Докторе, всеки ден при нас изникват хиляди въпроси, старая се да не Ви занимавам излишно и за което мога само да намеря решение. Чета старите теми, но те вече са толкова много и такова огромно количество информация, че понякога се обърквам, а време няма.
Ето вече близо две седмици къпем бебка само с вода, по съвет на педиатъра. Но ми се ще вече да използвам някаква козметика. Моля, препоръчайте ми такава /сапунче, шампоянче, душ гел/
Последвах препоръката Ви и спрях да я мажа със зехтин, но кожата и много се бели, най-вече по ръцете и крачетата. Дали не трябва да я мажа с някакво мляко?
И само да Ви кажа, че днес при нас беше кошмарен ден. От 6ч. сутринта до преди половин час беше в ръцете ми. Само хленчеше, на моменти проплакваше, изпъваше се и постоянно излизаха газове. А вчера беше така спокоен ден. Иначе вече хапва по 90мл.Надявам се скоро да си стане пак така спокойна.
Докторе, само да вметна, може ли високите температури да дават отражение на неразположението на стомахчето. Тук днес са големи жеги. У дома е около 28 градуса. Разсъбличам я, но няма много ефект. А климатик не смея да пусна.
Поздрави от нас!