0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #420 -: Септември 29, 2009, 05:22:32 am »
Стиснах вече палците за Злати  :D. По-късно следобед и аз ще я преслушам. Успех на всички днес. А в четвъртък няма ли друг на пункция?

« Отговор #421 -: Септември 29, 2009, 08:20:37 am »
Хей момичета извинете ме за това че съм написала името на док.Александров съкратено,разбира се няма да го правя вече  :oops:.Не съм влагала нищо лошо в това,а напротив звучи ми много мило,но за едно сте прави той е страхотен специалист и вече ще се обръщам само с д-р Александров.Благодаря за забележката,в никакъв случай не сте ме обидили  :D
 Още веднъж моля за вашето извинение  :flower:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #422 -: Септември 29, 2009, 08:50:17 am »
здравейте и от мен.днес ми е 8 ден от трансфера и мисля 4е бях с sunny заедно на трансфера.аз бях на 21.в понеделник и с мен има6е о6те 2 моми4ета.и на трите ни варнаха по 3 . :lol: :o :o
« Отговор #423 -: Септември 29, 2009, 09:06:22 am »
Здравейте сладурани, аз най-после се включвам, отново вярваща и усмихната, много благодаря на всички за подкрепата и хубавите думички, имах нужда :) Как е настроението? Аз, след няколкодневната дупка, в която бях изпаднала, днес се чувствам добре, сънувах много хубав сън снощи и тази сутрин се събудих в страхотно настроение  :D
Стискам и аз палците днес за sixsens, вече сигурно е влязла на пункция, до колкото си спомням трябваше да е първа за днес  :) Ще чакаме новини от cygnus, или от някое от другите момичета, които се чуят с нея  :)
Успешна пункция днес и на Setakap, и за нея силно стиснати палци  :)
pezevengite , радвам се, че всичко е било наред при теб, дано днес на "вип" новините, както ги наричат в АГ, ти кажат, че всичките 13 яйчица са се оплодили, а и да не са всички, със сигурност ще има достатъчно хубави за едно голямо семейство и за някое и друго сладоледче :D То няма и как де, при такъв усмихнат "преносител" на яйчицата :D Чакаме новини и от теб  :)
dani_ j , успех и на теб в четвъртък, дано и при теб всичко мине перфектно, в което не се съмнявам де :)
annabelle , сигурно сме били заедно, ти ли беше със забравените чаршафи :wink:
На всички девойки на прегледите и много растящи фоликули  :D
p.s.Момичета, аз пак с тоз утрогестан, много ми боде очите :wink:, след като го поставя, обикновено лежа поне час, а понякога и повече, но в момента, в който отида до тоалетната и имам чувството, че всичко изтича :oops: Предния път бях питала Ани, тя ми каза, да не се притеснвам, то си оставало, каквото трябва, но аз като гледам колко изтича, направо незнам  :?
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 09:09:05 am от *sunny* »
« Отговор #424 -: Септември 29, 2009, 10:06:01 am »
Добро утро момичета-кокичета  :D и Рачо естествено  :D
Искам да ви кажа че и аз понякога съм се изразявала така относно д-р Александров-Алекса НО в никакъв случай не от неуважение или нещо друго НАПРОТИВ До момента няма друг лекар който да уважавам толкова колкото д-р Александров.Аз не мисля че е обидно и неуважително но всеки вежда нещата по различен начин.А и аз съм си го позволила да го кажа между нас-имам ви за приятелки,а не да се обърна лично към него така...Но както и да е.Съжалявам ако сте се почувствали обидени...Съжалявам за спама :oops:спирам да коментирам по тази тема  :D
На мен днес сутринта нещо ми се замота главата  :? нещо и сбоцкането май не се справих както трябва-имаше балончета които като се опитвах да изкарам започна да излиза доста от лекарството и не извадих всички  :? :? :? дано не е беля това  :? и като изкарах иглата и по помучето имаше точица кръв но това предполагам е от самото боцване.Абе момичета и аз съм малко хремава,и като чета тук повечето преминаха през такава лека настинка.Възможно ли е да ни отслабва имунната система и затова да понастиваме по-леесно.Че и мъжът ми киха и подсмърча,е него не го бода  :lol: но съм го заплашила че ако ме ядосва ще започна на него да бода инжекциите вместо на мен  :lol: :lol:
Много стиснати палци днес за Златиии и за  Setakap  успех момичета .Чакаме добри вести за вас.
Миме ха мерси за честитката за снахата  :lol: Оженихме ги младите  :wink: (нищо че са по-големи от нас ама така е приказката :lol: :lol:)
Дани имаш голееми палци и от мен за четвъртък  :crossfingers: :crossfingers:
Съни поздравления че си успяла да се измъкнеш от гадната дупка  :D и никакви такива повече чуваш ли,че и на мен малко ми остава и аз да скоча там понякога  :? Ама за сега съм я залостила и неща да падам там  :wink:
Много целувки на всииичкииииии  :balk_104:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #425 -: Септември 29, 2009, 10:48:44 am »
Здравейте и от мен.По рано някой имаше идея да изненадаме Ани за това което прави за нас,тя вчера беше рожденничка и щеше да се получи хубаво ако бяхме разбрали по рано.Аз я нацелувах хубаво а тя си пожела за подарък да им родим много бебета.А иначе при мен нещата вървят някак с док.Ковачев сме доволни от резултата продължава да работи само единия яйчник но пък има вече 5 хубави фуликула и доста малки.Успех на всички момичета на пункцийте днес и от мен.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #426 -: Септември 29, 2009, 11:01:23 am »
здравейте момичета и момчета :)) ами аз, сега чувам, че Ани имала рожден ден вчера? Защо не казахте по-рано, наистина беше добра идеята да я зарадваме освен с бебоците, с които ще отиваме да ги видим ... :lol:
Искам да ви питам, вие като ходите по обяд на преглед, боцкатели се преди това с пурегон и оргалутран? Ние ходим сутрин винаги към 09.00 и може би, тогава са им пункциите и трансферите и затова нямат много време? ама аз, не съм питала Ани по кое време да ходим и тя не ми е иказвалатова? И друго да Ви питам, този прегнил как се поставя? В смисъл мускелно или подкожно? И в какви инжекции, с какви игли? Много тъпи въпроси сигурно задавам ама като незнам а Ани, е нещо заета напоследък и не мога да я питам ...

« Отговор #427 -: Септември 29, 2009, 11:06:08 am »
Наде това е много хубаво че с док сте доволни  :) Като каза че работи само единия яйчник и се сетих за моя случай  :( сякаш бях изключила  :( аз съм с един десен яйчник  :? при лапарото се оказа че другия са ми го рязали при предишна операция ,без да трябва :? и сега са оставили колкото лешниче.Не ми се мисли за това само се моля левия ако не реагира,дано поне десния е достатъчен  :crossfingers:
А Ани наистина можехме да я изненадаме и нея ако знаехме.
Деси на мен Ани ми каза да ходя по обяд,точно защото сутринта имат пункции и трансфери и са доста заети.Не трябва да си биеш нищо преди прегледа.Прегнила се бие мускулно-предполагам някой ще ти го бие защото не е толкова просто май като подкожните.И аз незнам как ще се смесва  :? мислех че е смесен но се оказа че има отделно сухо вещество.успех мила :D
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 11:07:48 am от elina0102 »

« Отговор #428 -: Септември 29, 2009, 11:19:27 am »
Деси на мен ми казаха преди прегледите да бия само оргалутрана и наистина няма нужда да ходиш преди 11 часа долу горе тогава свършват с пункцийте и чак след това започват прегледите.Елина и аз съм така при последната ми операция са ми изрязали десния яйчник и то хирург не гинеколог но поне левия още реагира.Не се притеснявай и единият е достатъчен ще успеем и така трябва да вярваме.
« Отговор #429 -: Септември 29, 2009, 11:55:58 am »
Малко пресни новини: Златинка е снесла 16 яйчица :P, в много добро състояние на духа е и в задоволително на тялото. И Setakap бe днес на пунция, и тя е добре. Аз смятам след малко да се обадя на д-р Александров да проверя колко яйцеклетки са се оплодили/ дай боже всичките/, вече нямам търпение, ама още малко ще изчакам да се поосвободят .

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #430 -: Септември 29, 2009, 11:58:35 am »
Браво Златиииии  :D браво и на Setakap  :D
Миме благодарим за хубавите новини.Хайде сега чакаме и хубавки новини и в личен план  :bighug:

*
« Отговор #431 -: Септември 29, 2009, 12:03:45 pm »
И аз току що се чух със златното момиче :) И тя и сетакап ви поздравяват :)
*
« Отговор #432 -: Септември 29, 2009, 12:50:41 pm »
здравейте и от мен!
такава кофти нощ изкарах, но като четох тук новините ми дойдоха сили и стискам зъби. ужасни болки имах и ми се гади, днес продължава дискомфорта - може би е от регулона. мале, от началото почвам да хленча, а какво ме чака още...
не е задължително ани да има личен празник, за да й направим подарък. аз не съм много по идеите и не ми идва нищо на ум. но ще се включа, ако някой предложи как да я зарадваме. представих си я като пчеличка с крилца, пърха от стая в стая и ни ухажва всичките, които чакаме в коридора.
*
« Отговор #433 -: Септември 29, 2009, 13:11:42 pm »
Здравейте момичета! Много ,много силно стискам палци за всички които днес на пункция!! дано няма проблем,макар че като чето разбирам че всико е под контрол! Радвам се ,че има и добре резултати при оплождането! Стискам палци такъв да е и финала! Ние утре сме на пункция! Аз вече $изпаднах в дупката$ и май не мога да се съсредоточа върху нищо! хубаво би било да изненадаме и Ани или поне да я зарадваме! Мислете,тя го заслужава! Само дето $мислинето$в момента не ми се отдава! Прегнила се бие мускулно и е добре да го бие някой  с опит! така помня поне,ама да не ви объркам! Вие сте специалистите тук,аз съм за цвят!!! :cheerleader:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #434 -: Септември 29, 2009, 13:20:11 pm »
Прекрасни новини за Сетакап и Злати:)
Мими, пожелавам ти всички 13 да се оплодят и развиват добре:)

Деси, прегнила както са ти казали е мускулно. Аз ходех в спешен център да ми го слагат защото там би беше най-близо и не съм носила игли. Носех само бележката, която ани дава и на която пише в колко часа и, че се поставя мускулно:)
Успех:)

Успех момичета:)
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 13:22:13 pm от Lisko »
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #435 -: Септември 29, 2009, 14:53:49 pm »
Браво Златиииии  :D браво и на Setakap  :D
Миме благодарим за хубавите новини.Хайде сега чакаме и хубавки новини и в личен план  :bighug:

Бравоооо чудсни новини за днес :))
Дано, дано всички се оплодят и догодина да си пишем тук в ... грижи за бебето .. и да се срещаме по улиците и градините :)) колко хубаво ще е. Тогава и ние, утре към 11.30 заставаме в коридора на черните диванчета  :lol:, да си чакаме часа за прегледа ... нали, там е срещата? И как да ни познаете ли, ами ние, сме две ... по това ще ни разпознаете, едната е спокойна, а другата е доста нервна и неспокойна, това съм аз  :)

*
« Отговор #436 -: Септември 29, 2009, 14:58:04 pm »
Здравейте момичета!
Помагайте, имам една голяма питанка...
Днес ми е 9 ден от стимулацията всичко е ОК, но досега бях с Пурегон пен писалка 900 и свърших двата пълнителя.Трябват ми още 300 единици.Въпросът ми е ако си купя само пълнител 300 единици мога ли ди га ползвам с писалката за 900 и по друг начин ли ще се нагласят единиците?
Моля ако някой знае да ми обясни как става.Довечера трябва да се бочна със 150 и утре 150.
*
« Отговор #437 -: Септември 29, 2009, 15:02:54 pm »
Ааааа,утре в коридорчето трябва да са само "спокойните" !!! "Неспокойните" ги оставете удома! Че то от нерви ще съборим АГто! Значи ще се видим утре!! Ще ме познаете,аз май ще съм най-нервния!
п.п. а в комплекта ,не се ли предвижда някаква упойка и за мъжете????Добре би било!! :drunk:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #438 -: Септември 29, 2009, 15:44:48 pm »
Чудесни новини днес, браво на sixsens и Seakap   :D
Сега чакаме и вип новините  от pezevengite :D
Tais, да, можеш в писалката да си сложиш пълнител 300, на мен също толкова не ми достигаха и допълвах :D В Манолова струваше 245 лв , а във Фарма 259 лв.  :)
P.S. единиците се нагласят по същия начин, всичко си е както при 900, просто пълнежа е по-малко  :)
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 15:48:39 pm от *sunny* »
« Отговор #439 -: Септември 29, 2009, 15:52:34 pm »
а не ......аз бях с зелени 4ар6афи и си имах и одеало......аз бях парвия трансфер...как си ти ?
sunny тук ли си?
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 15:55:52 pm от annabelle »