Доста сте изписали днес, но с удоволствие ви изчетох.
Камбозолка, добре дошла в отбора на бъдещите свекърви
Да се стягат и тъщите, че да не останем без снахи накрая.
shanoar, възглавничките за бременни и кърмачки, доколкото съм чела, са едни и същи като форма, в смисъл една възглавничка - две приложения. Като си бременна май се слага под коремчето като спиш на една страна или между коленете, а като кърмиш - около кръста и слагаш бебчо отгоре. Но това само от четене, не говоря от личен опит.
Жаси, честити покупки!
А за козметиката наистина си мисля, че е хубаво да е от една марка, пък ако не е ок, смяна. Няма друг вариант. И моля те да не си вкарваш разни щуротии в главата от сега. И моята майка голям зор е видяла с моите обриви, алергии, зачервено дупе и т.н., ама пак я виж колко съм пораснала. Няма страшно.
Lisko, извинявам се за off-topic-а, ама като разказваше за козметиката и как се къпете, направо ми се прииска да видя как става тройната баня. Голям купон ще да пада.
Radostinka, аз на този етап мисля да си направим детска стая, но само с най-необходимите неща и на първо време да спя аз при бебчо. Понякога ще ме сменя таткото. В общи линии идеята е поне единият да се наспива, но каквото дойде. Все ще го измислим.
Аз днес бях на втора ФМ при доц. Томова. Младежът си спинкаше сладко-сладко в началото на прегледа, после се събуди, всичко ни е ок. Лекарката каза, че приличал на мен.
Много дълго писание стана...