Bobbie, след една камара събеседвания с редица доктори, те ми казаха, че най-вероятно е от Пентаксима, но ти си права не е изключено да е и от Симфлорикса. Когато докторката му ги постави ги би едновременно - едната в едното краче, а другата в другото. И в случая аз съм за бой, че въобще позволих да му ги поставят така. Тя ми обясни, че на всички така се поставяли и че до сега никога не е имала проблеми и т.н. Затова не е ясно от коя ваксина идва проблема - може и от комбинацията между тях.
Имаче след две седмици, ще ходим пак при Летвиненко и след това при Комисията и ще пробвам него да убедя да напише в листа на детето да се освободи от ваксина - той човека е свестен и разбран и вероятно ще се съгласи (просто трябва да препотвърди предишната си диагноза).
А що се отнася до Комисията, мисля да последвам твоят съвет и да пробвам първо с добро, а ако не стане - със заплахи за изнасяне на случая в медиите, жалба до някоя по-висша инстанция (ще проуча коя точно) и накрая със съд. Смятам също така да поискам писмен отказ със съображения, защо пренебрегват мнението на най-видния специалист в страната, за да знам кой носи отговорност, ако се оплескат нещата.
Смятам, че колкото и да са смели надали биха искали да бъдат замесени в скандал и да ги разнасят по телевизията. Ако ти хрумва нещо друго ще се радвам да чуя мнението ти.