Здравейте!
Дъщеря ми е на 2месеца и 15 дни, кърмим се, не иска вода и чайчета.роди се 3,750, 52см, за сега качва по 1кг. на месец. Имам няколко притеснения.
1. Дланите и стъпалцата на крачетата често са студени и влажни. Прави ми впечатление,че навън дори да е много топло и да е с чорапки са сухи, но приберем ли се в къщи стават хладни и влажни. в къщи до сега беше около 26-27градуса , топло е, но понякога са и влажни , а понякога не. Вечер не пада много Т но пак не са влажни. Като си играе, маха с ръце и крака, напъва се или плаче стават влажни и студени? Има ли някакъв проблем с това, че и се навлажняват леко и чорапките.?
2. утре трябва да сложим първия пентаксим. Иска ми се да словим и Synflorix или Превенар, но незнам коя да избера? Коя е по-добра и има ли много разлика между тях? колко време след пентаксим може да се сложи и една от тези ваксини.
3.Нашите колики май се изразяват с доста газове, къркорене и пукане на коремчето.
Много се напъва,върти,маха с ръце и крака докато се изходи или изпусне газове. Суче само от едната гърда..стига и. Понякога изцеждам малко преди да дам, но пончкога се дави, дърпа,пуска,пак хваща, опъва се(основно от едната гърда май, която се пълни повече от другата)Дали има общо с храната която аз ям?Какво мога да направя?
Благадаря предварително!