0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #340 -: Май 19, 2010, 17:59:09 pm »
Ако всичко е наред, може блокиращата инжекция да ти я дадат от клиниката и да си я сложиш в съответния ден ( 19-22 ден ) в някоя поликлиника.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #341 -: Май 19, 2010, 18:40:42 pm »
Момичета, здравейте. Аз пак да питам. В събота и неделя преглеждат ли 1-2ри ден от МЦ? Ако в събота ми е 1-ви ден и трябва в неделя да ида на 2-ри ден, дали работят и правят ли изследвания?...
*
« Отговор #342 -: Май 19, 2010, 18:54:20 pm »
Аз имам записан час за 25.05 за започване на стимулация.До сега никой не ми се е обаждал за промяна на часа.Възможно ли е всички да отсъстват.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #343 -: Май 19, 2010, 19:01:40 pm »
Момичета, здравейте. Аз пак да питам. В събота и неделя преглеждат ли 1-2ри ден от МЦ? Ако в събота ми е 1-ви ден и трябва в неделя да ида на 2-ри ден, дали работят и правят ли изследвания?...
Работят и правят изледвания.
*
« Отговор #344 -: Май 19, 2010, 23:05:45 pm »
Здравейте сладурки, мога да ви се похваля че вече имам направен трансфер :sunshine:
Дано след две седмици се похваля с новина , която чакам от 11 години.
Сега ми препоръчаха да си почивам , но аз се чудя това " строг постелен режим "ли значи?Ако е възможно пояснете моля!!!! :grouphug2:
« Отговор #345 -: Май 19, 2010, 23:10:01 pm »
mole,стискам палци и ти пожелавам след 2 седмици да се похвалиш с + резултат.
« Отговор #346 -: Май 19, 2010, 23:11:16 pm »
Здравейте сладурки, мога да ви се похваля че вече имам направен трансфер :sunshine:
Сега ми препоръчаха да си почивам , но аз се чудя това " строг постелен режим "ли значи?Ако е възможно пояснете моля!!!! :grouphug2:
Успех миличка !И накрая пожелавам  :bori_007: или  :bori_007: :bori_004: !
*
« Отговор #347 -: Май 19, 2010, 23:14:48 pm »
Аз имам записан час за 25.05 за започване на стимулация.До сега никой не ми се е обаждал за промяна на часа.Възможно ли е всички да отсъстват.
И аз съм за 25-ти дано пак не ми го отменят.
*
« Отговор #348 -: Май 19, 2010, 23:26:45 pm »
MOLE, с теб съм - с твоята радост, вълнения и очаквания. Почивай си и си мисли за щастливия момент. Стиснати палчета и от мен и да се похвалиш скоро !
« Отговор #349 -: Май 20, 2010, 07:55:32 am »
Здравейте!Има ли някоя от вас,която е на блокаж с Декапептил Депо,заради еднометроза?Вчера на 18-ти ден от цикъла ми беше поставена първата инжекция,но не разбрах дали да броя 28 дни от днес за следващата?И дали се изследва нещо друго докато се чака следващата?

Огромно благодаря на доктор Стаменов!
« Отговор #350 -: Май 20, 2010, 08:57:33 am »
mole, имаше подобна тема в Асистирани репродуктивни методи, потърси я, мисля, че се казваше "Начин на живот след ембриотрансфер". Накратко, ще видиш, че има бременности и при строго пазене на леглото, и при нормален начин на живот, както - за съжаление - и неуспехи. Моето лично мнение е, че след трансфера трябва да продължиш да живееш така, както ТИ се чувстваш най-добре. Ако смяташ, че ще си по-спокойна, като лежиш и гледаш филмчета, четеш книжки и т.н. - направи го така. Ако смяташ, че времето ще мине по-бързо, като работиш - ходи си на работа. Внимавай само с нещата, които категорично са забранени - като правене на коремни преси, вдигане на щанги и др. подобни ;)
Желая ти успех!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #351 -: Май 20, 2010, 09:19:54 am »
Не зная дали ще успееш на 25-ти май за започване на стимулацията, така че по-добре се обади да попиташ в клиниката "f_________".
При мен, се получи така- да се отмени стимулацията на 19.05.2010г., защото има голяма вероятност в дните за оплождане на яйцеклетките да ги няма емробиолозите.
« Отговор #352 -: Май 20, 2010, 10:35:06 am »
Mомичета, аз вече си подадох документи за фонда и съм 7499 номер :) След няколко месеца и аз се надявам да започна процедурата по ин витро в клиника малинов :)
« Отговор #353 -: Май 20, 2010, 11:55:19 am »
Здравейте и от мен!
Толкова съм разочарована! Чакам вече два месеца за тая снимка и току що получих обаждане ,че часа ми за преглед се отменя. Продължавам да съм в недоумение ,тъй като допълнително ще ми се обадят дали ще правя снимката в този ден /28 май/ и изследването на съпруга ми. Още един месец чакане и съм адски подтисната.  :(
« Отговор #354 -: Май 20, 2010, 12:26:23 pm »
Здравейте и от мен!
Толкова съм разочарована! Чакам вече два месеца за тая снимка и току що получих обаждане ,че часа ми за преглед се отменя. Продължавам да съм в недоумение ,тъй като допълнително ще ми се обадят дали ще правя снимката в този ден /28 май/ и изследването на съпруга ми. Още един месец чакане и съм адски подтисната. 

Не се притеснявай и аз бях така, онзи ден, като разбрах, че стимулацията ми се отлага, но трябва да мислим позитивно- "така е трябвало да стане" и това е.
Успех, по нататък
« Отговор #355 -: Май 20, 2010, 13:03:59 pm »
Добре,всички ли лекари ще отсъстват...?
Д-р Шефкедова и тя ли? Освен ,че отменят стимулации и цветни снимки, прегледи отменят ли,....биопсии?
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*
« Отговор #356 -: Май 20, 2010, 13:29:33 pm »
Моля, някой да ми прати на лични мобилния на д-р Стаменов
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #357 -: Май 20, 2010, 13:40:12 pm »
Здравейте!Има ли някоя от вас,която е на блокаж с Декапептил Депо,заради еднометроза?Вчера на 18-ти ден от цикъла ми беше поставена първата инжекция,но не разбрах дали да броя 28 дни от днес за следващата?И дали се изследва нещо друго докато се чака следващата?

Зависи колко инжекции ще ти бият! На фона на подтискането ли ще правите инвитро? Какво сте се рабрали?
« Отговор #358 -: Май 20, 2010, 14:38:12 pm »
Здравейте и от мен!
Толкова съм разочарована! Чакам вече два месеца за тая снимка и току що получих обаждане ,че часа ми за преглед се отменя. Продължавам да съм в недоумение ,тъй като допълнително ще ми се обадят дали ще правя снимката в този ден /28 май/ и изследването на съпруга ми. Още един месец чакане и съм адски подтисната. 

Не се притеснявай и аз бях така, онзи ден, като разбрах, че стимулацията ми се отлага, но трябва да мислим позитивно- "така е трябвало да стане" и това е.
Успех, по нататък
А когато ти отмениха стимулация ,казаха ли до кога ще е това и въобще записаха ли ти някакъв час.На мен нищо такова не ми казаха и сега се чудя дали да не звънна и да питам .Охххх!

Благодаря ти иначе,миличка . И на теб успех !
« Отговор #359 -: Май 20, 2010, 14:41:57 pm »
До 29.05, до колкото разрбах са на конференция, така, че моят час за стимулация се отложи за следващия месец, като ме убедиха, че няма да има проблем със записването.