0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #180 -: Септември 23, 2009, 08:47:43 am »
Добро утро на всички девойки ! нека е винаги така хубаво, както е днес при нас! И най -важното ,само с хубави новини!!! Аз не разбрах ,тези резки промени в настроението под влияние на различните медикамнти ли са или на чисто сихическа основа! Ние сме на Гонал! Той влияе ли на психиката? Нещо взеха да $прехвърчат$ искри  у дома и за жалост ,виновния за всичко съм аз! Ами то като няма други наоколо....!!Интерисувам се,просто за да знам как да подходя!! Иначе ще трая!!! Къде ще ходя!Нали целта оправдава средствата!
п.п.защо не мога да ползвам кавичките тук?? някоя $хакерка$ има ли обяснние!
Чакам добри вести от днешните ви посещения в $клиника на 7я етаж$ !!!   
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #181 -: Септември 23, 2009, 09:08:31 am »
Рачо, прочети листовките на Гонала и Декапептила (Диферелина), ако сте с блокаж. Там ще видиш страничните ефекти и ще ти се изясни положението. Топли-студени вълни, нервност, главоболие...Аз съм била и с Гонал, и с Пурегон. И двата пъти страничните ефекти бяха мои  :lol: Разбира се всичко е индивидуално, и при някои не са толкова силно изразени, или пък въобще ги няма :)
Не е лошо да си виновен  :lol: Накрая като стане, както в рекламата на Шуър чек с щъркелите, ще се пее накрая "Рачо е виновен"  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #182 -: Септември 23, 2009, 09:15:29 am »
  Накрая като стане, както в рекламата на Шуър чек с щъркелите, ще се пее накрая "Рачо е виновен"  :lol: :lol: :lol:
:balk_602: Ха така!
*
« Отговор #183 -: Септември 23, 2009, 09:29:27 am »
Рози, аз съм била с диферелин (декапептил) и Пурегон. Не съм имала нито вълни - нищо. Обаче бях като пружина изнервена и естествено е ясно кой е виновен - той е един :D Който ми идва най-близко в даден момент.
Рачо, много те моля, бъди снисходителен към половинката и към всички неразположения и искри, за които пишеш. Точно сега тя има най-много нужда от подкрепа и да чувства, че си с нея :) Поздравявам те, за това че си тук и питаш това. Моята половинка се нуждаеше тя от успокояване, какво остава да чакам да ме успокоява като ми е напрегнато :) Писна ми да сме все ние "силния пол" :)
*
« Отговор #184 -: Септември 23, 2009, 10:17:01 am »
Здравейте!
И аз започнах с гонала  :D . Днес ще ми е 3ти ден от стимулацията. Гонал пен е наистина много лесен за употреба и въобще не боли. Обаче едно нещо ме притеснява: забелязах мехурчета въздух в резервоатчето с лекарството. Макар че спазих инструкцията и използвах 37.5 единици за да го обезвъздуша, просто не знам откъде се появиха. В един англ. форум четох, че явно е трябвало да издърпам първо дозата и след това да сложа иглата, а аз направих обратното и може така да е влязал въздух. Та въпросът ми е: този въздух опасен ли е и има ли вероятност да уцеля някой кръвоносен съд (поставям си ги в корема) и така да ти направя някоя беля? Притеснявам се, защото не ми се иска да изхабя още 37.5 ед. за обезвъздушаване , да не би да не ми стигне количеството.
« Отговор #185 -: Септември 23, 2009, 10:22:30 am »
Здравейте момичета! На 8 ден от трансфер съм и на втори ден откакто пия и естрофем. Непоносимо ми се гади от тоя препарат - така си мисля! Някой имал ли е подобни интимни изживявания със синьото хапче? Защото в страничните ефекти го пише - но все пак..... Може и аз да съм по-особена. Като че ли от първото инвитро нямам спомен нещо да ми е било гадно от естрофема?!?!?
« Отговор #186 -: Септември 23, 2009, 11:43:11 am »
Ехааааааааааааа колко сте писали писалии и изписалииии  :D Тези дни нямах възможност да чета и да пиша и сега ми отне известно време докато ви изчета>
Мнооого ви се радвам да знаете че и ви завиждам че се имали такива приятни срещи на 7мия етаж  :wink: че и като чета и за днес се е завихрила такава среща.
Няма да изброявам всички защото се опасявам че ще изтърва някой-но затова пък ви изпращам по една огроооомна прегръдкааааааааааааааааааааа  :bighug:
Аз днес ще си изпия последния Логест иии се надявам скоро и аз да се вясна на 7мия  :D Като стана въпрос за Логеста-кога да чакам да ми дойде при положение че аз го пия в 17.00ч.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #187 -: Септември 23, 2009, 11:57:16 am »
Здравейте момичета! На 8 ден от трансфер съм и на втори ден откакто пия и естрофем. Непоносимо ми се гади от тоя препарат - така си мисля! Някой имал ли е подобни интимни изживявания със синьото хапче? Защото в страничните ефекти го пише - но все пак..... Може и аз да съм по-особена. Като че ли от първото инвитро нямам спомен нещо да ми е било гадно от естрофема?!?!?

Радолина, напълно нормално:)
И аз се чувствах така първите 3 дни като започнах да го пия но после мина, явно организма привиква, знам ли:)

Аз след малко потеглям към срещата:)С бавна скорост:)))))
*
« Отговор #188 -: Септември 23, 2009, 12:29:38 pm »
А пък знае ли човек - може и от бременността да е  :wink: Искрено ти желая гаденето да не е от хапчето.
Успех и на всички мацки, започнали и започващи. Като ви чета, ми иде и аз да се наредя за доза гоналче, пункцийка и трансфер. Толкова мили моменти и спомени имам. Дори ми се приплитат опитите - то мойто чудо ли бе, да го опишеш  :lol:
Желая ви искрено успех на всички, бейби бум догодина и специални адмирации на мъжа в темичката ни - браво Рачо, само така, с подкрепата,  с любовта и с ............"вината" след няколко дни!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #189 -: Септември 23, 2009, 13:12:22 pm »
Дживотинче, Лиско - благодаря!! Както е ясно - ще гледаме да не се шашкаме! Много е приятно да си говориш с хора които те разбират..... Струва ми се от този форум , че аз съм първа - с трансфер на 16.09. Има ли от друг преди или около мен? На трансфера бях с други две кандидат-мами,  но те не пишат във форума!
Съни, как е с почивките - освен теб и мен май друг не е с минал трансфер до тази дата .... Ако има - да се разкрие  :D
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #190 -: Септември 23, 2009, 15:37:13 pm »

Радолина, и аз, се чувствам така от Естрофема, пия го вече 2-ра седмица, дозата ми е увеличена вече на 3х2 и става все по-зле, спи ми се, гади ми се, но хубавото е, че от него или от блокажа  8O пък не ми се яде, ама никак ... но това е, всичко е част от пътя, който следваме за да сбъднем мечтите си  :D

« Отговор #191 -: Септември 23, 2009, 16:37:45 pm »

Радолина, и аз, се чувствам така от Естрофема, пия го вече 2-ра седмица, дозата ми е увеличена вече на 3х2 и става все по-зле, спи ми се, гади ми се, но хубавото е, че от него или от блокажа  8O пък не ми се яде, ама никак ... но това е, всичко е част от пътя, който следваме за да сбъднем мечтите си  :D
Деска да не се бъркаш с Утрогестана бе? Това   3х2 ми се струва адски много на ден, на мен при поддържащата терапия ми бяха изписали 2х1 на ден.
И да кажа и аз - на мен въобще не ми е ставало гадно от него(естрофема), надявам се на Радолинчето да и се гади ама от друго  :balk_602: , ей такова едно :babyflips:
« Отговор #192 -: Септември 23, 2009, 17:55:02 pm »

[/quote]

dess_dess  и аз мисля, че нещо грешиш - естрофема е от 7 ден след трансфера и е в доза 2 пъти по едно на ден. Провери отново! Тази доза прилича наистина на утрогестан.
Деси КК - дано си права - няма да скрия че звучи суууууууупер приятно - ако си добър пророк - ще черпя, ама много....
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #193 -: Септември 23, 2009, 18:28:28 pm »

dess_dess  и аз мисля, че нещо грешиш - естрофема е от 7 ден след трансфера и е в доза 2 пъти по едно на ден. Провери отново! Тази доза прилича наистина на утрогестан.
Деси КК - дано си права - няма да скрия че звучи суууууууупер приятно - ако си добър пророк - ще черпя, ама много....
[/quote]

Не момичета, за жалост не греша, но пък Вие, забравяте, че не аз съм стимулираната, а донорката и затова аз, пия точно естрофем по тази схема за лигавицата, един вид подготовка за трансфера.

« Отговор #194 -: Септември 23, 2009, 20:26:51 pm »
Момичета, да се отчета. Днес беше първия ми преглед на 6 ден от стимулацията. 6-7 гпо-едрички фоликула вляво и още толкова в десния яйчник. Има  и няколко малко по-малки. Д-р Ковачев реши да ми намали дозата на 150 Гонал, така продължаваме до петък. Пак заформихме групата на фен клуба от зачатие, по-точно тя беще вече активна, когато се  появих аз, ама каквато съм забляна, дори не предположих, че всички са сврени в чакалнята, добре, че нашта Лисана, голяма сладурана ме извика. :) :) :) Хубаво стана, запознах се с Ели и Съни, както и се видях отново с Милена, наистина чудесни момичета! Ами Злати, каква рекордьорка си била ти! Скрито злато. :
Бубе, само с теб  не можахме да се видим , ти си минала сутринта на преглед. Ама както разбрах от дневника ти всичко е идеално. Така и ще продължи. Дано се срещнем на 25.09. Ние със Злати ще сме там към 11-11.30 ч.
  :PСамо си представете, близкото реално бъдеще, всяка от нас трудно ще си спомня времето, когато със съпруга си са били сладка, романтична двойка без родителски  отговорности. А сега какво ви идва на главата, ето щъркела отвори торбата  stork-girl stork-girl:P :P :P
Настройте се позитивно, бебоците вече чукат на вратите ни, готови сме да ги посрещнем :love: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Септември 23, 2009, 20:28:40 pm от pezevengite »

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #195 -: Септември 23, 2009, 20:31:06 pm »
Dess_dess, извини ме!Ама съм и аз!!!
От хормоните е - така казва  мъжът ми! :D
Имам приятелка, която има такав проблем и съм го чувала!
Права си - мечтите са за това , да се сбъдват! От сърце ти желая успех!

PS: Де и на мен да не ми се ядеше.........

Хубава, спокойна вечер, момичета
« Отговор #196 -: Септември 23, 2009, 21:08:04 pm »

[/quote]

Не момичета, за жалост не греша, но пък Вие, забравяте, че не аз съм стимулираната, а донорката и затова аз, пия точно естрофем по тази схема за лигавицата, един вид подготовка за трансфера.
[/quote]

не, не сме забравили,знаем, че си с донорка,  просто това е много яка доза естрофем всеки ден  8O. ужас направо,
 аз от 2х1 на ден за около 10дена така се напомпах направо щях да се пръсна, извъднъж всички дрехи ми бяха малки, появи ми се целулит дори на ръцете!
ама и твоята никак не е лесна! дано поне този път си струва усилията, веднъж да видим и ние   :bfp: и ще забравим и за естрофема и за неговото аверче  утрогестана  :D
« Последна редакция: Септември 23, 2009, 21:10:13 pm от dessi-kk »
« Отговор #197 -: Септември 23, 2009, 21:11:21 pm »
pezevengite , браво за прегледа, много се радвам, че всичко си върви по план, не че съм се съмнявала де  :D
sixsens май ще е шампионката на групичката  :D  
Ели, при теб какво стана?
Момичета, искам да ви кажа, че много се радвам,че се запознахме днес, макар да бях малко притеснена :oops:,  много сте ми хубавки, позитивни и усмихнати всички, вече няма и капка съмнение в мен, че всички ще успеем  :D

При мен няма новини, нямам симптоми, нищо не ме боли, само от време на време леко от ляво, незнам как ще изкарам още 12 дни :)
Успех на всички, всички, всички в темичката, толкова се радвам, че ви открих :D
« Последна редакция: Септември 23, 2009, 21:15:38 pm от *sunny* »
*
« Отговор #198 -: Септември 23, 2009, 22:03:06 pm »
Момичета, да се отчета. Днес беше първия ми преглед на 6 ден от стимулацията. 6-7 гпо-едрички фоликула вляво и още толкова в десния яйчник. Има  и няколко малко по-малки. Д-р Ковачев реши да ми намали дозата на 150 Гонал, така продължаваме до петък. Пак заформихме групата на фен клуба от зачатие, по-точно тя беще вече активна, когато се  появих аз, ама каквато съм забляна, дори не предположих, че всички са сврени в чакалнята, добре, че нашта Лисана, голяма сладурана ме извика. :) :) :) Хубаво стана, запознах се с Ели и Съни, както и се видях отново с Милена, наистина чудесни момичета! Ами Злати, каква рекордьорка си била ти! Скрито злато. :
Бубе, само с теб  не можахме да се видим , ти си минала сутринта на преглед. Ама както разбрах от дневника ти всичко е идеално. Така и ще продължи. Дано се срещнем на 25.09. Ние със Злати ще сме там към 11-11.30 ч.
  :PСамо си представете, близкото реално бъдеще, всяка от нас трудно ще си спомня времето, когато със съпруга си са били сладка, романтична двойка без родителски  отговорности. А сега какво ви идва на главата, ето щъркела отвори торбата  stork-girl stork-girl:P :P :P
Настройте се позитивно, бебоците вече чукат на вратите ни, готови сме да ги посрещнем :love: :bighug: :bighug:

Момичета :) минах много рано и съжалявам ,че не успях да ви видя но за петък съм там.
А каква приятна изненада имах днес, чакам си аз в АГ Desi_kk да дойде за да се запознаем и да ми донесе един Гонал който трябваше да си донабавя и какво да гледам престига една моя колежка от университета , от там натакъка си представете и ми вижте усмивката :D :D :D
Desi_kk :bighug:

Разбрах че чакалнята е била препълнена от вас :) а Златето е първенец.
Аз си представям след 9 месеца как ще ни съберат всичките там :)оле да му мислят.

Лека вечер момичета :)
« Отговор #199 -: Септември 23, 2009, 22:04:37 pm »
Еми аз явно се разминах с групичката... нищо де, в петък пак ще съм на диванчето срещу асансьора  :D (ама пак към 10ч.)
Дес, ама и аз си мисля че са ти объркали естрофема с утрогестана...  :oops:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"