0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #220 -: Септември 24, 2009, 13:07:51 pm »
Гардже, ако знаеш какво сме му замислили.......Всеки момент Лисана ще подари подаръка, обещаха да разкажат :lol:
Злати, заподозрях я аз Лисана от поста й :)
Цитат
Аз тръгвам за нали знаете къде:)шшшшт, тихо:)

Очаквайте пресни новини малко по късно:) А се вълнувам като малко дете:)
Сега чакам и ми е ужасно интересно какво сте намислили ! Ама знам, че ще е пак веселба някаква :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #221 -: Септември 24, 2009, 13:11:49 pm »
Тъкмо се чух с рижаната :) Суууууперррррррр  :)
Повече и по-шаренко след малко от нея лично :)
« Отговор #222 -: Септември 24, 2009, 14:29:43 pm »
И аз вече съм на линия и чакам разказчето от Лиско, направо нямам търпение вече и не ме свърта  :D

Ели, дано до утре напълно се оправиш и цикъла да си тръгне нормално, за да можеш за започнеш  :) За цистита да ти кажа, понеже съм редовна, много успокоява бутилка пълна с гореща вода, увита в хавлия между краката  :oops: Звучи малко странно, но наистина има ефект, дано съм била полезна  :)
« Последна редакция: Септември 24, 2009, 14:34:36 pm от *sunny* »
« Отговор #223 -: Септември 24, 2009, 14:33:54 pm »
Абе и аз съм на линия ,но Лисанка май е решила да ни държи повечко под напрежениееее  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #224 -: Септември 24, 2009, 15:22:27 pm »
Тя лисанка е тук, ама нали от емоции много огладнявам та сега бях двойно гладна след изненадата за Александров:)
Отидохме с Мими. и Вени (черна, черна роза) и докато се изчаквахме в кафето Ани ни видя и ни каза, че още е горе ама бил много начумерен и можело да си тръгне. И ние беж лиско да бягаме, ама питайте Мими как се бяга с тази тежка кошница:))))))На живо кошницата беше още по-хубава от снимките, уникална.
Скрихме се в чакалнята където всички ни чуха и разбраха. А и имаше още едно момиче с тризнаци с което ме запознаха и което каза, че било в 4 месец ама след подробен разпит се оказа, че е в пет и половина:)))))) та докато разменяхме опит Мими дебнеше в коридора да не избяга под носа ни доктора:) И по едно време вика, в коридора е и влезе при Ани. Викам давай, ние сме, нападай:)
Излизаме вкупом в коридора, аз с рицарския букет, Мими с кошницата превита на две а Вени както винаги с празни ръце:))))))))хахах, е почти празни, буташе количката с Мартин. И тъкмо сме до асансьора Александров излиза от стаята на Ани, вижда ни и започва да се смее, махна с ръка "идвайте тук" и тръгвайки към кабинета си вика " цялото кралско войнство ли е тук":)))))))))
Намъкнахме се и докато му поднасяме подаръка и букета Вени успя да го накара и да позира за снимка. Каза, че и мен ме е хванала ама докато не видя не вярвам:))))))
Тя от вълнение си забрави чантата в чакалнята, добре, че поне за Мартин и за количката се сети, че не остави и тях там.
Беше си много усмихнат и в настроение. Посмяхме се, надухме му малко главата и го оставихме да работи, че го викнаха в стаята дето много хубаво се спи по време на пункция:)
Та да ви кажа...всеки ден да има рожден ден този човек, малко ще е.
Благодаря ти докторе за всичко.
Обичаме те:)
Няма страшно, той мъжа ми знае, че го обичам доктора си :P

Ако нещо не сте разбрали питайте :P.
Ваш приятел вечен, верен рижав Лиско.
*

crow

• 2670
« Отговор #225 -: Септември 24, 2009, 15:25:29 pm »
Йеее, дочакахме новината ..
Първа я прочетох, първа я прочетох ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #226 -: Септември 24, 2009, 15:32:19 pm »
Ох, откога чаках разказчето, значи всичко си е минало по план и сме успели и ние този път да накараме док да се усмихне и да се почувства щастлив  :D
« Отговор #227 -: Септември 24, 2009, 15:34:32 pm »
Браво Лисанкее  :D
Сега и аз се усмихвам като знам че така се е зарадвал док-е то нямаше как да не се зарадва  :wink:
Обичаме те доктореее и сме ти мноого благодарнии  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #228 -: Септември 24, 2009, 15:43:29 pm »
Ей, момичета, ама вие сте били луди глави бре, аз защо ли се учудвам.Отдавна не съм ви чела, с четирите почивни дни нещо се омотах.Ама и вие сте писали, писали... С тези ваши срещи в АГ-то направо ме изумихте, смях се от сърце. Съжалявам,че не съм и аз сред вас.Стискам ви палци и желая успех.Аз още си чакам цикъла, след прекратената стимулация, но май няма изгледи да ме посети скоро :(
Поздравления за изненадата за д-р Александров.Страхотни сте! :D

*
« Отговор #229 -: Септември 24, 2009, 15:52:29 pm »
Надигнах се от леглото да проверя дългоушестото оранжево същество дали се е появило най-после  :)

Лиси, страхотен е подаръка, и кошницата, и букета са мноооого красиви  :D Браво!  :D
Радвам се че, макар и с малко, успяхме да зарадваме нашия доки  :D
*

crow

• 2670
« Отговор #230 -: Септември 24, 2009, 15:59:25 pm »
Надигнах се от леглото да проверя дългоушестото оранжево същество дали се е появило най-после  :)

Лиси, страхотен е подаръка, и кошницата, и букета са мноооого красиви  :D Браво!  :D
Радвам се че, макар и с малко, успяхме да зарадваме нашия доки  :D

Къде можем да видим снимките ?  :?
« Отговор #231 -: Септември 24, 2009, 17:12:19 pm »
Да ни е жив и здрав д-р Александров.Хубаво сте го изненадали.Чакаме за снимките.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #232 -: Септември 24, 2009, 17:14:14 pm »
Ей тоз разказ чаках :lol: Браво, Лисе, както винаги разказа случката много красиво и увлекателно. Направо си ви представих там трите и започнах да се смея с глас :D Много се радвам, че док е щастлив и доволен, ама как няма - цялото кралско войнство е там.... :lol:
Златен си ни е той, Господ да го пази!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #233 -: Септември 24, 2009, 17:33:53 pm »
Браво момичета! Страхотни сте!
Да ни е жив и здрав доктора и дълги години да дарява щастие на хората!!!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #234 -: Септември 24, 2009, 17:42:31 pm »
Браво Лисе, справили сте се прекрасно, не че то не беше ясно. Сигурна съм, че сте успели да докарате бая емоции на Александров.
Честито на нашия любим ДОКТОР и ЧОВЕК. Дано още много двойки да имат късмета той да сбъдне мечтите и да осмисли живота им.

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #235 -: Септември 24, 2009, 18:23:26 pm »
Супер сте дами  :) да е жив и здрав д-р Александров и да постига все по големи професионални успехи.
Дано да може да зарадва и всяка една от вас.

А за утре срещата към 11ч ли е ?
Аз определено от 8,30 до 12ч ще съм там свиркате ако ме видите :)
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #236 -: Септември 24, 2009, 18:26:24 pm »
Чудя се утре ако дойда дали ще помнят, че и днес съм била там?:)))))))
шегувам се:) Утре офицялно пропускам всякакви срещи и ще си мързелувам в нас:)
Трябва да сложим камера в чакалнята и коридора и директно излъчване да има до домовете ни:)))))))))))))) :P

Успех утре момичета и дано всичко ви върви по вода:)
Поздрави на доктора, че отдавна не съм го виждала.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #237 -: Септември 24, 2009, 18:37:00 pm »
Хахах, Лисе, тебе още от Пикадили те фиксират, забрави да влезеш :lol: Пък и с тоз тумбак, няма как да останеш незабелязана... :D

Бубе, към 11:30 смятаме да се събираме фенклуба, така че със сигурност ще се видим :D

Мимееее, какво става с теб, бе милааа? Боли ли те още коремчето? От вчера не си ми писала, притеснявам се вече :wink:

Наде, ти кога ще се появиш, бе мила? Ние онзи ден те чакахме.....Какво става с теб?
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #238 -: Септември 24, 2009, 18:45:37 pm »
браво момичета страшни сте, направили сте страхотна изненада на нашия док , да е жив и здрав .Не мога да ви опиша как ме заредихте с положителна енергия.днес имах такива проблеми , но като ви прочетох и веднага се усмихнах, вие сте невероятни ЖЕНИ.Желая късмет на всички в процедури а аз ще почвам може би към януари , но ви чета непрекъснато.Е не съм редовна в писането но изживявам всичко с вас.
« Отговор #239 -: Септември 24, 2009, 19:44:05 pm »
Бубе, към 11:30 смятаме да се събираме фенклуба, така че със сигурност ще се видим :D
Къде е срещата?  :lol: Ще съм там от 10ч.(мисля да съм с лилави дънки) Ама свиркайте, че аз само се заглеждам по хората и ме хваща срам...  :oops:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"