се сетих (ако на някоя от нас й се наложи занапред) да знаете, че въпросното мерене на шийката с вагиналния трансдюсер може да стане и на 4-ия и на 5-ия етаж. Ние сутринта доста подранихме и когато дойде Силвия я питахме къде ще ни мерят и тя ни каза, че ще ена 5-ия ет. Качихме си се и зачакахме.. След малко дойде още една бъдеща мама и тя за същото та се заприказвахме. Добре, че мъжът ми слезе да пие вода та Сигридов го видял и го питал къде сме. :D Слязохме долу заедно с другата двойка, но на тях им каза да чакат горе. 8O Та не знам. Трябваше да му звънна, но не ми се искаше да му досаждам пък то явно е трябвало. :lol:

*

Aubergine

« Отговор #264 -: Март 04, 2009, 13:28:33 pm »
Е нали и секрет е трябвало да ти вземе, затова те е чакал долу :)
*
« Отговор #265 -: Март 04, 2009, 14:06:58 pm »
Златулка,браво за добрите новини! :P
Ваня,честити ви девойки :D!Радвам се,че отношението момичета/момчета почна да се изравнява.Така де,да е по-шарен отбора.
И да пожелая на Бо леко раждане!
*
« Отговор #266 -: Март 04, 2009, 14:13:10 pm »
Момичета, през какъв интервал пиете Магнерота и пазите ли някакви диета преди да го взимате? Защото ,аз го пие по 1 път на ден на гладно, но Сигридов ме каза да го увелича и да го пия  3х1.
*
« Отговор #267 -: Март 04, 2009, 14:33:43 pm »
Пия го по 4 пъти на ден,по едно и също време.Не се съобразявам с храненето,никой не ми е казал.А ти трябва да го взимаш сутрин обед и вечер,щом ти е изписан 3*1
*
« Отговор #268 -: Март 04, 2009, 14:35:17 pm »
ох, аз с тоя Магнерот голям зор видях. Пиех го 2x1на ден ( сутрин и вечер). Обаче стомаха ми се разстрои ама доста, при положение, че до момента бях с непрестанен запек. Изчаках няколко дни и пак разстройство със болки в стомаха. В листовката пише, че ако се предозира започват тези проблеми и като се намали се оправя. Тъй като бяха празниците и не ми беше удобно да притеснявам доктора по телефона го намалих и го пия един път на ден. Оправи ми се стомаха и сега мисля така да си карам до 18.03, когато имам час за др. Димитрова. Аз контракциите, които се видяха на апарата така или иначе не ги усещам, с изключение на случаите, когато изляза навън на студа и в началото корема ми се стяга. Но по принцип щом ти е казал 3x1, значи е имал нещо предвид.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #269 -: Март 04, 2009, 14:37:21 pm »
Оспамих темата, ама от'де да знам, че горе не взима секрет. :oops:

*
« Отговор #270 -: Март 04, 2009, 14:38:47 pm »
Благодаря ви  :D
Ще го пия няма второ мнение по въпроса. Просто се чудих дали има значени кога да се пие.  :oops:
*

Aubergine

« Отговор #271 -: Март 04, 2009, 14:43:05 pm »
И аз да я дооспамя - ми горе къде ще си подпреш вдигнатите крака? Сещам се за едно място само, ама мъжа ти няма да е очарован :lol:

mikivl , щом ти е казал 3х1 това означава на 8 часа по 1 таблетка.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #272 -: Март 04, 2009, 16:40:53 pm »
И аз да я дооспамя - ми горе къде ще си подпреш вдигнатите крака? Сещам се за едно място само, ама мъжа ти няма да е очарован :lol:
:jump12: Ми аз затова се чудех къде горе ще ме гледа, но както и да е.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #273 -: Март 04, 2009, 19:04:20 pm »
Ваня,честита ти тройна розова радост!
                     :bori_016: :bori_016: :bori_016:

Златулка,браво за хубавите новини! :hug2:
*
« Отговор #274 -: Март 04, 2009, 19:24:37 pm »
Благодаря ти Патладжанче  :D
« Отговор #275 -: Март 04, 2009, 20:40:04 pm »
Ваня честити ти моми браво че тук бяхме повечко с мъжлета :lol:
Ние сме утре на преглед да видим как растат момчетата ми.
*
« Отговор #276 -: Март 04, 2009, 21:27:53 pm »
Да се включа и аз. Тъкмо се завърнахме след 5-дневно отсътвие, през което не съм влизала във форума. Но сега ви изчетох на един дъх. Аз си позволих последното по-дългичко пътуване - до В. Търново, преди да родя. Иначе се чувствам перфектно, честно казано и да съм имала контракции така или иначе не ги усещам, а това за шийката - ми никога не са ми я мерили :oops:
Боряна, добре дошла при нас!
Ваня, честити ти моми!
Злате, браво за хубавите новини!
*
« Отговор #277 -: Март 04, 2009, 21:47:49 pm »
Здравейте и от нас! И ние чакаме момченце  :lol: Цял ден си чудя от къде моми за толкова много момчета, но Ваня ми реши проблемите  :D
Честито, Ваня!
Добре дошла на Боряна!
Злати, браво за шийката!
Патладжанче, някой ден ще пукна от задавяне или задушаване... Вече няма да ви чета със Злати дъвчейки.
Лора, успех утре!
*
« Отговор #278 -: Март 05, 2009, 07:31:52 am »
Вчера бях на ЖК.Доктора потвърди че бебчо е момче.Добре е.За един месец съм наддала 1 кг ,което е чудесно.
*

Vanya1972

• **
  • 51
  • Моите три слънчица
« Отговор #279 -: Март 05, 2009, 10:20:03 am »
Благодаря ви момичета, радвам се, че върнах равновесието девойки - младежи  :D
Да се отчета и за Маги4ка - добре е, добре си отглежда и тя 2-те девойки, но все още няма нет.
Честито и на вас мъжки майки, поне ще сме спокойни, че ще имаме прекрасни свекърви за нашите моми  :D
« Последна редакция: Март 05, 2009, 10:21:34 am от Vanya1972 »