0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #200 -: Май 05, 2010, 20:06:01 pm »
silvanchence не е желателно бебеправенето в месеца когато е правена ЦС. Също така мисля, че няма да ти направят и биопсия. Но питай за всеки случай.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #201 -: Май 05, 2010, 22:14:50 pm »

*Другото е , извинявам се, ако е разисквано , но не знам къде точно да потърся да прочета - Как точно се правят имунологичните изследвания? Трябва ли да имам предвид нещо по-специално като тръгна за това изследване - ден от цикъла ...такива неща...?
Сега като се замисля , не разбрах док само от мен ли иска имунологични или от двамата...На мъжете прави ли се такова изследване?

аз ходих сега в понеделник да ми правят имунологични изследвания цената е 260 лв
« Отговор #202 -: Май 05, 2010, 22:19:00 pm »
които не е от София каде оставате да нощувате ?
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #203 -: Май 05, 2010, 22:47:04 pm »
В предната тема някой беше споделил за близък хотел на добра цена, но не помня име.
*
« Отговор #204 -: Май 06, 2010, 09:46:35 am »
silvanchence - аз правих цветна снимка след второто неуспешно инвитро и имах и преглед същия ден - по-късно. Точно тогава д-р Пернеска ми предложи да започваме с биопсиите и ми обясни, че може да се направи още същия цикъл - просто да следя овулация (не съм от София) и на 5-ия ден от нея да отивам за биопсия. Така че - явно може след цветна снимка.
При мен не се получи точно така, защото отложихме биопсията по други причини.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #205 -: Май 06, 2010, 14:36:05 pm »
Някой може ли да ми каже как да стигна до клиниката от Централна гара? Какви автобуси или тролейбуси трябва да ползвам?Благодаря предварително!

Пролетина, аз стигам с трамвай №7. Хващаш го от спирката срещу ЖП-гарата и слизаш, ако не се лъжа, на дванайстата спирка. От кръстовището тръгваш на дясно по "Гоце Делчев" към пазара на "Красно село". Клиниката се пада от лявата ти страна.

С ремонта около гарата все още ли мога да стигна оттам до Клиниката с трамвай №7?

*
« Отговор #206 -: Май 06, 2010, 14:56:11 pm »
Да, хващаш трамвай от спирката срещу ЖП гарата (докато чакаш на спирката, гарата трябва да ти се пада зад гърба). Трамваите сега  минават вместо по Мария Луиза по бул. Христо Ботев. Чак след съдебната палата се "вливат" в стария маршрут. Няма други промени по трасето - слизаш си пак на същата спирка за клиниката. На връщане към гарата/автогарата слизаш точно на спирката, от която си се качила.
« Отговор #207 -: Май 06, 2010, 15:47:43 pm »
Ние сме нощували в хотел Аква, доста близко е.
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #208 -: Май 06, 2010, 21:21:11 pm »
Лите, много ти благодаря  :)!
*
« Отговор #209 -: Май 06, 2010, 21:47:01 pm »
Здравейте момичета,днес бях в клиниката и ми дадоха декапептил депо и ми казаха да си я поставя в понеделник на 20-ти ден от цикъла.Аз очаквам цикъл да ми дойде около 16.05,17.05.,а докторите ми казаха да си запиша час за 25.05 за преглед и изследване на естрадиол/15 дена след поставянето на блокажа/,което означава,че ще ми бъде свършил цикъла дали ще започна стимулация или нещо не съм разбрала както трябва.Съвсем се обърках вече.
*
« Отговор #210 -: Май 07, 2010, 00:14:47 am »
и ние отседнахме в хотел аква . много е близо и е изгодно горе-долу. хигиената е малко   :? но ще издържиш
« Отговор #211 -: Май 07, 2010, 13:56:11 pm »

имаме роднини там, но мога да ги разпитам като ходим при тях за по-изгодни хотели, ако знаят.
*
« Отговор #212 -: Май 07, 2010, 14:10:52 pm »
и ние отседнахме в хотел аква ...

Цената последно там беше 60 лв на вечер, което за 10 нощувки например никак не е изгодно, поне за нас  :(
*
« Отговор #213 -: Май 07, 2010, 15:38:22 pm »
"f____",когато ще ти изследват естрадиола ако всичко е наред ще почнеш стимулацията същия ден.Изследванията се правят сутринта след това ги получава док.
« Отговор #214 -: Май 07, 2010, 21:01:23 pm »

имаме роднини там, но мога да ги разпитам като ходим при тях за по-изгодни хотели, ако знаят.
От момичетата, които са отдалече и остават за стимулация съм чувала, че в  блокчетата около клиниката дават стаи под наем. Доста по-евтино е от хотел. Мисля,че ако попитате на регистратурата в клиниката ще ви дадат някаква информация.
*
« Отговор #215 -: Май 08, 2010, 11:10:40 am »
Някой има ли представа защо правят разместване в часовете за утре, 9 Май? Бях записана за 13.45ч, преместиха ме с час напред - 12.45ч
« Отговор #216 -: Май 08, 2010, 11:53:09 am »
Здравейте, момичета. Пак имам въпрос. Като се отиде на 1-2 ден от МЦ какво точно се прави? В смисъл - някакви хормонални изследвания ли се правят? За колко време излизат резултатите, ако е така? Въобще как преминава прегледа...Може да ми пишете и на лични. И още един въпрос. Знам, че имаше някъде специална тема, но не успях да я открия. Става дума за място за отсядане по време на стимулацията. Знаете ли някакви квартири или въобще място в близост до клиниката, където може да се остане за 10-15 дена? Благодаря ви предварително.
« Отговор #217 -: Май 08, 2010, 13:33:27 pm »
Здравейте, момичета !
Аз има записан час от септември 2009 г. за 6.07.2010 г. Не съм се обаждала все още и се притесняам дали всичко е точно. Тогава ми казаха да потвърдя седмица преди това, а все още е мнооого рано...Има ли и някой друг, на който му предстои първичен преглвюед и консултация през месец юли.
*
« Отговор #218 -: Май 08, 2010, 21:27:48 pm »
Здравейте, момичета. Пак имам въпрос. Като се отиде на 1-2 ден от МЦ какво точно се прави? В смисъл - някакви хормонални изследвания ли се правят? За колко време излизат резултатите, ако е така? Въобще как преминава прегледа...
Ако ще започвате стимулация по къс протокол се пускат хормони, преглеждат те и ти предписват лекарствата за първите няколко дни.
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #219 -: Май 08, 2010, 22:02:35 pm »
Някой има ли представа защо правят разместване в часовете за утре, 9 Май? Бях записана за 13.45ч, преместиха ме с час напред - 12.45ч
Единият ми преглед преди биопсията ми също го изтеглиха по-рано, но не знам защо. Предполагам, че има анулирани часове или нещо друго. Ти да не правиш контролна биопсия? Аз на 14.05 ще ходя да ми слагат лекарство.