Момичета, да се отчета. Днес беше първия ми преглед на 6 ден от стимулацията. 6-7 гпо-едрички фоликула вляво и още толкова в десния яйчник. Има и няколко малко по-малки. Д-р Ковачев реши да ми намали дозата на 150 Гонал, така продължаваме до петък. Пак заформихме групата на фен клуба от зачатие, по-точно тя беще вече активна, когато се появих аз, ама каквато съм забляна, дори не предположих, че всички са сврени в чакалнята, добре, че нашта Лисана, голяма сладурана ме извика.
Хубаво стана, запознах се с Ели и Съни, както и се видях отново с Милена, наистина чудесни момичета! Ами Злати, каква рекордьорка си била ти! Скрито злато. :
Бубе, само с теб не можахме да се видим , ти си минала сутринта на преглед. Ама както разбрах от дневника ти всичко е идеално. Така и ще продължи. Дано се срещнем на 25.09. Ние със Злати ще сме там към 11-11.30 ч.
:PСамо си представете, близкото реално бъдеще, всяка от нас трудно ще си спомня времето, когато със съпруга си са били сладка, романтична двойка без родителски отговорности. А сега какво ви идва на главата, ето щъркела отвори торбата
:P
Настройте се позитивно, бебоците вече чукат на вратите ни, готови сме да ги посрещнем