0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета,
аз съм почти започнала, просто чакам гадната лелка - този път с нетърпение:-)
Първото пурегонче ми е в хладиника и с 1 МЦ стартираме..
Пожелавам на всички да им излезе супер бързо заповедта и да започват процедурите, както и задължително положителни тестчета....
Усмивки и хубав ден
Хайде Жаси време е някой да провлече крак в нашата тема :), силно се надявам това да си ти. Успех!
*
Благодаря ти Eli_Meli,дай Боже на всички ви...
като казвам, че е гадна лелката- гадна е отвсякъде...
Този път я чакам с нетърпение, а тя пак си позволява волности- закъснява кучката...
Чух се с доки преди малко- събота ще водя милото за спермограма и да видим мен какво ще ме прави с такова закъснение...
Хайде усмивки от мен и ще докладвам после
*
Привет, момичета!
Жаси, силно стиснати палци за много лека процедура и успешен финал! Лелката колкото и да закъснее, знаеш, че ще са само още няколко дни напрегнато очакване. Дойде и твоето време, мило момиче - събери всичката положителна енергия и ни зарадвай с най-желания резултат!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
sisters forever, добре дошла и на теб сред нас! Аз съм номерче след теб, така че, живот и здраве, ще правим процедури заедно, а така като гледам и с още доста добра компания.  :grouphug:
sara33,  Breiv, melisa_82, как сте?
Мила Тенеза, а с теб какво става? Няма ли и при теб вече хубави новини? Отдавна не си ни навестявала...
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
   Благодаря ти gery.  :wink:
Ще си правиме компания на пейката, то е ясно. Вече нямам търпение да мине тази година, че да дойде и нашия ред. Хубавата новина, която чух днес по ТВ е, че са отпуснали допълнително 5 мил. лв. за процедури тази година,а за другата нямам представа какъв е бюджета. Все пак надеждата ми е голяма  :)
Търпение му е майката!
gery, благодаря ти миличка, чакам още за заповед, като излезе и почваме, само незнам кога :(
Успех на всички момичета от мен и дано Жаси повлече крак... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Привет, момичета!
Жаси, силно стиснати палци за много лека процедура и успешен финал! Лелката колкото и да закъснее, знаеш, че ще са само още няколко дни напрегнато очакване. Дойде и твоето време, мило момиче - събери всичката положителна енергия и ни зарадвай с най-желания резултат!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
sisters forever, добре дошла и на теб сред нас! Аз съм номерче след теб, така че, живот и здраве, ще правим процедури заедно, а така като гледам и с още доста добра компания.  :grouphug:
sara33,  Breiv, melisa_82, как сте?
Мила Тенеза, а с теб какво става? Няма ли и при теб вече хубави новини? Отдавна не си ни навестявала...
Привет мили дами,засега няма с какво да се похваля освен че чакам да ми се обадят за Шумен, дай боже до коледа да ви направя лели :Dдруго няма ако всичко мине както се изисква ще ви се обадя.
Жаси мила на теб пожелавам две сърцица да тупкат и четери крачета да ритат
И така сега на вас какво ли да пожелая................?Здраве и късмет
Обадих се в Олимед заповедта ми е там
*
 :D Значи по Коледа чакаме две радости - от Жаси и Тенеза  :crossfingers:
Тенеза, можеш да си изтеглиш заповедта без да я подписваш и когато си готова само да пуснеш молба до Д-р Лалев за смяна на клиниката и ще ти издадат веднага новата заповед / ако правилно съм разбрала, че при нашия Док ще правиш процедура/. Става директно на място във Фонда и отнема около 15 мин., без да броя разходката до София де. А срока на заповедта започва да тече от подписването й. Затова, ако си решила да сменяш клиниката НЕ я подписвай, когато си я изтегляш. Но пък, когато отидеш във Фонда и ти издадат новата заповед, нея вече ще те накарат да подпишеш още там. Така че, това е процедурата, когато си готова за следващия опит. Засега много стиснати палчета скоро да ни зарадваш с новината, че сме станали лели на сладко малко джудженце.  :balk_21:
О няма как да я подпиша ще ходя до Сф ама не знам, кога ако утре мъжлето е свободно ще идем до Олемед лошото е че съм малко нервна и искам и той да е там че както се зъбят да не го отнесат. :D
*
Тенеза, ходи ли до Олимед и как мина, надявам се не е имало проблеми.
Да докладвам за прегледа днес- всичко се оказа, че е ок, няма нищо притеснително- просто си закъснява гадната лелка. Ще си я чакам, когато дойде- тогава.
Усмивки и целувки на всички ви
Не Жаси обадихсе и казах че искам пакета с документи и заповедта в срада ще е готово и вечерта тръгвам за София
Какво оживление е настъпило тук.Жас,миличка знаеш ,че от цялото си сърце ти желая много лека процедура с положителен резултат,вярвам че ще е така.
Тенеза,дано нямаш никакви проблеми и всичко мине по-бързо.Момичета,дръжте ни в течение ,чи и ние тръпнем с Вас.На всички останали,за да не ви изброявам,много търпение дакато ни излязат номерата,за да се наредим след Жаси . :bighug:
*
Тенеза, миличка, няма да имаш никакъв проблем с изтеглянето на документите - аз нямах :) , но се обади първо във Фонда преди да отидеш. Сподели с тях какъв е случая ти и чак тогава пътувайте до София. Казвам го, защото когато отидеш и си смениш заповедта за новата клиника / става за 15-20 мин./, те карат да подпишеш новата веднага пред тях и срока й почва да тече от него ден, а доколкото разбрах вие искате да започнете опит след около 6 месеца. В този случай си мисля, че е по-добре само да си изтеглиш документите от Олимед, а когато сте готови да започвате процедура, чак тогава да отидете до София за смяна на клиниката и съответно подписването й. Все пак не е малко пътя и съответно времето, което трябва да отделите, затова по-добре се консултирай с тях предварително.
Жаси, как си? Започна ли вече?  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Саричка, привет и на теб!  :bighug:
*
Привет момичета, метнахме я вече, на 18.10 гадната лелка благоволи да се появи и бихме първото пурегонче. Към момента нищо интересно не се случва- бия си дозичките и си чакам прегледите- това е...
Естествено съм в супер настроенние, че нещата вече се случват и си стискам палчета за + изход.
Пожелавам и на вас много късмет :-)
Усмивки и целувки от мен...
« Последна редакция: Октомври 20, 2010, 15:22:58 pm от 999 »
*
Хайде, 999, поведе хорото :D

Дано на финала да изплачат и много бебета!
И ние ти стискаме палци за една лека и успешна процедура :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Жаси Жаси а дано да стана скоро леля чакам от миналата година.Вчера ходих до Олимед взех си док. без никъв проблем говорих близо час насаме с Док.Симеонова но това ще ти го кажа лично,много се радвам за всички вас и вече ще влизам редовно да ви шпионирам :D
Докладва Тенезка
говорих близо час насаме с Док.Симеонова но това ще ти го кажа лично

Еее, стига де и аз искам да разбера.. :wink:
*
Жасииии:goodluck: :bighug:
Успех, миличка!!!
говорих близо час насаме с Док.Симеонова но това ще ти го кажа лично

Еее, стига де и аз искам да разбера.. :wink:
Eх милото Ели няма търпение ами,говорихме затова защо досега не съм успяла и защо тя ме е пренебрегвала.Задавах много въпроси просто исках всичко това което не съм казвала да си го кажа,и да ви кажа ми олекна доста неща казах и сега като ви пиша се самислям защо съм ги премълчавала.Тя се опита да ми обещае че ако реша да съм в Олимед лично ще се заеме.Това беше от мен Диди
Целувам ви сите женюря