Раши, аз магнерота си го пия от 15- 16-та седмица постоянно/ Пробвах веднъж да го спра за 2 дена, но веднага си усетих контракциите и пак си го започнах. Дори напоследък съм си увеличила дозата в рамките на допустимото и след консултация с д-р Сигридов. За магнерота казват, че не е проблем да се пие до края на бременността. Макс. му доза е 3*2. Ти си го имай, пък като нямаш контракции- недей го взима, ако усетиш нужда- тогава. Сигурна съм, че тялото ти само ще ти подскаже, ако има нужда. Жаси, с твоите съвети, научено на лекциите, вчера до сред нощ стоях на компютъра да сменям козметиката за бебетата. Тъкмо си бях н аправила списъка с разните му козметики, памперси и др. неща за първия поне месец, и сега почвам да променям. Най- вече някои мазила за подсичането например- съгласна съм, че за новородено е хубаво да е медицинска козметиката(особено за моите, които ще са недоносени). Но не те обвинявам, не ме разбирай погрешно, напротив- много си полезна, благодаря ти за което! И мен ме гони голям глад тия дни- дивачетата явно растат с всеки ден.