0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
sismondi, аз съм ходила и събота и неделя, но винаги след уговорка с Док. Най-добре му звънни / или на Д-р Ангелова/, обясни ситуацията и се разберете - не вярвам да има проблем.

pimi, как си? Овладяхте ли течението?
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
*
Не,зацапването си продължава,въпреки лекарствата.На моменти е розово,после червено,кафяво абе цветовете на дъгата са на хартията при всяко ходене до тоалетната.Така като гледам с тези течове може и до теста да не устискам,вече май не се и надявам.
Мерси мацки.Ще звънна и ще питам.
*
Някой има ли моб.телефон на доктор Козовски?
Предвърително блягодаря
*
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
Момичета аз имам час за спермограма за 02.04 за 10,00 часа при д-р Козовски.Той каза ,че ще се помъчи да дойде и мен да ме прегледа,но не е сигурно.Надявам се всичко да е наред.Чесно да си кажа ме е страх.
*
От какво те страх Сисмонди?Прегледа си е обикновен гинекологичен преглед,а спермограмата не боли  :oops:и каквото и да се открие по добре да се знае отколкото  от страх само да се седи и чупят пръсти :lol:-така поне ще си наясно какво е положението ви !
Пими,какво става с теб???
*
При мен теченията и зацапванията преминаха в цикъл.
Един месец почивка и след това отново.Другата седмица ще се видя с Козовски и ще решим.Това е!
*
 :bighug: :bighug: :bighug:
Абе чудото ще стане при всички ни,явно повечко трябва да почакаме -това е :D
От какво те страх Сисмонди?
Ами от резултата на спермограмата ме е страх.Прегледа ми е ясен,ама резултата......Надявам се да могат още утре да ни кажат р-тата.
*
Ще ви кажат резултата 2-3 часа след като дадете материала....Успех,и да пишеш как е минало.
Ето ме и мен!
Да се отчета от прегледа при д-р Козовски:
Има съмнения за овулацията,че е нередовна и като я има е късна(аз си разпечатах от тук календара дето съм мерила Т),Направихме спермограма с която всичко е наред.
Диагнозата е:Normozoospermia и даже каза,че мойто момче става за донор.
Аз в Понеделник ще пусна Prolactin и TSH. А като ми дойде др.месец(дай боже да не идва ...ама знае ли човек) м/у 3 и 5 ден да пусна FSH и LH.
Изписа ми Clomifene ако дойде  :witch: от 3 до 7 ден по 1 табл.
Като ми свърши напълно Aspirin Protect по 1 табл.
И Pregnacare Conception да го пия сега,който в момента го няма по нашите аптеки.Намерих в интернет в http://apteka.framar.bg/30018685/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%8A%D1%80-%D0%B7%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-60 и той каза двамата да пием.
И Рибено масло от 500 mg което също го няма, а има само от 1000 mg.В нета има това: http://apteka.framar.bg/30015697/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82-%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81-500-%D0%BC%D0%B3-30. Той май спомена за това на Barlean`s, ама то струва 43.60 лв. и е от 1000 mg.Голям купон с тези лекарства.Направо нямям думи.
Ох, стана доста дълго,ама като искам да викажа всичко.....
Искам само кажа, че продуктите на Pregnacare предния месец си ги купих от аптека Марешки , имаше ги всичките.
Ако не си от Варна мога да отида и проверя , дори и да ти купя и изпратя.
*
Аз също съм купувала Pregnacare от аптека Марешки и цената беше около 25-26лв.
Момичета аз съм от малък град.В Понеделник и аз ще проверя в Марешки.Тук в трите аптеки дето проверих има само Pregnacare Original, а на мен ми изписа  Pregnacare Conception.Обещаха от аптеките да питат,дали могат да ги доставят.
Здравейте Сисмонди и аз съм от малък град, но тук имаше Pregnacare Conception в аптеките. Само така и никоя аптека не можа да разкрие кое точно рибено масло търсим, както и аз не разбрах. Коя марка е в крайна сметка, че доктора каза да си го пия до следващият опит
Здравейте момичета,
Да ви споделя, че когато бях бременна пиех "Pregnacare plus omega 3" , в кутийката са 2 вида таблетки, като едната е рибеното масло и за него на етикета пише : Омега 3  рибно масло 600 mg. Предполагам , че това трябва да пиете. Надявам се да съм помогнала.
katrinpavlov  на мен ми изписа Pregnacare Conception който е да мен и мойто момче, в опаковката са 60 табл. и отделно рибено масло.Виж линка на предната ми публикация.
И на мен ми предписа Pregnacare Conception, за бременни са различни! И кое последно рибено масло да си взема на рецептата пише само fish 1000
Eli_Meli ама само за теб ли Pregnacare Conception или и за двама ви.На мен ми каза за двама ни.Аз да поясна,че не съм бременна.
На мен ми пише fisk oil по 1 табл.Като бях в аптеката и ме питаха от колко от 500 или от 1000 мг. му се обадих и го питах и той каза,че 500 мг. е достатъчно,като,че ли спомена ,че предпочита това на Barlean`s ама то струва 43,60 лв. а на Актавис е 14,10 лв.Аз лично в момента съм финансово доста нестабилна и ще видя какво ще правя.Като ми излязат резултатите от изследванията и като му се обадя да ги обсъдим,ще питам и за рибеното масло.